Çatlaklar için Mustela mı Lierac mı ?

Mustela mı Lierac mı ?

• mustela

• lierac

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

poacher one

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
109
70
13
Güzel anneler sizlerden deneyimlerinize dayanarak sorumu yanıtlamanızı ve nedenlerini belirtmenizi rica ederim.

Lierac kullandım 30-31 e kadar hiç çatlağım olmadı karnımda şimdilerde ne yazık ki başladı. Markası ne olursa olsun önemsiz, önemli olan her daim göbişi nemli tutabilmek.

Lierac kullandım 30-31 e kadar hiç çatlağım olmadı karnımda şimdilerde ne yazık ki başladı. Markası ne olursa olsun önemsiz, önemli olan her daim göbişi nemli tutabilmek.
Haklısınız. Bolca banyo yapılmasını da öneriyorlar, nemli olması adına. Peki sadece karnınız da mı çatlak oluştu? Ben yanlara ve bacaklara da bolca sürüyorum.

Mustela kullandım gögüs kalça böbek için 3 lü setti hiç çatlagım yok diye çok sevinmiştim malesef dogumdan sonra çıktı bol bol badem yagı bebek yagı sürün kuru kalmasın kremleri okadar bol kullanamıyoruz

Kesinlikle bio oil öneriyorum ben karnıma bio oil bacaklarıma mustela kullandım bacaklar çatır çutur karnımda bi tane çatlak yok

Her gördüğüm yere yazıyorum çünkü hamileyken en çok korktuğum şeylerden birisiydi çatlaklar.
Annem harita gibi , anneannem de yani genetik sıkıntılıydı; ama sadece iki şey yaptım; her gün sabah akşam duş alıp nemli tuttum vücudumu ve aktardan 10 liralık katı kakao yağı alıp 2-3 günde bir sürdüm vücuduma.
30 kilo almama rağmen tek çatlağım olmadan bebeğimi kucağıma aldım.
Pahalı kremlerden öte bence kendisine bir şans verin

Kesinlikle bio oil öneriyorum ben karnıma bio oil bacaklarıma mustela kullandım bacaklar çatır çutur karnımda bi tane çatlak yok
Bio oil de aldım. Onu da arada sürüyorum. O zaman daha sık kullanmaya dikkat edeceğim. 60 ml den daha fazla olan seçeneği var mı bio oilin?

Çalıştığım icin sabah aksam duş alma gibi bir şansım olmuyor maalesef aslında bu yağlar, kremler zaten hormonların yükseldiği donemlerimizdeyiz iyice kıllarımızı aziticak diye de korkmuyor değilim. Asagi tükürsek bıyık, yukarı tükürsek sakal Pooff

Bio oil de aldım. Onu da arada sürüyorum. O zaman daha sık kullanmaya dikkat edeceğim. 60 ml den daha fazla olan seçeneği var mı bio oilin?
Walla bilmiyorum canım bana hep eşim alıp getiriyordu gögüslerine de sür mutlaka üst bacak bide diz altınıda unutma arka taraf tabi

Walla bilmiyorum canım bana hep eşim alıp getiriyordu gögüslerine de sür mutlaka üst bacak bide diz altınıda unutma arka taraf tabi
Bak ben diz altı arka taraf sürmüyordum, oraya da sürmek lazım teşekkürler Zaten benim yanlarda kilo alıp, vermekten biraz çatlağım vardı. Bio oil birde önceki çatlakların görünümünde bile yardımcı oluyormuş. Sen oluşan çatlaklarının yok olduğuyla ilgili bir deneyim yaşadın mı canım ?

Aynen canım etki ediyo :)) mutlaka kullan derim

Evet canım çatladıktan sonra bir anlamı yok çünkü :)
Genelde tavsiye edilen 3. veya 4.aydan itibaren kullanılması. Bende 3. aydan itibaren kullanmaya başladım zaten göbeğim 18. haftamda olmama rağmen yeni yeni çıkmaya başladı tedbirli gidip nemli bırakman, şimdiden kendini alıştırman güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…