- 7 Şubat 2012
- 1.186
- 677
- 133
- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
-
Yorumlar iç açıcı değil amaİşin kötüşü benim goğsumde
catlaklar icin Spor ne alaka allah askina :)) o catlak lar alt derinin yirtilmasidir , önlem alinabilinnir ama yok edilmesi zordur alt deri yirtigi bu , .... kiminde belli olmaz sebebi ise deri kalinligidir ....
Kuzum neler neler denedım ben fayda etmedı hıc ama cok kılo alıp verdım cıldımde buna musaıttı zaten dogumdan sonra harıta olurum dıye dusunuyorumYöntem Türkiye'de çok yeni o yüzden işlevselliği tartışmaya açık. Bana çok mantıklı gelmedi bu yöntem kesin sonuç alan var mı bunuda bilmiyorum.
Bol bol masaj yap göğsüne...
Doğum zamanı bol bol vazelin ve badem yağı kullanacaksın canım. İhmal etme.Kuzum neler neler denedım ben fayda etmedı hıc ama cok kılo alıp verdım cıldımde buna musaıttı zaten dogumdan sonra harıta olurum dıye dusunuyorum
Şimdide sureklı nemlı tutuyorum canım bebe yagını cok kullanıyorum losyon falan o zamanlar daha teferruatlı kullanırım tabı..Doğum zamanı bol bol vazelin ve badem yağı kullanacaksın canım. İhmal etme.
Catlak tedavilerinden biri deri germedir.catlaklar icin Spor ne alaka allah askina :)) o catlak lar alt derinin yirtilmasidir , önlem alinabilinnir ama yok edilmesi zordur alt deri yirtigi bu , .... kiminde belli olmaz sebebi ise deri kalinligidir ....
neymıs kı bu biodermogenesi meraklandm smdı benımde var konu edılmesede ben cok takıyorum ve malesef cozumu yok dıye bılıyodm..
Cok malıyetlı bıseye benzıyo ama canım o ya :SNetten araştır canım en etkili yöntem benim akrabam var o yaptırdı Almanya'da tamamen değil ama %80 90 geçmiş resmen burada da yapıyorlar. Çok kötüydü onunkiler baya düzelmişti
Şimdide sureklı nemlı tutuyorum canım bebe yagını cok kullanıyorum losyon falan o zamanlar daha teferruatlı kullanırım tabı..
Catlak tedavilerinden biri deri germedir.
Sıkı ve gergin deride belirginliği büyük ölçüde azalır. Bu yüzden sporla sıkılasma yarar sağlar.
Ve çatlak tedavisinin kesin çözümü yoktur konu sahibi derinin altina ulaşabilen krem vs de yok maalesef
kaslar bagdokunun altindadir evet alt deriyi korur , ama alt deri yirtiltiktan sonra gecmis ola ...
spor , belirli masaj teknikleri , yaglar bunlar hep önlemdir ama yok edemez , tabi bu kisiden kisiye degisir ki cogunda belli bile olmaz alt deri yirtildikligina ragmen ...
bazi ameliyat türlerine tabiki birsey diyemem
kremler jeller illa ki vardir.. uzulme bu kadar..Bıktım ya. 15 yasında ani kilo aldım sonra verdim ama o zamandan beri inanın o kadar iğrenc bir görüntüsü var ki kalcam ve diz arkalarımda. Yazın akrabanın onun bunun ' aa ne kadar çatlağın var ' demelerinden illet geldi. Dün de aynısı oldu. Banyodan cıktım bi tanıdık ' Bacak arkalarında catlakların mı var ' diye soruyor. Sanane yahu goruyosun daha nıye soruyosun o zaman. Çok kremler denedım keseler denedim ama yok. Biraz azaltmaktan baska bır işe yaramıyor.Arkadaşlar yok mu bunun çözümü kompleks halıne getırdım artık. Hayır geçsin de uzun vadede gecsın yine razıyım
Benim de aynı şekilde kalçamda ve üst bacak bölgemde çok fazla çatlağım var. Bende lise döneminde oluştu ani kilo kayıplarıyla vs. Başlarda çok takıyordum ama artık umursamıyorum onlarla yaşamayı öğrendim. Şuan hamileyim ve eminim gene çatlaklar fazlasıyla oluşacak ama şuan tek düşündüğüm bebişimi sağlıcakla kucağıma almak varsın çatlasın vücudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?