çatlak olmaması için hangi kreme ne zaman başlamalı???

Ben 16.haftadan itibaren günde iki kere mustela,duş aldıktan sonrada bebek yağı kullanıyorum.Cildim çatlamaya çok müsait olmasına rağmen 33+4.haftadayım hiç çatlağım yok,cildimdeki kuruluğa ve kaşıntıyada iyi geldi.Tabi bol sıvı tüketimi ve yavaş dengeli kilo alımına da dikkat etmeli.İnşallah çatlamadan sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi👶☺️

Oğlumda üçüncü aydan sonra eczacının şiddetle tavsiye etti pre diye başlayan bi krem vardı ismini hatırlamıyırym dermokozmetik bi eczaneden bulabileceğiniz bi üründü inanılmaz bişi tam 32 kilo alarak doğuma gittim ben hariç herkes çatladı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba guzel anne adaylari :) ben 2013 temmuz annesiyim. Heyecaninizi cok iyi anliyorum :) Umarim hamileliginiz iyi geciyordur. Bi arkadasim yeni dogum yapti erken dogum yaptigi icin elinde mustela catlak onleyici krem kalmis benden rica etti bende buraya yazayim dedim. Cok uygun fiyata verecek almak isteyenler benimle irtibata gecebilirmi?Mail adresim hanife2204@hotmail

tamda konuyla ilgili olarak mustelayı önereceğim şiddetle
kendim kullandım çok güzel hiç çatlağım olmadı
zaten mustela ürünlerinin kalitesini bilen bilir fazla söze gerek yok bence

ben saf zeytın yag ve vazelin kullanıyorum.. suan günde 3-4 kere düzenli sürüyorum.. 3 aylık hamişken başladım bu 2. hamileliğim hiç çatlağım yok çok şükür.. :)

Ben 6. haftadan itibaren tüm karın bölgeme vazelin ve badem yağı sürüyorum. Şu an 37 haftalık gebeyim. Her gece sürmeme ragmen (atletlerim bile yağ içinde kaldı) bu gece 1 gecede karnımda çatlaklar oluşmuş. Zannedersem genetik=( Annemde de vardı. Bende de olacakmış demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…