Inşaallah çıkar canım.igneden sonra 15. Gün evde testte çıkar canım.Kizlar yumurta büyütme iğnesi kullandim 9 tane 26 kasımda catlama ignesi yaptik o gün ve sonrasi her gün ilişkimiz oldu bugün 10.gün yüzüm sivilcelendi kasiklarimda ağrım oluyo ve igneden beri belim cok ağriyo sizce igneden mi yoksa hamile olabilirmiyim kasimin 20 si kan testi yapicaz insallah boş cikmaz
Insallah çıkar 2 yılı gecti evleneli doktordan doktora gidiyoruz simdi ki doktorumuz cok iyi cok olumlu konustu nasip diyip bekliyoruz cikmazsa yine hayal kırıklığıInşaallah çıkar canım.igneden sonra 15. Gün evde testte çıkar canım.
Inşaallah olur canim. Bende 3 ayda 2 defa oldum.catlatma iğnesi adetime 1 gun var bekliyorumInsallah çıkar 2 yılı gecti evleneli doktordan doktora gidiyoruz simdi ki doktorumuz cok iyi cok olumlu konustu nasip diyip bekliyoruz cikmazsa yine hayal kırıklığı
Canım ne yaptin adet oldun mu insallah olmassin istedigini rabbim nasip ederInşaallah olur canim. Bende 3 ayda 2 defa oldum.catlatma iğnesi adetime 1 gun var bekliyorum
Yok canım olmadım. Senden ne haber. Test yaptin miCanım ne yaptin adet oldun mu insallah olmassin istedigini rabbim nasip eder
Insallah olmassin hayirlisiyla yazarsin hamişim diyeYok canım olmadım. Senden ne haber. Test yaptin mi
Ya ınsaallah canım. Hangimiz hayirli haber alirsak yazalımInsallah olmassin hayirlisiyla yazarsin hamişim diyeyok ben daha yapmadim 20 sine kadar bekleyin dedi doktor korkuyorum aslinda 15 inden sonra her an hasta olurum diye günüm yaklasiyo çünkü
Aynen canim insallah istedigimizi aliriz hayirlisiylaYa ınsaallah canım. Hangimiz hayirli haber alirsak yazalım
Canim ne yaptin test yaptin miYa ınsaallah canım. Hangimiz hayirli haber alirsak yazalım
Daha yapmadim canım 1 günüm geçiyor sen ne yaptinCanim ne yaptin test yaptin mi
Ayy insallah hayirlisiyla o guzel haberi alirsinDaha yapmadim canım 1 günüm geçiyor sen ne yaptin
Inşaallah canım sende güzel haber alırsın yarin. Sakin ol stres yapma. Içini ferah tutAyy insallah hayirlisiyla o guzel haberi alirsinbende doktorla görüstüm yarın test yapin dedi stres bastı simdiden sancım var bel ağrım var korkuyorum bi yandan da yarın hersey belli olacak
Uykum kaçtı ya valla insallah bu beklentimiz sabrımız güzellikle sonuclanir istedigimize kavuşuruzInşaallah canım sende güzel haber alırsın yarin. Sakin ol stres yapma. Içini ferah tut
Yaptin mi canım testUykum kaçtı ya valla insallah bu beklentimiz sabrımız güzellikle sonuclanir istedigimize kavuşuruz
Evet canim yaptım negatif çıktıYaptin mi canım test
Insallah senden güzel haber aliriz rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini boş birakmasin insallahYaptin mi canım test
Adetin gecti mi pekiEvet canim yaptım negatif çıktıpeki sen nasilsin sen ne zaman yapicaksin test
Yok daha 6 günüm var adetime ama sancilarim bel ağrım çok kesin olurumAdetin gecti mi peki
Inşaallah canım yaa. Herkese içinde de bizeInsallah senden güzel haber aliriz rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini boş birakmasin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?