teşekkürler güzel bir bilgi deneyeceğim mutlaka: )
ben her banyodan sonra kayısı yağı sürüyorum.
badem yağımda var ama kıllanırım diye sürmüyorum onu: ))
peki bu işleme hangi ayda başladınız ve kaç günde bir yaptınız?
her gün yapmak mı gerek yoksa 2 3 günde bir yeterli mi?
Ablam mutlaka badem yağı kullan demişti küçük bir şişem vardı korktum tabi aynı senin gibi kıllanırım diye ama küçüktü şişe bitincede vücut nemlendirici krem kullandımkayısı yağınıda kullanabilirsin canım maksat nemlensin cilt beslensin ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez uygulamaya başladım canım ne kadar erken okadar iyi. Mutlaka hergün yapılması gerekiyor ama tabi benimde unuttuğum zamanlar oldu o yüzden her duştan sonra diyorum onuda zaten ya hergün yada iki günde bir yapıyoruz öyle aklımızda tutabiliriz nede olsa kremleniyoruz bakımımızı yapıyoruz bi iki dakikalık karnımıza göbeğimize cimcikler atalım tamam. Bazen hissedeceksin bebiş geliştikçe derinin gerildiğini baktın öyle bi his geldi nerde olursan ol kıyafetin üzerindende ufak ufak gerilen bölgeye uygula hemen rahatlatıyor gerçekten(dikkat kimse görmesin )
anladım canım ben şuan 13 haftalığım karnım yavaş yavaş çıkmaya başladı.
elimde şuan A101 den aldığım kayısı ve badem yağı var bir de çilek yağı.
şimdilik kayısı yağı sürüyorum her duştan sonra.
biraz daha büyüsün her gün sürmeye çalışacağım: )
konuyla alakasız olacak ama 38 haftalık hamileymişsin,Allah sağ salim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin
bişey soracağım son haftalar hareketin çok kısıtlanıyor mu?yani kaçıncı haftadan sonra gebelik ağır gelmeye başlıyor.
kpss ye hazırlanıyorum da.son haftalarda da çalışabilir miyim diye soruyorum: )
bir de acaba son haftalarda dersane sırasına sığabilir miyim o korkutuyor beni
son haftalar biraz zor geçiyor canım herkeste farklı olabilir ablam hiç sorun çekmedi ama ben 36 haftalıkken başladı ağrılar sızılar gece uykusuzlugu penguen yürüyüşü vs. ondan öncede ağrılar olurdu ama son zamanlarda beline çok yük biniyor oda ağrılar karnının büyüklüğü nefes alışını zorlaştırıyor iyi hissettiğin zaman tabiki ders çalışabilirsin ama inan insan kendi derdine düşüyor ders düşünecek halde olacağını sanmıyorumama bakarsın çok rahat bi hamilelik geçirirsin hiç belli olmaz herkesinki aynı olcak diye bişey yok rahat rahat dershaneyede gidersin hazırlanırsında(ama sıraya sığarmısın onu bilemem ) Allah kolaylık versin canım zaten kendini bilirsin karnın büyüdükçe ne zaman artık mola vermen gerektiğini fark edeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?