Çatlaklar

91ankaraa

Hey there! I am using KK
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
879
941
53
Arkadaşlar 32 haftalık veya daha fazla hamile olanlar öncelikle, çatlaklar oluştu mu sizde? Veya daha erken oluşan varmı? Genelde ne zaman başlıyo bu? Bi de ikinci hamilelikte yeni çatlak oluşur mu?

Çatlak meselesi biraz da genetik canım yani annen ablan fln çatlamışsa sen de genelde çatlıyosun. İlk hamileliğimde hiç çatlağım olmadı hatta o kahverengi çizgi bile çıkmadı. Şuan 2.ye hamileyim bakalım bunda nasıl olucak. Ama annem 57 yaşında 2 kardeşiz ve hiç çatlağı yok

Ilk hamileligim 33. Haftadayim daha hic catlamadim ins boyle gider badem yagi suruyorum sadece dusdan dusa iki gunde bir havalarda bozdu ona bile useniyorum artik

Evet, şanslı bi genetiğim yok ne yazık ki benim de ikinci hamileliğim bu. Ilkinde 37-38 e kadar bi problem yoktu ama sıpa 43 hafta bekleyince biraz çatlak oldu. E tabi deri de deforme oluyo az biraz. Şimdi sürekli takip ediyorum yeni çatlak oluşmadı ama olusanlar var mi merak ediyorum. Resmen psikolojim bozuldu doğumdan falan korkmuyorum ama ya çatlak olursa diye aklım çıkıyo.

Ilk hamileligim 33. Haftadayim daha hic catlamadim ins boyle gider badem yagi suruyorum sadece dusdan dusa iki gunde bir havalarda bozdu ona bile useniyorum artik

İnşallah öyle gider. Ben de badem yağı sürmüştüm. Zaten hamilelikte göbeğe toplanan tüyler sorunumdu, hemşire de badem yağı tüy köklerini iyice besliyor bu sefer de doğumdan sonra dökülmeyebilir deyince bıraktım. Cidden siyahlasmaya başlamıştı tüyler. Şimdi hani şu niveanin duşta vücut kremi varya onu kullanıyorum. Badem yağlı o da. Kaşıntıyi falan anında kesti. Bu sefer de bunu deniycem.

Bnde yeni hamileyim 22 yasimdaym 13+2 haftaligiz henuz bisey surmuyorum ama bnm zaten bacak aralarimda biraz catlak var 18 ysimdayken birden kilo alip verdim sanirim ondan aslinda surekli calisan biriyim bu da bir nevi spor sayilmaliydi amaaaa

Bnde yeni hamileyim 22 yasimdaym 13+2 haftaligiz henuz bisey surmuyorum ama bnm zaten bacak aralarimda biraz catlak var 18 ysimdayken birden kilo alip verdim sanirim ondan aslinda surekli calisan biriyim bu da bir nevi spor sayilmaliydi amaaaa

Keşke sayılsa işte :) evet daha erken bişiler sürmek için. Kiloyla da alakalı değil bu çatlak krizi ilk doğuma toplam 10 kilo alarak girdim. Tepeden çatlaklari tam gormuyosunya doğumdan sonra epey bi üzüldüm görünce. Şimdi de aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Ufff iste hersey iyi guzelde bu catlak isi korkutuyor dogumdan bile korkmuyorum bukadar

Kac kiloydun 10 kilo almadan once

Ozaman iyimis cnm ya benm telde uglama var 11 12 kilo tahmini almaniz gerken kilo diyor bende ayniyim seninle 53 kilo falandm simdi 56 kiloyum 13 haftaligiz

Aman ha sakın sonra veririm ben kilo diye düşünme. Öyle pat diye sihirli değnek değmiş gibi gitmiyo kilolar alabildigin kadar az al. 11-12 yi aşma...

Kızlar merhaba.. :)
önerilerinizi okudum ama bişey sormak istiyorum benim ilk gebeliğim 9. haftadayız şimdi çatlak için bu kremleri yağları ne kadar önce den kullanmak lazım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…