erken başlamanın zararı yok yararı var. Cildi daha gerilmeden alıştırmak en iyisi. Ben 3.aydan itibaren kullanmaya başlamıştım. Şu anda 37 haftalık hamileyim, henüz çatlamadım ve umarım çatlamam. Bir arkadaşım 38.haftasında çatlamıştı çünkü
ben Roc un hamilelik çatlaklarını önleyici bir yağı var. sabah ve akşam onu kullanıyorum.
birde her banyodan sonra bebe yağı.
elimden geleni yapıyorum henüz çatlak yok ama olabilir her an herşeye rağmen sempatiksalakcinni
Ben Lierac kullanıyorum hamileliğimin başından beri. Çok şükür daha bir çatlak olmadı ama genelde son haftalarda olur diyorlar.
Her akşam yatmadan önce ve gün içinde duştan sonra sürüyorum. Bir de Palmer's ın Lierac'a göre daha hesaplı olan kakao yağından çatlak kremi var o da başarılı. alkisalkisalkis
Bana doktor düzenli olarak bebe yağı kullan, bol su iç, azalır ama çatlayacağı varsa çatlar zaten dedi :) Hamile kalmadan belim o kadar inceydi ki, korkuyorum çok gerilecem diye. Şimdi 14. haftadayım, 1,5 kilo aldım ama karnım gerilmeye başladı yavaştan
38. haftamdayım doktorum badem yağı kullanmamı söylemişti ama hiç düzenli bi şekilde kullanmadım. Hatta bi kaz kez sürdüm. Maşallah şu ana kadar göbeğim hiç çatlamadı. Bacaklarım şişmanlamadığı halde bacaklarım biraz çatladı o kadar. Annemde de çatlak yok demekki gerçekten ırsi bişi bu.