çatlak önleyici

zepnep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
95
34
88
Merhaba arkadaslar,
Catlak onleyici olarak ne kullaniyorsunuz? Bazi arkadaslarim dogal yag kullanmami tavsiye ederken bazilari cesitli kremler oneriyor. Sizler neler kullaniyorsunuz ve ne zamandan itibaren kullanirsak daha etkili sonuc aliriz? Hindistan cevizi yagi felan kullanan var mi?

Merhaba arkadaslar,
Catlak onleyici olarak ne kullaniyorsunuz? Bazi arkadaslarim dogal yag kullanmami tavsiye ederken bazilari cesitli kremler oneriyor. Sizler neler kullaniyorsunuz ve ne zamandan itibaren kullanirsak daha etkili sonuc aliriz? Hindistan cevizi yagi felan kullanan var mi?
Lierac

Bebe yagi ve vazelin kullaniyorum donusumlu olarak 4ncu aydan itibaren basladim simdilik catlagim yok insallahta olmaz..

Merhaba arkadaslar,
Hindistan cevizi yagi ve bebek yagi kullaniyorum 35.haftamdayim .Fazla catlamadim .Bunu kremlerden cok dengeli kilo almama ve cok su icmeme borcluyum .

Bende sabah aksam hindistan cevizi yagi kullaniyorum ve bende cok su iciyorum gunde 2bucuk litreyi asiyorum. 26. haftamdayim henuz catlamadim insallahda boyle devam eder

Son haftaya kadar catlamamistim. Son hafta catladim. Bol bol su ve nemlendiren herhangi bir krem surmek yeterli bence. Gerisi genetik ve alinan kiloya bagli.

Hindistan cevizi yagi ve bebek yagi kullaniyorum 35.haftamdayim .Fazla catlamadim .Bunu kremlerden cok dengeli kilo almama ve cok su icmeme borcluyum .

Bende sabah aksam hindistan cevizi yagi kullaniyorum ve bende cok su iciyorum gunde 2bucuk litreyi asiyorum. 26. haftamdayim henuz catlamadim insallahda boyle devam eder

hindistan cevizi yagini nereden temin ediyorsunuz acaba?

Göğüslere de öneriyorlar hindistan cevizi yagını ben göğüs için alcam
Bide kızlar ben bi dönem baya bi kilo vermiştim onda bile çatlagım kaldı kalçamda..onlar geçmez dimi :(

Göğüslere de öneriyorlar hindistan cevizi yagını ben göğüs için alcam
Bide kızlar ben bi dönem baya bi kilo vermiştim onda bile çatlagım kaldı kalçamda..onlar geçmez dimi :KK43:

goguslere ne icin oneriyolar? oncekilerin yag ile gidecegini cok sanmiyorum ama emin de degilim acikcasi.. migrosta buldum ben bu arada hindistan cevizi yagi organik yaziyor. onumuzdeki ay felan baslarim kullanmaya diye dusunuyorum..

Ben de hindistan cevizi yağı kullaniyorum karnım için. Meme çatlağı icin de iyi geldigini duydum. Catlak kremi aldim ama bu aralar hindistan cevizi yagini kullanmayi düşünüyorum.

goguslere ne icin oneriyolar? oncekilerin yag ile gidecegini cok sanmiyorum ama emin de degilim acikcasi.. migrosta buldum ben bu arada hindistan cevizi yagi organik yaziyor. onumuzdeki ay felan baslarim kullanmaya diye dusunuyorum..
Herkes karnim catliycak diye bekliyor ama asil catlayanlar gogus ve bacaklar. Oralara krem surmeyi ihmal etmeyin. Bol bol su icin.

Göğüsleri yumusatıomus catlamıyomus ve emzirirken iyi geliyomus

Back
X