catlaklar selülitler:((

aishwaryarai

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2016
13
4
1
mrb arkadaslar 23 yaşındayım surekli kilo alıp vermekten düzensiz beslenmeden dolayı cildim sarktı birsürü catlak bide sivilce var onceden selülit falan yoktu simdi var benim gibi cildi olupta sonradan duzelen puruzsuz cildi olan varmi neler yaptiniz cok asiri kafaya takiyorum hicbisey yapmak gelmiyo icimden:( spor yapmakta istiyorum baslayamıyorum benim gibi arkadaslar varsa gelin birlikte baslayalim hırslandıralım birbirimizi

sabahları aç karnına sabah koşusuna çıkmadan önce 1 bardak ılık suya bi kaç damla limon damlatıp içtim. salataya sıkar gibi değil, 3 4 damla. selülitlerim geçti

ben 38 yaşındayım iki doğum yaptım çatlaklar için yapacak bişi yok kremlerle vs biraz iyileşir gibi olsada alt yapı düzelmiyor artık.selülit için düzenli spor yapınca güzel oluyor.pilates özellikle 3 k ve bacak ağırlıklı pilates muhteşem

ben 38 yaşındayım iki doğum yaptım çatlaklar için yapacak bişi yok kremlerle vs biraz iyileşir gibi olsada alt yapı düzelmiyor artık.selülit için düzenli spor yapınca güzel oluyor.pilates özellikle 3 k ve bacak ağırlıklı pilates muhteşem
spor yapicam canim ama catlaklara takmus durumdayim sanki spor yapsam selulut olmasa

banyodan sonra bebek yagı kullan ben oyle yapıyorum tabı yedıklerıme de artık dıkkat etmeye basladım 59 dan 62 ye cıktıgımı gorunce tartıyı kırmak ıstedım . suan dıyetteym ve bebek yagıyla bakım yapıyorum . tavsıye ederım hem kokusu guzel hemde cıldı yumusatıyor. ve hamıle bayanlarında kullanması gereken bıseymıs bebe yagı. dogum anında catlak olusumunu onluyor dıye duydum .

ben de 31 yaşındayım, alt bacak üst bacak ve popo selülitle dans ediyor :)) estetik olarak beni mutsuz ediyor ama nasılsa şuanda benden başka gören yok diye sorun etmemeye çalışıyorum. denizde bile etekli mayo giyiyorum:KK48: benm de derdim yarın bi gün evlendiğimde ne olacak :(

ben de 31 yaşındayım, alt bacak üst bacak ve popo selülitle dans ediyor :)) estetik olarak beni mutsuz ediyor ama nasılsa şuanda benden başka gören yok diye sorun etmemeye çalışıyorum. denizde bile etekli mayo giyiyorum:KK48: benm de derdim yarın bi gün evlendiğimde ne olacak :KK43:
ben evlenmek bile istemiyorum:(

ben aloe veralı vazelinin icine badem yagı kantoron yagı ve bugday yagını karıstırdım onu kullanıyorum en azından yeni olusacakların onunu kesiyor

kılolardan dolayı bendede var.malesef bundan dolayı kılo vermeye hevesım bıle yok vucudumdakı catlaklar yuzunden.beyaz o kadar rahtsız etmıyor ama mor pembe olanlar daha kötu duruyor

Back
X