Merhabalar test yaptınız mı acabaVermedim 15 ocakta ignemin 15. Günüydü negatif çıkmıştı bugun 17. Günü gebelik testiyle kontrol edicem artık gun gun koyulasma olursa gidip vericem
Merhabalar test yaptınız mı acaba
Hayır canımMerhabalar test yaptınız mı acaba
Merhaba sonucunuz nedir acaba baktınız mıMerhabalar 15 ocakta kan Verdim . Çatlatma ignesinin de 15. Günü idi negatif çıktı. Gebelik testlerinde negatif ti. Bugun 17. Günü sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım. Sonucuma bakarmisiniz? İkinci çizgiyi görüyorum ben ama bilemedim yardımcı olurmusunuz?
Merhabalar ben de çizgiyi görüyorum kan vermiş miydiniz sonra?Merhabalar 15 ocakta kan Verdim . Çatlatma ignesinin de 15. Günü idi negatif çıktı. Gebelik testlerinde negatif ti. Bugun 17. Günü sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım. Sonucuma bakarmisiniz? İkinci çizgiyi görüyorum ben ama bilemedim yardımcı olurmusunuz?
Evt beş yıldır korunmasız birlikte olduk ama hiç olmadı. İkimiz de çalıştığımız için üstünde durmadık ama artık istiyoruz. Eşimde de bende bir sorun yok dedi Dr. Ama neden olmadı bilmiyorum5 yıldır deniyormusunuz peki
Merhaba çatlama ignesinden sonra çatlamış mi diye doktor kontrolü oldu mu canım4 gun sonra kan ver canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?