İnşallahBi anda öyle mucize olacak ki hic anlamiyocaz
Yaaa bnde bnde olmamasına mi odaklansam diyodum valla çünkü olsun diye odaklaninca hep bı stres düşünce ve hep kötü ediyor buda bebeği etkiliyor. Hani olmicak yada istemiyormuş gibi normal hayatına odaklansam fln diyodum işte tam izah edemedim sanki amaDoktorum bana eger adet görüyorsan korkma dedi insallah olur bebeginuz beynini hep buna odakla olacak de dedi olumsuz düşunme cok etkiler dedi
Cok doğru dedin iste hep düsünunce toksitler düsüse geciyormus buda olumsuz sonuclaniyormus normal gününe devam edip düşünmeyecekmissinYaaa bnde bnde olmamasına mi odaklansam diyodum valla çünkü olsun diye odaklaninca hep bı stres düşünce ve hep kötü ediyor buda bebeği etkiliyor. Hani olmicak yada istemiyormuş gibi normal hayatına odaklansam fln diyodum işte tam izah edemedim sanki ama
Olsun degil olacak diye düsünup bekleyelim rahat olmak gerekiyo psikolojik cok etkiliyo buda beyini yoruyo yumurtalari beyin tetikliyor çünkü öncelikle beynimizi hazirlamamiz gerekiyorYaaa bnde bnde olmamasına mi odaklansam diyodum valla çünkü olsun diye odaklaninca hep bı stres düşünce ve hep kötü ediyor buda bebeği etkiliyor. Hani olmicak yada istemiyormuş gibi normal hayatına odaklansam fln diyodum işte tam izah edemedim sanki ama
Yapabilirim inşallahCok doğru dedin iste hep düsünunce toksitler düsüse geciyormus buda olumsuz sonuclaniyormus normal gününe devam edip düşünmeyecekmissin
Çok zor ya işte inşallah normal hayatımıza devam edebilirizOlsun degil olacak diye düsünup bekleyelim rahat olmak gerekiyo psikolojik cok etkiliyo buda beyini yoruyo yumurtalari beyin tetikliyor çünkü öncelikle beynimizi hazirlamamiz gerekiyor
Elimizden bisey gelmiyor ki sabretmekten başkaYapabilirim inşallah
Insallah tam kendimizi buna odakliyoruz normale dönüyoruz tedavide yine psikolojimiz bozuluyor haklisinÇok zor ya işte inşallah normal hayatımıza devam edebiliriz
ÖyleElimizden bisey gelmiyor ki sabretmekten başka
Rabbim nasip edene kadar bize sabır versin. Hayırlısıyla olsun inşallahInsallah tam kendimizi buna odakliyoruz normale dönüyoruz tedavide yine psikolojimiz bozuluyor haklisin
Tum kalbimle ediyorum canimAminnn insallah canim allah razı olsun dua et senin duan kabul olur hamilelerin duasi kabul olurmuş❤
Bence git çektir bende cektirdim utanilacak birşey yok bende rahimde perde var doktor hamilelige engel olacak kadar büyük değil dedi sende git cektir bisey varsa önlem alınsın gec olmadan ki insallah birsey yoktur bize doktorumuz eğer iki tarafta da yumurta bulursam aşılama yapicam dedi oda olmazsa tüp bebege göndericem dedi insallah olurda tüp bebege gitmeyiz çünkü gercekten maddi olarak karşilayamayizArkadaşlar biraz kararsızlık ve tedirginlik içindeyim .. 3. Klomen tedavim ve 2. Çatlatma iğnesi hiç bişey olmadı 4. Ve son kez denemelimiyim yoksa rahim filmi mi cektirmeliyim . Aslında geçen ay dedi doktorum bn utancımdan hep kaçıyorum son kez ilaç deneyelim dedi ama ümidim yok hem param hem zamanım boşa gitmemeli değil mi direk cesaretlenip rahim filmimi cektirsem
Allah razi olsun canım rabbim yüzünü hep güldürsün insallahTum kalbimle ediyorum canim
Canım ya Rabbim seni zor duruma düşürmeden nasip etsin başka tedavilere gerek kalmasın inşallah amin. Evet TM düşünüyorum cuma doktorum çağırdı gidip bı konuşcam ne yapayım çarem yok . Çok teşekkür ederim cevabın için. Rabb'im seni de zor duruma koymasın diğer isteyip uğraşan kardeşlerimi deBence git çektir bende cektirdim utanilacak birşey yok bende rahimde perde var doktor hamilelige engel olacak kadar büyük değil dedi sende git cektir bisey varsa önlem alınsın gec olmadan ki insallah birsey yoktur bize doktorumuz eğer iki tarafta da yumurta bulursam aşılama yapicam dedi oda olmazsa tüp bebege göndericem dedi insallah olurda tüp bebege gitmeyiz çünkü gercekten maddi olarak karşilayamayiz
Yaa diyorlar ki rahim filminden sonra çok hamile kalan oluyor hemen aşılama yapmasan mi bı normal denesen mi bn biraz araştırdım da baya bı varmış hamile kalan yani tabi sen bilirsin deBence git çektir bende cektirdim utanilacak birşey yok bende rahimde perde var doktor hamilelige engel olacak kadar büyük değil dedi sende git cektir bisey varsa önlem alınsın gec olmadan ki insallah birsey yoktur bize doktorumuz eğer iki tarafta da yumurta bulursam aşılama yapicam dedi oda olmazsa tüp bebege göndericem dedi insallah olurda tüp bebege gitmeyiz çünkü gercekten maddi olarak karşilayamayiz
Yani yinede sen bilirsin ama rahim filmi şart oluyo çünkü bi sorun yokken rahimde bisey çıkıyor bu kez onunla uğraşıyorsun cok zor yani rahim filmide zor degil kolay insallah hic bunlara gerek kalmadan olur rabbim yüzünü güldürsün istedigini nasip etsin insallahCanım ya Rabbim seni zor duruma düşürmeden nasip etsin başka tedavilere gerek kalmasın inşallah amin. Evet TM düşünüyorum cuma doktorum çağırdı gidip bı konuşcam ne yapayım çarem yok . Çok teşekkür ederim cevabın için. Rabb'im seni de zor duruma koymasın diğer isteyip uğraşan kardeşlerimi de
Amin Allah razı olsun canım bu ay ona karar verdim gibi bakalım mecburumYani yinede sen bilirsin ama rahim filmi şart oluyo çünkü bi sorun yokken rahimde bisey çıkıyor bu kez onunla uğraşıyorsun cok zor yani rahim filmide zor degil kolay insallah hic bunlara gerek kalmadan olur rabbim yüzünü güldürsün istedigini nasip etsin insallahaminn canim insallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah
Benim cektireli 1 yıl oldu canim o yüzden artik en son aşilama kaldi yumurta yok işte amh 1.700 lerde o yüzden artik olsun istiyorum çünkü iğne ilac cok perisan etti şuan 6 kutu ilac 1 fitil kullaniyorum sabahtan aksama kadar saat basi ilac iciyorum yatinca bile artik ağrilardan şiskinlikten yatamiyorum başımı cok ağırtiyor beyni uyaran ilaclarim var cok ağir hepsiYaa diyorlar ki rahim filminden sonra çok hamile kalan oluyor hemen aşılama yapmasan mi bı normal denesen mi bn biraz araştırdım da baya bı varmış hamile kalan yani tabi sen bilirsin de
Allah senden de razi olsun canim insallah rabbim cektigimiz zorlugun karsiligini nasip edecekAmin Allah razı olsun canım bu ay ona karar verdim gibi bakalım mecburum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?