Çatlama iğnesi olanlar bakabilir misiniz?

Içinde beta hcg hormonu var sanmıyorum zararı olsun çoğu kişi de hamile kalıyor.normal yolla olmuyorsa hemen hemen bütün tedaviler ondan geciyor

Eltimin ablası olmuş doktoru çok kızmış olmuş diye bende yaptırıcam diyince sakın yaptırma falan dedi o yüzden sormak istedim zararını bilmiyorum o yüzden sordum
Turkiyeyi gectim tum dunyada uygulanan bir tedavi doktor sacmalamis bence
Ben bir kere oldum tutmadi ama zararida olmadi

Kızlar çatlama iğnesinin zararı var mıdır? Çevremdekiler tavsiye etmiyor ama yinede sormak istedim. Hamile kalan var mı o vesile ile?
Merhaba tabiki zararı yok faydası var bende 3 kere klomen kullandım yumurta büyüyünce hemen catlatma iğnesi kullandım eğer kullanmasaydım yumurtam kendisi çatlamayacak ve kist olacaktı sonra doğum kontrol yapıyla o kisti yok etmeye çalışacaktım

Hakkinda hayirlisi olsun insallah dene birsey kaybetmezsin♥️
Merhaba tabiki zararı yok faydası var bende 3 kere klomen kullandım yumurta büyüyünce hemen catlatma iğnesi kullandım eğer kullanmasaydım yumurtam kendisi çatlamayacak ve kist olacaktı sonra doğum kontrol yapıyla o kisti yok etmeye çalışacaktım
Allah korusun teşekkür ederim yorumunuz için deneyeceğim en kısa zamanda bende

Peki klomenlemi hamile kaldiniz

Peki klomenlemi hamile kaldiniz
Hayır yumurtam büyüyüp çatlamasına rağmen gebelik olmadı hiç. Clife macunla ilk kez ilaçsız yumurtam büyüyüp çatlamış çok şükür hamile kaldım şimdi herkese vesile olur diye söylüyorum araştırın içinize sinerse sipariş verin

Hayır yumurtam büyüyüp çatlamasına rağmen gebelik olmadı hiç. Clife macunla ilk kez ilaçsız yumurtam büyüyüp çatlamış çok şükür hamile kaldım şimdi herkese vesile olur diye söylüyorum araştırın içinize sinerse sipariş verin
Ayy gecen bir arkadasta soyledi bunu denemek istiyorum ama suan maalesef ulasamam yazin ins

Back
X