Çatlaklarımın Konu Edilmesinden Bıktım

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
Bıktım ya. 15 yasında ani kilo aldım sonra verdim ama o zamandan beri inanın o kadar iğrenc bir görüntüsü var ki kalcam ve diz arkalarımda. Yazın akrabanın onun bunun ' aa ne kadar çatlağın var ' demelerinden illet geldi. Dün de aynısı oldu. Banyodan cıktım bi tanıdık ' Bacak arkalarında catlakların mı var ' diye soruyor. Sanane yahu goruyosun daha nıye soruyosun o zaman. Çok kremler denedım keseler denedim ama yok. Biraz azaltmaktan baska bır işe yaramıyor.Arkadaşlar yok mu bunun çözümü kompleks halıne getırdım artık. Hayır geçsin de uzun vadede gecsın yine razıyım

Lazer kesin çözüm değil ama bayağı azaltır diye biliyorum. İmkanınız varsa deneyin. Ama bazı riskler var, yara yapıp iz bırakabilir lazer.

Bi TCA diye bır sey duydum ama deneyen var mı arkadaslar ? Lazer cok fazla riskliymiş duydugum kadarıyla

yok benım cabamla değil kendı kendıme verdım

Ondan öyle olmuştur canım, spor yapsan vücudun sıkılaşır aslında. Onun en etkili tedavi yöntemi biodermogenesi onunla geçerse geçer tamamen geçmese bile en aza indirir bir araştır. Evde çözüm yolu yok malesef. İlk oluşmaya başladığında badem yağı kullanmış olsaydın çoğalmasını engellerdin.

Benimde ergenlikten kalma bi sürü catlagim var bi sürü şey denedim tabi lazer olayına maddi gücüm yetmiyordu bitkisel yağlar keseler falan baktimki olmuyo bende simdi kabullendim şimdi catlagin var dediklerinde üzülmuyorum evlendikten sonra eşimde sorun etmeyince benim içinde sorun olmaktan çıktı

Bio oil diye bir yag var. Kullanmadim ama cok memnun olani duydum. Konjac ispinde sungerler var acaba o iyi gelir mi? Tr de iken gratiss de gormustum galiba

Ondan öyle olmuştur canım, spor yapsan vücudun sıkılaşır aslında. Onun en etkili tedavi yöntemi biodermogenesi onunla geçerse geçer tamamen geçmese bile en aza indirir bir araştır. Evde çözüm yolu yok malesef. İlk oluşmaya başladığında badem yağı kullanmış olsaydın çoğalmasını engellerdin.
neymıs kı bu biodermogenesi meraklandm smdı benımde var konu edılmesede ben cok takıyorum ve malesef cozumu yok dıye bılıyodm..

Bio oil diye bir yag var. Kullanmadim ama cok memnun olani duydum. Konjac ispinde sungerler var acaba o iyi gelir mi? Tr de iken gratiss de gormustum galiba
Hiç bir işe yaramıyor bio oil denendi onaylandı zaman kaybı baska bısey degıl.. sadece guzel nemlendırıcı..

TCA kimyasal peelingi bende duydum.Fakat hastane koşullarında yapılması gerekli.çok hassas bi işlemmiş.
lazere güvenmiyorum açıkçası..
bu sürede sporla sıkılaşma olursa belki geçerler. . .

catlaklar icin buz terapisi yapiliyor.ice therapy diye geciyor internette.
benimde bacak arkalarimda bikac tane vardi,onlar icin yaptirmistim ama biraz agrili bi surec..kisin yaptirman gerek cunku asla ve asla gunes gormemesi gerek bacaklarinin.
benim bacaklarimdaki catlaklar cok guzel cevap verdi tedaviye simdi eser kalmadi ama dedigim gibi azdi zaten.
terapiden sonra buz tedavisi uygulanan yer kabuk bagliyor ve zamanla dokuluyor.dokulmeler bitince yeniden tedavi uygulaniyor yine uygulanan bolgenin kabuk baglayip dokulmesi bekleniyor.bu boyle catlaklar ortadan kalkana kadar devam ediyor.
ama ne olursa olsun onemli olan kendinle barisik olman,cok sukur catlaklarinda olsa ayaklarin bacaklarin var..cok isyan etmemeye calis,laf edenleri de dinleme..uzuvlarimiz bile emanetler bize:KK66:

milletin kusurlarını yüzüne vuran gereksiz insanları boşver. sana bunu söyleyenin mesela burnu büyükse aaa ne büyük burnun varmış diyor muyuz.. ne saçma.. haklı olarak kompleks yapmışsın ama çatlak o kadar kötü bir şeyde değil. çirkin olduğunu düşündüğün yerlere değil güzelliklerine odaklan onları ön plana çıkar bence. ama bende lazer tedavisi işe yarıyor diye bir dergide okumuştum doğruluğu nedir bilemiyorum.

X