Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar 30 Aralık iğne vurundum bugun 13. Gun idar testi negatif 6. Günü pembemsi kahvrengi akıntı başladı 10. Güne kadar devam etti ama hep pembe ve kahvrengi idi. Pozitif e döner mi sizce yada benim gibi bu durumda olan varmi ?
Merhabalar 30 Aralık iğne vurundum bugun 13. Gun idar testi negatif 6. Günü pembemsi kahvrengi akıntı başladı 10. Güne kadar devam etti ama hep pembe ve kahvrengi idi. Pozitif e döner mi sizce yada benim gibi bu durumda olan varmi ?
Bende 4 kere bu yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum ki canim %50 donedebilir donmeyedebilir benim hiç lekem gelmedi o konuda yorum yapamiyacagim malesef yerleşme kanaması olabilir belki yada adetin gelecek onunda sinyalini verebilir
Vallahi adet olacakmışım gibi kasiklarim ağrıyor halbuki gecenki akıntı da adet olmuşum gibi ama onun çok daha aziydi ilk defa başıma geliyor ne yapsam bilemedim kan Verdim 2.57 çıkmıştı
Vallahi adet olacakmışım gibi kasiklarim ağrıyor halbuki gecenki akıntı da adet olmuşum gibi ama onun çok daha aziydi ilk defa başıma geliyor ne yapsam bilemedim kan Verdim 2.57 çıkmıştı