- 31 Ocak 2015
- 19
- 5
- Konu Sahibi minik mucizem
Kızlar hamilelik çatkaklarında karnınıza ve göğsünüze ne sürdünüz ben karnıma Bebe yağı göğsüme lanolin sürüyorum inş fayda eder. ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk hamileliğimde 8aylık olana kadar bişey yoktu ne kadar sevindim ama bi baktım ki resmen yarıklar oluştu hemde 4aylıkken başladım kremler sürmeye ama mutlaka çatlıyor şimdi bebe yağı sürüyorum inş çok çatlamaz çok kaşınıyorçatlaklar ortalama hangi aylarda başlıyor acaba? Ben 6.aya gireceğim ama henüz bir çatlak yok,arasıra vücut losyonu sürüyorum.
Desenize çok da sevinmemeliyim.
Peki çatlak oluşacağı zaman önceden belirti veriyor um kaşıntı veya ağrı sızı gibi? Ayrıcabir anda mı beliriyor kırmızı kırmızı?Ben haftada 1-2 kez salatalık özlü vaselin kullanıyorum,baya nemli tutuyor.
kızlar çatlaklar genetikmiş dr.um söledi annede varsa sizde çatlıyorsunuz istediğiniz kadar pahalı kremlerde kullansanız kakou yağı şu bu hepsini denedim lakin sonuç çatlak. evlatlarınız sağlıklı sıhaatli olsunlarda onda anneliğin şanındandır oda olsun :)