- Konu Sahibi mervezeynepnur
-
ben hamileliğim sırasında babe çatlak kremi kullandımm.a.sçatlağımm yok denecek kadar az..:dance:doğumdan sonrada kullan demişti cilt uzmanı sanırım onu alıcamyerimseniben.babe çatlak onarıcı kremi..araştırdım kullananlarda çok memnunnn.bi de dr kakao yağı en iyisi demişti.şutarafagittionu almayı düşünüyorummm:1hug:
mavişciğim hangi krem bu?yazar mısın?ben de alayım olmazsa.
canım BABE ÇATLAK ONARICI KREM..kızlar bide ben şimdiden göğsüme,karnıma bepanten sürüyorumm iyi geliyomuş.hemde çok uygun.eczaneden alabilirsiniza.s
Çatlaklarrrr
bendede oldu yaa hamile kalmadan önce çatlak matlak bilmezdimama benim bacaklarımdakiler azaldıı..karnımda var :bbo:çatlakları kırmızıyken geçirebiliyomusun ancak..beyazlaşınca kalıyor öyletatlicadiarzubi yakınımdan duydum kakao yağı iyi oluyomuş..ben alıcam belki etkili olur..badem yağı da kullandım ama...oda tüyleri besliyorrtatlicadiarzu
arkadaşlar krem olanını mı yoksa merhem olanını mı kullanacağız? bir de gebeyken çatlaklar nasıl anlaşılıyor? karnıma bakıyorum bişi göremiyorum da...rejene nin de amma reklamı oldu...acep nasıl bişi? walla çok da pahalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?