- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi ezgiiietommmm
-
Cahillik başa bela0 bilgiyle yola çıkınca böyle oluyo demek ki allah razı olsun bende o takvimlerin arasında kayboluyorum her gün bakmaktan bi hal oldum
Insallh cnm yarin kan testi yaptirinca sonucu yazarmTabi ki de yaptırın. Kesin sonuç alırsınız. Moralinizi bozmayın yüce Rabbim kulağınızı doldursun insallahh
Ovulasyon testi al canım ona göre ilişkiye gir inşallah en kısa zamanda olur.aminn
Amin isteyen herkese nasib olsun inşallah şu mübarek gecede allah herkesin muradını versin
Canım ben çatlama belirtisini sormadım:))Benim 4.gün ilk gün mide bulantısı ishal oldu sonra görüşlerim ağrıyor arada kaşık ağrısı
bence hamilesin canim hayırlı olsun benimki 12.gunde 1,45 cikmisti ignenin etkisi bu kadar kalmazKizlaaarrr catlatma iğnesinin 13.gunu bthcg 6.17 ilacın etkisinden midir yoksa hamile miyim kendim baktim doktara gidemedim daha
Inşallah kuzum dün cok dua ettim hepimiz icin rabbim büyük ondan kabul eder insallah çaresiz bırakmaz bizibence hamilesin canim hayırlı olsun benimki 12.gunde 1,45 cikmisti ignenin etkisi bu kadar kalmaz
aynen canim iki gun sonra tekrar test yaptir kesin sonuc alırsın canim doktora ne zaman gideceksin Allah'ım sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsinInşallah kuzum dün cok dua ettim hepimiz icin rabbim büyük ondan kabul eder insallah çaresiz bırakmaz bizi
Canim catlama ignesinden sonra hangi gunleri degerlendirdin?Merhaba,
Bir süredir doktor kontrolündeyim. Doktorum reglimin 2. gününde çağırmıştı. Famaraya başlattı. 7. gün dahil günde 2 kere içeceksin, 8. gün çatlatma iğnesi vurucaksın dedi. 9. gün kontrole çağırdı. Şunu demek istiyorum benim doktorum yumurta ölçümü yapmadı direkt iğneyi vuracağım günü söyledi. 9. gün gitiğimizde yumurtalar olgunlaşmıştı. Sonra bize başarılar diledi:) Regl dönemimden 2 hafta öncesi falan hep ağrı oldu karnımda. Regl olmam gereken günlerde daha da fazla. 2 gün geciktiğimde silik çizgiyi gördük:) 1 hafta gecikince kan testi yaptırdım. Çok şükür hamileyim. Bugün doktor randevusu var inşallah keseyi görürüz. Tavsiyem test yapmakta acele etmeyin, hem hayal kırıklığına uğramazsınız hem de keseydi kalp atışıydı daha az beklersiniz. Benim için günler geçmiyor öyle söyliyim:)
Allah isteyen herkese nasip eder ve de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
Benim bildiğim 5den aşağısı negatif canımHanımlar ben bu sabah kan testi yaptırdım beta hcg 1.8 çıktı ne anlama geliyor çok merak ediyorum şuan bilgisi olan benimle paylaşabilir mi lütfen ????
9-11-13-15 1 hafta denedikCanim catlama ignesinden sonra hangi gunleri degerlendirdin?
Canım gittim doktora ama şehir dışına çıkmak zorunda kaldım acile gittim değerin yüksek hamile olma ihtimalin var dedi 2gun sonra tekrar gideceğima
aynen canim iki gun sonra tekrar test yaptir kesin sonuc alırsın canim doktora ne zaman gideceksin Allah'ım sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin
Canım benimm çoookk çoookk sevindimmm Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallaj. Benimde adete 4 gün kaldı akıntım var bitek okadar inşallah seninki gibi gebelik akıntısıdır benimkideCanım gittim doktora ama şehir dışına çıkmak zorunda kaldım acile gittim değerin yüksek hamile olma ihtimalin var dedi 2gun sonra tekrar gideceğim
Bence tutma ne olur olmaz ac birakma bebisi zaten hamileler tutmaz dye biliorm ben bnm arkdasmda hamile hc tutmadi odaKizlar benim testim pozitif acaba oruç tutsam bebise zarar verir mi değerim 6.17 daha cok yeni galiba testimi yarin tekrarliycam korkuyorum tutarsam değer zaten düşük birsey olur diye
Inşallah canim hicbirimizin kucağını boş birakmasin ALLAH imCanım benimm çoookk çoookk sevindimmm Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallaj. Benimde adete 4 gün kaldı akıntım var bitek okadar inşallah seninki gibi gebelik akıntısıdır benimkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?