- 1 Nisan 2016
- 13
- 4
- 1
- Konu Sahibi aishwaryarai
-
kderin limon iyi gelirmiki bence kosu etkili olmustur canimsabahları aç karnına sabah koşusuna çıkmadan önce 1 bardak ılık suya bi kaç damla limon damlatıp içtim. salataya sıkar gibi değil. selülitlerim geçti
spor yapicam canim ama catlaklara takmus durumdayim sanki spor yapsam selulut olmasaben 38 yaşındayım iki doğum yaptım çatlaklar için yapacak bişi yok kremlerle vs biraz iyileşir gibi olsada alt yapı düzelmiyor artık.selülit için düzenli spor yapınca güzel oluyor.pilates özellikle 3 k ve bacak ağırlıklı pilates muhteşem
ben evlenmek bile istemiyorumben de 31 yaşındayım, alt bacak üst bacak ve popo selülitle dans ediyor :)) estetik olarak beni mutsuz ediyor ama nasılsa şuanda benden başka gören yok diye sorun etmemeye çalışıyorum. denizde bile etekli mayo giyiyorumbenm de derdim yarın bi gün evlendiğimde ne olacak
ben evlenmek bile istemiyorum
lisabel canım spor yapmaya basladım ama hic duzelmicek gibi olsa bile cilt guzel olmayinca olmuyoöyle deme ya. yaşın bi kere çok genç. bol su dikkatli beslenme ve sporla vucudun kendini gayet güzel toplar.
benimde oyle kilo versem bile guzel olmucak mor olanlarda zamanla beyazliyo canimkılolardan dolayı bendede var.malesef bundan dolayı kılo vermeye hevesım bıle yok vucudumdakı catlaklar yuzunden.beyaz o kadar rahtsız etmıyor ama mor pembe olanlar daha kötu duruyor
beyaz olsun sivilce ve morluk olmasında o daha kötu duruyor.çogu ınsanda mevzut zaten vucduma renk katıyor beyazlık öyle göruyorum artık rhtsız olmamaya calsıyorumbenimde oyle kilo versem bile guzel olmucak mor olanlarda zamanla beyazliyo canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?