Aşılama Çatlama iğnesi kullananlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Duyguuuu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2021
52
9
6
30
Kizlar yumurta büyütme iğnesi kullandim 9 tane 26 kasımda catlama ignesi yaptik o gün ve sonrasi her gün ilişkimiz oldu bugün 10.gün yüzüm sivilcelendi kasiklarimda ağrım oluyo ve igneden beri belim cok ağriyo sizce igneden mi yoksa hamile olabilirmiyim kasimin 20 si kan testi yapicaz insallah boş cikmaz

Inşaallah çıkar canım.igneden sonra 15. Gün evde testte çıkar canım.

Insallah çıkar 2 yılı gecti evleneli doktordan doktora gidiyoruz simdi ki doktorumuz cok iyi cok olumlu konustu nasip diyip bekliyoruz cikmazsa yine hayal kırıklığı
Inşaallah olur canim. Bende 3 ayda 2 defa oldum.catlatma iğnesi adetime 1 gun var bekliyorum

Insallah olmassin hayirlisiyla yazarsin hamişim diye yok ben daha yapmadim 20 sine kadar bekleyin dedi doktor korkuyorum aslinda 15 inden sonra her an hasta olurum diye günüm yaklasiyo çünkü
Ya ınsaallah canım. Hangimiz hayirli haber alirsak yazalım

Ayy insallah hayirlisiyla o guzel haberi alirsin bende doktorla görüstüm yarın test yapin dedi stres bastı simdiden sancım var bel ağrım var korkuyorum bi yandan da yarın hersey belli olacak
Inşaallah canım sende güzel haber alırsın yarin. Sakin ol stres yapma. Içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…