Çatlaklar

Benim cildimdeki catlaklara ben sey yaptirdim islemin ismini de unuttum boyle bir sey yapiyorlar orayi cekiyor gibi deriyi sonra o deri kizariyor baya krem veriyorlar strec filmle kapatiyorsun iste neyse yuzde 80 gecmisti ama hamilekikten dolayi vucudum genislemisti o zaman geri geldiler tekrar tedavi olmak isterken karsima bu yaziniz cikti denicem bende uroderm var elimde siz hangi kremi suruyorsunuz tam olarak vrya sıkılaştırıcı tarzi bir sey mi surmek gerek ki

Bende mesela şunu merak ediyorum zaten çatlaklar var birde bunun üstüne tekrar hamilelik geçiriyorum ilerleyen aylarda yırtılmalar yada yırtık olan yerlerde açılmalar olacak o zaman ne kullanmam gerekecek ?

Benim cildimdeki catlaklara ben sey yaptirdim islemin ismini de unuttum boyle bir sey yapiyorlar orayi cekiyor gibi deriyi sonra o deri kizariyor baya krem veriyorlar strec filmle kapatiyorsun iste neyse yuzde 80 gecmisti ama hamilekikten dolayi vucudum genislemisti o zaman geri geldiler tekrar tedavi olmak isterken karsima bu yaziniz cikti denicem bende uroderm var elimde siz hangi kremi suruyorsunuz tam olarak vrya sıkılaştırıcı tarzi bir sey mi surmek gerek ki
Ben exipial lipo krem kullanıyorum düzenli olarak sıkılaştırıcı kremin çok tedavi edeceğini düşünmesemde arada bir sürüyorum sıkılaştırıcı krem için içeriği temiz bir şey kullanmak iyi olur onu çok araştırmadım dermaroller da kesinlikle öneriririm 3.seansı yapacağım ben

Ben exipial lipo krem kullanıyorum düzenli olarak sıkılaştırıcı kremin çok tedavi edeceğini düşünmesemde arada bir sürüyorum sıkılaştırıcı krem için içeriği temiz bir şey kullanmak iyi olur onu çok araştırmadım dermaroller da kesinlikle öneriririm 3.seansı

Catlaklarin yeni miydi
Hayır çok eskiler

ergenlikte çatlaklarım oluşmaya başlamıştı. annem hemen lazere başlatmıştı. güzellik merkezi de değildi doktordu direkt. 2013/4'ün parasıyla 5000 lira ödemiştik :,) öyle de iyi bir yerdi. hiçbir işe yaramamıştı. 1.5 yıl gittim. cevap almayınca bıraktım.

çatlağın çözümünün olduğunun söylenmesi şehir efsanesi gibi geliyor bana. hacim artışına yüzey alanının artması yetişemiyor ve yüzey alanı (cilt) çatlıyor.

alan: (2)^2=4,
hacim(2)^3=8

alan(2+1)^2=9
hacim(2+1)^3=27

2'den 3'e çıkarken alan 5 artarken hacim 19 artıyor.

çatlağı olmayanların cildi daha esnektir o yüzden olmuyordur. herhangi bir kremin bu artışa yetişmesi mümkün değil. olay tamamen genetik.

Son düzenleme:
ya da kilo alımı/gelişim durduktan sonra yaptıracaksınız. ama o dönem doktorum demişti ki beyazlaştıktan sonra bir çözümü yok.

ben artık alıştım kendilerine. napayım milletin yargısı için seanslara tonla para mı dökeyim?

hamile olursam da çatlayağaım, ileride kilo alırsam da çatlayacağım biliyorum bunu. cildim çok elastik değil. birkaç tur da onlar için mi para saçayım?. beğenmeyen bakmasın/küçük oğluna almasın. allahtan popomda hahahaha ama ileride göbeğimde de olacak, kilo alırsam başka yerlerimde de olacak

Eklentiler

• 1000045604.webp
    1000045604.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000045604.webp
    1000045604.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 38
Ben exipial lipo krem kullanıyorum düzenli olarak sıkılaştırıcı kremin çok tedavi edeceğini düşünmesemde arada bir sürüyorum sıkılaştırıcı krem için içeriği temiz bir şey kullanmak iyi olur onu çok araştırmadım dermaroller da kesinlikle öneriririm 3.seansı yapacağım ben
Ben daha once dermarol yaptim kendime derim cok kotu oldu yani kırmızı kırmızı bir daha cesaret edemedim

hala var bu kadar düzeldi şuan bronz tende ama normalde daha az belli
Benimkiler daha inceydi bu halinden yaptirinca nerdeyse gozukmuyordu yuzde 80 gorunumu azalmıştı gebelikten sonra eski haline döndü ama uzucu oldu benim icin o kadar aci bosa gitti ddjwjjws

Benimkiler daha inceydi bu halinden yaptirinca nerdeyse gozukmuyordu yuzde 80 gorunumu azalmıştı gebelikten sonra eski haline döndü ama uzucu oldu benim icin o kadar aci bosa gitti ddjwjjws
buna da şükür buradan iyileşti malesef 20 kilo almıştım hahah

Eklentiler

• 1000045606.webp
    1000045606.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 37
Back
X