- 18 Şubat 2021
- 492
- 145
- 18
- Konu Sahibi Minikmelek
-
İnşallah güzel ilerler canım ilk tedavin mimerhaba ben bugün oldum iğneyi bakalım heyecanla bekliyorum
Evet ilk tedavim 2 çocuğum var 3. İstiyoruz hayırlısı inşallahİnşallah güzel ilerler canım ilk tedavin mi
Yaa tebrik ederim sağlıkla ilerler inşallah çok güzel artmış değerinMerhaba kızlar 15 inde iğne vuruldum ve dayanayip 12. Gün idrar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı sonra kan verdim 42 çıktı değerim. 4 gün sonra tekrar verdim 326.6 çıkti cuma doktor kontrolüm var bakalım inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Ben iğneyi vurulduktan sonra bende kasık ağrıları başladı. 10. Günden sonra göğüs ağrısı eklendi ve hala göğüslerim çok ağrıyor dokunamiyorum tek belirtilerim bunlar oldu
Canım iğne vurduğun günü de.mi sayiyorsun bendede hafif çıktı gibi iğnenin etkisi diye sevinemiyorumMerhaba kızlar 15 inde iğne vuruldum ve dayanayip 12. Gün idrar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı sonra kan verdim 42 çıktı değerim. 4 gün sonra tekrar verdim 326.6 çıkti cuma doktor kontrolüm var bakalım inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Ben iğneyi vurulduktan sonra bende kasık ağrıları başladı. 10. Günden sonra göğüs ağrısı eklendi ve hala göğüslerim çok ağrıyor dokunamiyorum tek belirtilerim bunlar oldu
Seninde mi 12.gün canımCanım iğne vurduğun günü de.mi sayiyorsun bendede hafif çıktı gibi iğnenin etkisi diye sevinemiyorum
EvetSeninde mi 12.gün canım
Benim iğne gününüde sayarsak 13.gün ve negatif
Yok kuzu 8 gün var dahaHerkezin bünyesi değişik ben iğne sonrası ağrım olmuştu.sonrasindada belim kasiklarda oluyo ağrı.belki adet olucam adetin gectimi
HYirlisi hakkimizdaaYok kuzu 8 gün var daha
Kisinin bünyesine göre iğne etki süresi değişiyormuş canım hemen hastaneye gidip test var benimde çok silikti ilk fotoda görebilirsin. İnşallah vardırCanım iğne vurduğun günü de.mi sayiyorsun bendede hafif çıktı gibi iğnenin etkisi diye sevinemiyorum
İğne yaptığın gunudemi saymistiniz 12.gune dahilmiKisinin bünyesine göre iğne etki süresi değişiyormuş canım hemen hastaneye gidip test var benimde çok silikti ilk fotoda görebilirsin. İnşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?