Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.benim kasıklarımda ağrım oluyordu.birde akıntım vardı beyaz renkte.inşallah hamilesindir.
canım bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.benim kasıklarımda ağrım oluyordu.birde akıntım vardı beyaz renkte.inşallah hamilesindir.
işallah hamilesindir canım. benim belirtilrim 6 haftadan sonra çıktı ama 3 cüncü haftalarda kasık sancısı çok çektim o kadar çektim ki hamile olduğuma ihdimal bile vermemiştim. aksine göğüslerim falan hiç bir değişiklik yoktu ama 6 haftadan sonra tepe taklak oldum.
ay inşallah hamileyimdir benimde kasıklarımda sancı var ama göğüslerimde hiç bi değişiklik yok kaç gün geçince ve hangi tesle anladınız
adet günüm evde test yaptın çok slik çıktı ama sağlık ocağında idrar testi yaptırdım aynı günü kan testi yok burda negatif çıkmıştı. onlar belirgin olmadan pozitif demiyorlar. senin için dua edicem.:Saruboceq:
ben hala adet günümü bekliyorum bu konudan sora kaç kere adet oldum bilmiyorum şimdide 20 ağustosu iple çekiyorum göğüslerimde bi değişiklik yok şimdilik bakalım eşimde bu ay varikosel ameliyatı olmuştu saten
Allah yardım etsin canım inşallah Allahım bebiş isteyen herkese içinde bende dahil böyle bir güzelliği nasip eder.
amin aşkım cümlemz tatsın bu duyguyu bugünde sahursuzum 20 ağustos regl günüm aklımda şüphe var ya bebişim varsa ona bişi olursa diye