çatlaklar

minik mucizem

♡evli mutlu iki çocuklu♡
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
19
5
Kızlar hamilelik çatkaklarında karnınıza ve göğsünüze ne sürdünüz ben karnıma Bebe yağı göğsüme lanolin sürüyorum inş fayda eder. ..:anneadayı:

çatlaklar ortalama hangi aylarda başlıyor acaba? Ben 6.aya gireceğim ama henüz bir çatlak yok,arasıra vücut losyonu sürüyorum.

çatlaklar ortalama hangi aylarda başlıyor acaba? Ben 6.aya gireceğim ama henüz bir çatlak yok,arasıra vücut losyonu sürüyorum.
Benim ilk hamileliğimde 8aylık olana kadar bişey yoktu ne kadar sevindim ama bi baktım ki resmen yarıklar oluştu hemde 4aylıkken başladım kremler sürmeye ama mutlaka çatlıyor şimdi bebe yağı sürüyorum inş çok çatlamaz çok kaşınıyor:anneadayı:

Desenize çok da sevinmemeliyim.

Peki çatlak oluşacağı zaman önceden belirti veriyor um kaşıntı veya ağrı sızı gibi? Ayrıcabir anda mı beliriyor kırmızı kırmızı?Ben haftada 1-2 kez salatalık özlü vaselin kullanıyorum,baya nemli tutuyor.

Desenize çok da sevinmemeliyim.

Peki çatlak oluşacağı zaman önceden belirti veriyor um kaşıntı veya ağrı sızı gibi? Ayrıcabir anda mı beliriyor kırmızı kırmızı?Ben haftada 1-2 kez salatalık özlü vaselin kullanıyorum,baya nemli tutuyor.

ben de badem yağı kullandım ama onu sabah akşam sürmek gerekiyo ben ona dikkat etmedim hatta bazen 2 -3 günde bir aklıma gelince sürdüm ve 29. haftada çatladım. ilk başta çok kaşınıyo. noluyo diye bi baktım kırmızı çizgiler var bir kaç tane. sonra dermokilin bir losyonunu kullandım 4 gün sürdüm onu ama çok çatladı. bıraktım onu da zeytin yağı sürüyorum. çatlaklar arttıkça hafif bi acı oluyo alt tarafta ama önce kaşıntıyla başlıyo. kullandığınız ürünü sabah akşam kullanın ki etki etsin.

Son aylarda başlıyor çatlak ve biraz da genetik.
Bebeğe ve cildinize zararlı olmayan ne varsa bolca kullanın. Sık duş alın ve her duş sonrası kullanın. Yatmadan önce, kalktığınızda. Devamlı olarak teminiz nemli kalmalı. Bol su içmeyi de ihmal etmeyin.

kızlar çatlaklar genetikmiş dr.um söledi annede varsa sizde çatlıyorsunuz istediğiniz kadar pahalı kremlerde kullansanız kakou yağı şu bu hepsini denedim lakin sonuç çatlak. evlatlarınız sağlıklı sıhaatli olsunlarda onda anneliğin şanındandır oda olsun :)

kızlar çatlaklar genetikmiş dr.um söledi annede varsa sizde çatlıyorsunuz istediğiniz kadar pahalı kremlerde kullansanız kakou yağı şu bu hepsini denedim lakin sonuç çatlak. evlatlarınız sağlıklı sıhaatli olsunlarda onda anneliğin şanındandır oda olsun :)

hadi yaaa :) annede varsa bizde de mi oluyomuş. yandık valla :) neyse ben hala zeytinyağı kullanmaya devam ediyorum yine de :)

X