Gebeliğe Hazırlık Çatlama iğnesi ile hamile kalanlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minikmelek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
492
145
18
Klomenle 3. tedavim ama sadece ikisinde ovitrelle oldum bu ay son dedi doktorum olmaz ise rahim filmi çekilecek sizler tecrübelerinizi paylaşır mısınız hamile kalan arkadaşlarım belirtiler nelerdi veya nasıl ilerledi bugün iğne olduğum günü sayarsak 7.günüm ve ağrılarım var bı kaç gündür ama iki gündür saha cok hissediyorum hafif hafif ama hissediliyor ilk ignemde sadece iki gün dolgunluk hissetmist afedersiniz tuvaletimi zor yapıyordum sadece o an ağrı mi desem acı mı desem oluyordu sonrasında yürürken dahi canımı yakıyordu bunlar vardı ve onuncu gün kasık ağrım başlamıştı bu ay farklı biraz daha o tuvaleti yaparken ki ağrılar yok normal kasık ağrıları var ilkinde dediğim gibi onuncu gün başlarken bu ay daha erken başladı ilk ilişkiden itibaren biraz karışık oldu ama inşallah anlatabilmisimdir

Hanımlar yokmu ovitrelle ile hamile kalıp tecrübesini paylaşcak kimse

merhaba ben bugün oldum iğneyi bakalım heyecanla bekliyorum

Arkadaşlar ben de letu kullandım ve ardından iğneyi vuruldum herhangi bir ağrım yok şu an ise yaramamis gibi hissediyorum ilk günlerde çok ağrısı olan oldu mu

Merhaba kızlar 15 inde iğne vuruldum ve dayanayip 12. Gün idrar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı sonra kan verdim 42 çıktı değerim. 4 gün sonra tekrar verdim 326.6 çıkti cuma doktor kontrolüm var bakalım inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Ben iğneyi vurulduktan sonra bende kasık ağrıları başladı. 10. Günden sonra göğüs ağrısı eklendi ve hala göğüslerim çok ağrıyor dokunamiyorum tek belirtilerim bunlar oldu

Yaa tebrik ederim sağlıkla ilerler inşallah çok güzel artmış değerin iğneden 36.saat sonraki ilişkiden beridir benimde çok ağrılarım oldu hala da devam ediyor bugün 13.gün ama test negatif hareket ettikçe bu agrilaro daha çok hissediyorum otururken aşağı doğru çekilen ağrım oluyor birde yanma gibi kasıklarımda gebelik olabilir mi sizce

Canım iğne vurduğun günü de.mi sayiyorsun bendede hafif çıktı gibi iğnenin etkisi diye sevinemiyorum

Herkezin bünyesi değişik ben iğne sonrası ağrım olmuştu.sonrasindada belim kasiklarda oluyo ağrı.belki adet olucam adetin gectimi

Canım iğne vurduğun günü de.mi sayiyorsun bendede hafif çıktı gibi iğnenin etkisi diye sevinemiyorum
Kisinin bünyesine göre iğne etki süresi değişiyormuş canım hemen hastaneye gidip test var benimde çok silikti ilk fotoda görebilirsin. İnşallah vardır

Bende bu gece 1 de catlatma iğnesi yapicam çarşamba günüde aşılama yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…