- 11 Kasım 2015
- 109
- 70
- 13
- Konu Sahibi poacher one
-
merhaba geziniyordum tesadüfen gördüm konunu ben her sabah kalktığımda ve her akşam yattığımda badem yağı kullandımm dene pişman olmayacaksın..Güzel anneler sizlerden deneyimlerinize dayanarak sorumu yanıtlamanızı ve nedenlerini belirtmenizi rica ederim.
Sen baya erken başlamışsın canım =))Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Ben şuan badem ve bebe yağıyla başladım.
Evet badem yağını da kullanan ve öneren çok kişi mevcut. Hem daha ekonomik bir çözüm, güzel bir alternatif. Tavsiyen için teşekkür ederimmerhaba geziniyordum tesadüfen gördüm konunu ben her sabah kalktığımda ve her akşam yattığımda badem yağı kullandımm dene pişman olmayacaksın..
Haklısınız. Bolca banyo yapılmasını da öneriyorlar, nemli olması adına. Peki sadece karnınız da mı çatlak oluştu? Ben yanlara ve bacaklara da bolca sürüyorum.Lierac kullandım 30-31 e kadar hiç çatlağım olmadı karnımda şimdilerde ne yazık ki başladı. Markası ne olursa olsun önemsiz, önemli olan her daim göbişi nemli tutabilmek.
Bio oil de aldım. Onu da arada sürüyorum. O zaman daha sık kullanmaya dikkat edeceğim. 60 ml den daha fazla olan seçeneği var mı bio oilin?Kesinlikle bio oil öneriyorum ben karnıma bio oil bacaklarıma mustela kullandım bacaklar çatır çutur karnımda bi tane çatlak yok
Çalıştığım icin sabah aksam duş alma gibi bir şansım olmuyor maalesefHer gördüğüm yere yazıyorum çünkü hamileyken en çok korktuğum şeylerden birisiydi çatlaklar.
Annem harita gibi , anneannem de yani genetik sıkıntılıydı; ama sadece iki şey yaptım; her gün sabah akşam duş alıp nemli tuttum vücudumu ve aktardan 10 liralık katı kakao yağı alıp 2-3 günde bir sürdüm vücuduma.
30 kilo almama rağmen tek çatlağım olmadan bebeğimi kucağıma aldım.
Pahalı kremlerden öte bence kendisine bir şans verin
Walla bilmiyorum canım bana hep eşim alıp getiriyordu gögüslerine de sür mutlaka üst bacak bide diz altınıda unutma arka taraf tabiBio oil de aldım. Onu da arada sürüyorum. O zaman daha sık kullanmaya dikkat edeceğim. 60 ml den daha fazla olan seçeneği var mı bio oilin?
Bak ben diz altı arka taraf sürmüyordum, oraya da sürmek lazım teşekkürlerWalla bilmiyorum canım bana hep eşim alıp getiriyordu gögüslerine de sür mutlaka üst bacak bide diz altınıda unutma arka taraf tabi
Aynen canım etki ediyo :)) mutlaka kullan derimBak ben diz altı arka taraf sürmüyordum, oraya da sürmek lazım teşekkürlerZaten benim yanlarda kilo alıp, vermekten biraz çatlağım vardı. Bio oil birde önceki çatlakların görünümünde bile yardımcı oluyormuş. Sen oluşan çatlaklarının yok olduğuyla ilgili bir deneyim yaşadın mı canım ?
Evet canım çatladıktan sonra bir anlamı yok çünkü :)Sen baya erken başlamışsın canım =))
Genelde tavsiye edilen 3. veya 4.aydan itibaren kullanılması. Bende 3. aydan itibaren kullanmaya başladım zaten göbeğim 18. haftamda olmama rağmen yeni yeni çıkmaya başladıEvet canım çatladıktan sonra bir anlamı yok çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?