Gebeliğe Hazırlık Çatlama iğnesi olup hangi gün öğremdiniz pozitifi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bnde 12 sinde catlatma ignesi vurdurdum beklemedeyim ama cok zor geciyor gunler en erken ne zaman ogrenebilirim ki

Birde hani ignenin etkisi ile bile pozitif cikmayanlar oluyor neden acaba bilen var mi

ovulasyon testindeki silik çizgiye bile hamileymişim gibi sevinen beni gördüm sende bir gün inşallah bebişlerimizin etkisiyle çift çizgiyi görmeyi nasip etsin Allahım

Daha cok yeni bekle canim erkenden test yapma
kizlar ben ignenin etkisiyle oyle ciktigini biliyorum. Ben ogluma hamile kaldigimda cok hastalanmistim acile gittigimizde ogrendik ben degil esim ogrenip soyledi hatta. Yami idrar testi falan olmadi yapmistim ama cikmamisti. Simdi de bir senedir deniyoruz ama ikinci olmadi bir turlu bende hevesin icimde kalmasin hazir ilacin etkisi ile cikiyor bende bir yapayim goreyim dedim

Ya arkadaşlar ben klomen kullandım geçen ay doktor iğne falan vermedi bir gün ara ver gel dedi baktı iki yumurtanda büyük dedi eve yolladı eşimde ve bende herhangi bir sıkıntı cikmadi ben bu ay doktor değişikliği yaptim 1 senedir deniyoruz olmuyor doktor klomen verdi kullandım 5 gün ara ver gel dedi aramızda klomen kullanıp kaçıncı gün iğne vuruldunuz

Canım o herkezde değişşr yani senin yumurta gelişimine bağlı genelde20 19en fazla 24mm gelince yapılıo iğne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…