catlaklara karsı badem yagımı ??????

burcuwaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
133
1
96
İstanbul
kızlar 5 haftalık hamıleyım bı arkadasım hemen gobegıme ve kalcalarıma hergun badem yagı surmemeı tavsıye ettı ılerdekı catlaklara karsı ıyı gelıyormus.
acaba hergun surdukce karnımdan bebege gecermı sızce dogrumu surmek gerekırmı

biraz erken gibi canim genelde 12. haftadan sonra sürmeye baslaniyor ama yinede sen bilirsin.bebege hicbir zarari yok tabiki karnindan bebege falanda gecmiyor.catlaklara cok iyi geliyor dogru.

kaydirigubbakcemiletskrlr polyanan :)

bisey deil canimolumunekankayizsmile
dr kilo icin diyet listesi falan vermiyo cunkü bu hamilelik canin ne isterse onu yiyorsunkaydirigubbakcemile3
kiloyu fazla kafana takma derim sadece saglikli beslen yeter sebze meyva bol bol ye.basta kilo kaybin olabilir mide bulantisindan dolayi ama 3. aydan sonra kendini toparlarsin hamileligin tadini cikar bence cok güzel bi dönem cünkü.vereliniortak

burcu doktora gittinmi canım? kesinleştimi hamileliğin? ultarasonda görülüp mü sölendi 5 haftalık olduğun. eğer öleyse güzel haber bu. çatlakları düşünmek için biraz erken senin için. badem yağı önler doğrudur ama kıl köklerini beslediği için birazda kıllarda çoğalma yapar uyarmadı deme:1:

hamılelıkte dr kılo almamak ıcın lıste verıyormu yoksa dıyetısyenemı yolluyor. bılgısı olan varmı.

Öle malesef hamilelikte de kafana göre yememen en sağlıklısı,ben diyetiyen kontrolündeyim,sağlıklı besleniyorum,herşeyden yiyorum ama bol bol değil,kararınca..

Badem yağını kakao yağıyla karıştırırsan daha ii sonuç elde edileceğini duymuştum ve 12. haftadan sonra kullanmak gerekiyomuş..

badam yağının tüyleri arttırdığını bende duymuştum sadece bebek yağı kullandım iki ay sonra bıraktım allaha şükür göbeğimde çatlak oluşmadı ama göğüslerim berbat sanki biri tırmalamış gibi oldu keşke oraya kullansaymışım badem yağını ben hergün kaşlarıma sürüyorum kökleri kalınlaşsın diye umarım faydası olur

benim kuzenim kullanmıştı badem yağını karnında işe yaradı kalçalarına sürmeyi akıl edemedi ve gögüslerinede tabi karnında 0 çatlak ama gögüs ve kalçası kötü oldu..tv de badem yağını çilek yağıyla karıştırın diyodu bende başlıcam kullanmaya

benim bildiğim kadarıyla çatlat kremlerine ve bu tür yağlara 16.haftadan sonra başlanıyor.sonuçta 16.haftada çıkmaya başlıyor karın.ben ilk gebeliğimde hiç bi şey sürmedim çok kilo almama rağmen çok şükür çatlağım olmadı.şuan 21 haftalık gebeyim ve henüz hiç bişey kullanmıyorum karnımda hiç çıkmadı ve hiç kiloda almadım.ama baden yağına ceviz yağı karıştırırsanız daha etkili olur diyorlar.banada doktorum kakao yağını tavsiye etti

Ben de 28 haftalık hamileyim doktorum bir krem yazdı onu kullanıyorum ve çok memnunum eczaneden alınıyor ve sigorta karşılıyor adı E ile başlayan beyaz ambalajlı bir krem her gece yatmadan sürüyorum bakalım ne kadar işe yarayacak henüz çatlağım yok

benim bir arkadaşım netten aldı hamile ürünleri satan bir siteden kokao butter diye adı losyon şeklinde ona çok iyi geldi çatlamadı hiçbiryeri üstelik çok fazla kilo aldı losyondanmı vücudundanmı bilmiyorum .yağsız olduğundan hertarafına sürdü.üstelik 250 ml sanırım belki dahada büyüktür

Back
X