çatlama iğnei oldum günüm yaklaşıyor ben çok heycanlıyım hamile arkadaşlar ne gibi be

Gilmors

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
5.429
1.624
698
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
canım bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.benim kasıklarımda ağrım oluyordu.birde akıntım vardı beyaz renkte.inşallah hamilesindir.

canım bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.benim kasıklarımda ağrım oluyordu.birde akıntım vardı beyaz renkte.inşallah hamilesindir.

inşallah canım cevabın için teşekkürler pazartesi veya salı test yapacam ama bende beya akıntı yok ilk zamalarımı oluyo bilmiyorumkismile

inşallah canım cevabın için teşekkürler pazartesi veya salı test yapacam ama bende beyaz akıntı yok ilk zamanlarmı oluyo bilmiyorumkismile

işallah hamilesindir canım. benim belirtilrim 6 haftadan sonra çıktı ama 3 cüncü haftalarda kasık sancısı çok çektim o kadar çektim ki hamile olduğuma ihdimal bile vermemiştim. aksine göğüslerim falan hiç bir değişiklik yoktu ama 6 haftadan sonra tepe taklak oldum.

ay inşallah hamileyimdir benimde kasıklarımda sancı var ama göğüslerimde hiç bi değişiklik yok kaç gün geçince ve hangi tesle anladınız

ay inşallah hamileyimdir benimde kasıklarımda sancı var ama göğüslerimde hiç bi değişiklik yok kaç gün geçince ve hangi tesle anladınız

adet günüm evde test yaptın çok slik çıktı ama sağlık ocağında idrar testi yaptırdım aynı günü kan testi yok burda negatif çıkmıştı. onlar belirgin olmadan pozitif demiyorlar. senin için dua edicem.:Saruboceq:

ay canım inşallah bende bugün adet günüm şimdilik bişi yok inşallah yarın veya öbür gün kan tahlili yaptıracağımolumunekankayizsmile

kızlar ben adetim iki gün geçince idrar testi yaptım çıktı 6haftalıktı kalp atışını duyamadım sadece kese vardı ilk bebeğim böyle öldü bişey yoktur dimi

ben hala adet günümü bekliyorum bu konudan sora kaç kere adet oldum bilmiyorum şimdide 20 ağustosu iple çekiyorum göğüslerimde bi değişiklik yok şimdilik bakalım eşimde bu ay varikosel ameliyatı olmuştu saten

Allah yardım etsin canım inşallah Allahım bebiş isteyen herkese içinde bende dahil böyle bir güzelliği nasip eder.

Allah yardım etsin canım inşallah Allahım bebiş isteyen herkese içinde bende dahil böyle bir güzelliği nasip eder.

amin aşkım cümlemz tatsın bu duyguyu bugünde sahursuzum 20 ağustos regl günüm aklımda şüphe var ya bebişim varsa ona bişi olursa diye

amin aşkım cümlemz tatsın bu duyguyu bugünde sahursuzum 20 ağustos regl günüm aklımda şüphe var ya bebişim varsa ona bişi olursa diye

bişey olmaz takılma sen Allahım korur onu eğer bebişin varsa.:CüvCüv:ama bence belli olana kadar tutmasan daha iyi çünkü çok sıcak havalar dayanması çok zor...:

Arkadaşlar benimde 20 ağustos sabırsızlıkla bekliyorum. Bir kaç gün önce test yaptım hafif pembemsi bişi çıktı. Bakalım 20 ağustos geçsin adet olmasam inşl. Olmam kan tahlili yaptırcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…