Çatlak meselesi biraz da genetik canım yani annen ablan fln çatlamışsa sen de genelde çatlıyosun. İlk hamileliğimde hiç çatlağım olmadı hatta o kahverengi çizgi bile çıkmadı. Şuan 2.ye hamileyim bakalım bunda nasıl olucak. Ama annem 57 yaşında 2 kardeşiz ve hiç çatlağı yok
Ilk hamileligim 33. Haftadayim daha hic catlamadim ins boyle gider badem yagi suruyorum sadece dusdan dusa iki gunde bir havalarda bozdu ona bile useniyorum artik
Bnde yeni hamileyim 22 yasimdaym 13+2 haftaligiz henuz bisey surmuyorum ama bnm zaten bacak aralarimda biraz catlak var 18 ysimdayken birden kilo alip verdim sanirim ondan aslinda surekli calisan biriyim bu da bir nevi spor sayilmaliydi amaaaa
Ufff iste hersey iyi guzelde bu catlak isi korkutuyor dogumdan bile korkmuyorum bukadarKeşke sayılsa işte :) evet daha erken bişiler sürmek için. Kiloyla da alakalı değil bu çatlak kriziilk doğuma toplam 10 kilo alarak girdim. Tepeden çatlaklari tam gormuyosunya doğumdan sonra epey bi üzüldüm görünce. Şimdi de aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Kac kiloydun 10 kilo almadan onceKeşke sayılsa işte :) evet daha erken bişiler sürmek için. Kiloyla da alakalı değil bu çatlak kriziilk doğuma toplam 10 kilo alarak girdim. Tepeden çatlaklari tam gormuyosunya doğumdan sonra epey bi üzüldüm görünce. Şimdi de aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Kac kiloydun 10 kilo almadan once
Ozaman iyimis cnm ya benm telde uglama var 11 12 kilo tahmini almaniz gerken kilo diyor bende ayniyim seninle 53 kilo falandm simdi 56 kiloyum 13 haftaligiz54 kilo hamile kalmıştım.
Ozaman iyimis cnm ya benm telde uglama var 11 12 kilo tahmini almaniz gerken kilo diyor bende ayniyim seninle 53 kilo falandm simdi 56 kiloyum 13 haftaligiz
Kızlar göbüşteki tüyler doğumdan sonra dökülüyor mu
Erkek göbeği gibi oldu çok rahatsız ediyor eşime göbeği mi göstermek istemiyorumİlk doğumda bende ciddi derecede dökülmüştü. Yine çıktı bi sürü. Dökülür diye ümit ediyorum.
Ay insallah ben zaten istahsizim ama bilmiyorum ilerde nolurAman ha sakın sonra veririm ben kilo diye düşünme. Öyle pat diye sihirli değnek değmiş gibi gitmiyo kilolaralabildigin kadar az al. 11-12 yi aşma...
Ya evet ya neden boyle oldu bnmde tuyler azdı iyice halbuki biseyde surmuyorumErkek göbeği gibi oldu çok rahatsız ediyor eşime göbeği mi göstermek istemiyorum
Ewet cnm ya doktora sordum normal hormon lardan kaynaklı dedi ama ciddi anlamda bni rahatsız ediyorYa evet ya neden boyle oldu bnmde tuyler azdı iyice halbuki biseyde surmuyorum
Umarım cnmİlk doğumda bende ciddi derecede dökülmüştü. Yine çıktı bi sürü. Dökülür diye ümit ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?