Haksızlık mı ediyorum yoksa haklı mıyım?

Kaç kaç, uyaniga bak, beni sevmiyor musun diye seni şey yapacak, uzak dur. İstediğin zaman yakinlas, böyle etki altında kalarak olmaz.

Kusura bakmayın çevremde böyle bir konuda fikir alacağım kimse olmadığı için buraya yazmak istedim. Benim 3 aylık bir ilişkim var, 3 ayı çok güzel ve keyifli geçirdik onu seviyorum ve onun da beni sevdiğinden emindim fakat o artık daha fazla şeyler istiyor daha çok yakınlaşmak istiyor ne zaman yanyana gelsek çok yükseliyor çok istediğini söylüyor ve gerçekten hem hareketlerinden hem bakışlarından çok istediğini hissedebiliyorum görüyorum . Fakat benim buna cesaretim yok hem kendi vücudumu cildimi beğenmediğim için ( çatlak sorunu ) hem de belki de erken bulduğum için her seferinde reddettim. O da bunun onu istemediğimi, onu sevmediğimi hissettirdiğini söyledi ve istenmediği bir ilişki böyle bir ilişkiyi sürdüremeyeceğini söyledi. Sizce haklı mı yoksa karşımda manipülatör ve kötü niyetli birisi mi var? İlişki süresince hep sevgi doluydu ne istesem yapar mutlu olmam için çabalardı. Sizce ben sırf kendimi beğenmediğim için böyle bir şeyden uzak durarak hata mı ediyorum?
Allahım deccalin öz evladı ya manipüle etmeye çalışıyor bir erkek gerçekten severse sabredip bekler bunun amacı belli sen cinselligi kabul etmedikçe sana kendini kötü hissettirip senden faydalanmaya çalışacak sonrada senden sıkılıp baskasina gidecek kesin bu sana hep gece ve akşam yaziyordur azgın pezevenk

Back