Doğuma Hazırlık Çatlama iğnesi ile hamile kalanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
valla canım 36.saat ilişkide bulundum yumurtlama zamanı 5 haftalık hamileyim cinsiyetini bilmiyorum

teravet sana özelden msj attım...bi bakabilirmisin acaba?

yok mu hiç çatlama iğnesiyle hamile kalan yada eşi dostu tanıdığı olan...
ben de merak ediyorum bu sorunun cevabını....

benim 36. saatte oldu iki doktor erkeğe benziyo dedi
ama kesin 1 ay sonra netleşicek

canım bende iğneden sonra 1 hafta boyunca ilişki oldu.şimdi 11. haftamın içindeyim.cinsiyetini 3 hafta sonra öğrenicem.doktorum öyle dedi.ama bana erkekmiş gibi geliyor.her ultrasyona girdiğimde onu erkeğe benzetiyorum.okadar çok hareketli ki.

igneyi sabah vurdurdum aksama ilişkiye girdik ve ertesi günde su an 23 haftalık hamileyim bi oglumuz olacak Allah izin verirse

genelde erkek...Ay çok ilginç yaaa,bi yandan inanıyosun bi yandan inanamıyosun...
ığneden önce de ilişki olmuşmuydu peki arkadaşlar?onu da belirtirseniz daha iyi yorum yaparız...

çatlatma iğnesine bende bu ay başlıycam ama çok korkuyorum bazı arkadaşlarda yinede hamilelik olmuyomus.iğne koldanmı yapılıyo bilen arkadaşlar detaylı sekilde anlatabilirmi hangi sıklıkla doktora gidiliyo ve ilişkiye kaç gün girilmesi gerek.

kızlar bugün doktordaydım , klomen kullanmıştım, 2 yumurtam büyümüş maşaAllah, sırt sırta oturmuş bekliyorlar.. 21,5 mm olarak ölçtü dr.. çatlama iğnesi verdi, çok aradım ama bulamamıştım.. sonra bu akşam bi yerde bulduk ama ben bi hesap yaptım kendime göre, bu akşam vurulsaydım, 36 saat mesai saatlerine denk geliyor.. yani gündüz mümkünü yok , iş yeri yakın değil, o saate uyamayız dedim..
ve yarın yaptırayım diyoruım sabah saatlerinde.. o zaman ertesi günün akşamına denk geliyor..
fakat bi yöndende korkuyorum, yumoşlarım epey büyümüştü, kendiliğinden çatlarlar mı ki.. ne yapıcamı bilemez oldum
bi fikir verin lütfen..aklım çok karışık bilmiyorumkismile

kızlar bugün doktordaydım , klomen kullanmıştım, 2 yumurtam büyümüş maşaAllah, sırt sırta oturmuş bekliyorlar.. 21,5 mm olarak ölçtü dr.. çatlama iğnesi verdi, çok aradım ama bulamamıştım.. sonra bu akşam bi yerde bulduk ama ben bi hesap yaptım kendime göre, bu akşam vurulsaydım, 36 saat mesai saatlerine denk geliyor.. yani gündüz mümkünü yok , iş yeri yakın değil, o saate uyamayız dedim..
ve yarın yaptırayım diyoruım sabah saatlerinde.. o zaman ertesi günün akşamına denk geliyor..
fakat bi yöndende korkuyorum, yumoşlarım epey büyümüştü, kendiliğinden çatlarlar mı ki.. ne yapıcamı bilemez oldum
bi fikir verin lütfen..aklım çok karışık bilmiyorumkismile

canım doktoruna danışsan daha iyi olur bence,21,5 bayağı büyük çünkü 22-22,5 arası kendi çatlama ihtimali yüksek diye biliyorum.

bugün dr a gittim ve önce bi baktı yumurtalar daha çatlamamış duruyorlar. biraz daha büyümüşler hatta..
çatlama iğnesi yaparsak daha iyi olacak dedi ve yaptılar.. bugün yarın beraberlik dedi.. hayırlısını istiyoruz Mevladan..

bugün dr a gittim ve önce bi baktı yumurtalar daha çatlamamış duruyorlar. biraz daha büyümüşler hatta..
çatlama iğnesi yaparsak daha iyi olacak dedi ve yaptılar.. bugün yarın beraberlik dedi.. hayırlısını istiyoruz Mevladan..

hayırlısı olsun inşallah canım:)

Back
X