- 23 Şubat 2021
- 178
- 112
- 53
- 29
- Konu Sahibi lale uzunkaya
Kızlar çatlama iğnesinin zararı var mıdır? Çevremdekiler tavsiye etmiyor ama yinede sormak istedim. Hamile kalan var mı o vesile ile?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden zarari olsunki kac bin kisi var hamile kalanKızlar çatlama iğnesinin zararı var mıdır? Çevremdekiler tavsiye etmiyor ama yinede sormak istedim. Hamile kalan var mı o vesile ile?
Eltimin ablası olmuş doktoru çok kızmış olmuş diye bende yaptırıcam diyince sakın yaptırma falan dedi o yüzden sormak istedim zararını bilmiyorum o yüzden sordumNeden zarari olsunki kac bin kisi var hamile kalan
Tamam teşekkür ederimIçinde beta hcg hormonu var sanmıyorum zararı olsun çoğu kişi de hamile kalıyor.normal yolla olmuyorsa hemen hemen bütün tedaviler ondan geciyor
Turkiyeyi gectim tum dunyada uygulanan bir tedavi doktor sacmalamis benceEltimin ablası olmuş doktoru çok kızmış olmuş diye bende yaptırıcam diyince sakın yaptırma falan dedi o yüzden sormak istedim zararını bilmiyorum o yüzden sordum
Hımm tamam o zaman, bende deneyeceğim sağolun ilginiz içinTurkiyeyi gectim tum dunyada uygulanan bir tedavi doktor sacmalamis bence
Ben bir kere oldum tutmadi ama zararida olmadi
Hakkinda hayirlisi olsun insallah dene birsey kaybetmezsinHımm tamam o zaman, bende deneyeceğim sağolun ilginiz için
Merhaba tabiki zararı yok faydası var bende 3 kere klomen kullandım yumurta büyüyünce hemen catlatma iğnesi kullandım eğer kullanmasaydım yumurtam kendisi çatlamayacak ve kist olacaktı sonra doğum kontrol yapıyla o kisti yok etmeye çalışacaktımKızlar çatlama iğnesinin zararı var mıdır? Çevremdekiler tavsiye etmiyor ama yinede sormak istedim. Hamile kalan var mı o vesile ile?
Hakkinda hayirlisi olsun insallah dene birsey kaybetmezsin![]()
Allah korusun teşekkür ederim yorumunuz için deneyeceğim en kısa zamanda bendeMerhaba tabiki zararı yok faydası var bende 3 kere klomen kullandım yumurta büyüyünce hemen catlatma iğnesi kullandım eğer kullanmasaydım yumurtam kendisi çatlamayacak ve kist olacaktı sonra doğum kontrol yapıyla o kisti yok etmeye çalışacaktım
Peki klomenlemi hamile kaldinizMerhaba tabiki zararı yok faydası var bende 3 kere klomen kullandım yumurta büyüyünce hemen catlatma iğnesi kullandım eğer kullanmasaydım yumurtam kendisi çatlamayacak ve kist olacaktı sonra doğum kontrol yapıyla o kisti yok etmeye çalışacaktım
Hayır yumurtam büyüyüp çatlamasına rağmen gebelik olmadı hiç. Clife macunla ilk kez ilaçsız yumurtam büyüyüp çatlamış çok şükür hamile kaldım şimdi herkese vesile olur diye söylüyorum araştırın içinize sinerse sipariş verinPeki klomenlemi hamile kaldiniz
Ayy gecen bir arkadasta soyledi bunu denemek istiyorum ama suan maalesef ulasamam yazin insHayır yumurtam büyüyüp çatlamasına rağmen gebelik olmadı hiç. Clife macunla ilk kez ilaçsız yumurtam büyüyüp çatlamış çok şükür hamile kaldım şimdi herkese vesile olur diye söylüyorum araştırın içinize sinerse sipariş verin
Peki doktora gittin mi sende de mı pko varAyy gecen bir arkadasta soyledi bunu denemek istiyorum ama suan maalesef ulasamam yazin ins