bio-Oil kullanıyorum ben ama işe yarıyor mu anlayamadım
LieracMerhaba arkadaslar,
Catlak onleyici olarak ne kullaniyorsunuz? Bazi arkadaslarim dogal yag kullanmami tavsiye ederken bazilari cesitli kremler oneriyor. Sizler neler kullaniyorsunuz ve ne zamandan itibaren kullanirsak daha etkili sonuc aliriz? Hindistan cevizi yagi felan kullanan var mi?
Hindistan cevizi yagi ve bebek yagi kullaniyorum 35.haftamdayim .Fazla catlamadim .Bunu kremlerden cok dengeli kilo almama ve cok su icmeme borcluyum .Merhaba arkadaslar,
Catlak onleyici olarak ne kullaniyorsunuz? Bazi arkadaslarim dogal yag kullanmami tavsiye ederken bazilari cesitli kremler oneriyor. Sizler neler kullaniyorsunuz ve ne zamandan itibaren kullanirsak daha etkili sonuc aliriz? Hindistan cevizi yagi felan kullanan var mi?
Hindistan cevizi yagi ve bebek yagi kullaniyorum 35.haftamdayim .Fazla catlamadim .Bunu kremlerden cok dengeli kilo almama ve cok su icmeme borcluyum .
Bende sabah aksam hindistan cevizi yagi kullaniyorum ve bende cok su iciyorum gunde 2bucuk litreyi asiyorum. 26. haftamdayim henuz catlamadim insallahda boyle devam eder
Gratis'ten almistimhindistan cevizi yagini nereden temin ediyorsunuz acaba?
Göğüslere de öneriyorlar hindistan cevizi yagını ben göğüs için alcam
Bide kızlar ben bi dönem baya bi kilo vermiştim onda bile çatlagım kaldı kalçamda..onlar geçmez dimi
Herkes karnim catliycak diye bekliyor ama asil catlayanlar gogus ve bacaklar. Oralara krem surmeyi ihmal etmeyin. Bol bol su icin.goguslere ne icin oneriyolar? oncekilerin yag ile gidecegini cok sanmiyorum ama emin de degilim acikcasi.. migrosta buldum ben bu arada hindistan cevizi yagi organik yaziyor. onumuzdeki ay felan baslarim kullanmaya diye dusunuyorum..
Göğüsleri yumusatıomus catlamıyomus ve emzirirken iyi geliyomusgoguslere ne icin oneriyolar? oncekilerin yag ile gidecegini cok sanmiyorum ama emin de degilim acikcasi.. migrosta buldum ben bu arada hindistan cevizi yagi organik yaziyor. onumuzdeki ay felan baslarim kullanmaya diye dusunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?