ÇATLAMA GÜNÜ 2 İLİŞKİ

Zelal09990

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2023
180
12
18
21
Doktora kasık sancısı şikayetiyle gittim yumurtan çatlamış dikkat et hamile kalırsın dedi bizde o öyle diyince 2 kere korunmasız ilişkiye girdik bebek için sonra ertesi günde bi kere girdik yumurta çatlamadan önce mi girmem lazımdı bazı kişiler öyle demiş anlayamadım yardımcı olur musunızz kızlarr tutarmı sizceee doktor dedi 2 saat içinde iki kere denedik belimin altına yastıkta koydum

Merhaba, çatladığı gün ve bir sonraki gün en verimli zaman diye biliyorum, bende o şekilde hamile kaldım.

Merhaba, çatladığı gün ve bir sonraki gün en verimli zaman diye biliyorum, bende o şekilde hamile kaldım.
Gerçekten mi çok teşekkür ederim 🥺 artık denemeye gerek yok değil mi pazartesi çatladı dedi doktor bide siz kaçıncı denemede hamile kaldınız ilk çatladığında mı kaldınız

Gerçekten mi çok teşekkür ederim 🥺 artık denemeye gerek yok değil mi pazartesi çatladı dedi doktor bide siz kaçıncı denemede hamile kaldınız ilk çatladığında mı kaldınız
Yani bence yok biz iki günü değerlendirmiştik dediğim gibi, evet ilk çatladığında hamile kaldım ben :) güzel haberlerini bekliyorum çatladığı günden itibaren 14 gün say test yap adet olmazsan bana da haber ver olur mu canım dualarım seninle 😍💕

Yani bence yok biz iki günü değerlendirmiştik dediğim gibi, evet ilk çatladığında hamile kaldım ben :) güzel haberlerini bekliyorum çatladığı günden itibaren 14 gün say test yap adet olmazsan bana da haber ver olur mu canım dualarım seninle 😍💕
Ya korkuyorum olmaz diye :( nasıl dayanıcam bilmiyorum inan ki

Ya korkuyorum olmaz diye :KK43: nasıl dayanıcam bilmiyorum inan ki
Canım benim her ay yeni umut :) benim de ilk kimyasal olmuştu sonra 3 ay hamile kalamadım sabır biraz da bu işler. Ama bu hamileliğimde hiç umursamadım özellikle hiç düşünmedim biraz kafanı rahatlatmaya çalış ❤️

Back
X