Gebeliğe Hazırlık Çatlama iğnesi olup hangi gün öğremdiniz pozitifi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 4.gün ilk gün mide bulantısı ishal oldu sonra görüşlerim ağrıyor arada kaşık ağrısı
Canım ben çatlama belirtisini sormadım:))
Benimde iğneden sonraki ilk günler çok şiddetli karın ağrım olmuştu tuvaletimi yapamıyordum..
Ama ben hamilelik belirtilerinden bahsediyorum benim 10.günüm herkes 8 ve 9.günlerde hamilelik belirtilerini anlatıyor bende yok...
Acaba bu topikteki arkadaşlarda da mı yok diye sorim dedim

a
Inşallah kuzum dün cok dua ettim hepimiz icin rabbim büyük ondan kabul eder insallah çaresiz bırakmaz bizi
aynen canim iki gun sonra tekrar test yaptir kesin sonuc alırsın canim doktora ne zaman gideceksin Allah'ım sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin

Merhaba,
Bir süredir doktor kontrolündeyim. Doktorum reglimin 2. gününde çağırmıştı. Famaraya başlattı. 7. gün dahil günde 2 kere içeceksin, 8. gün çatlatma iğnesi vurucaksın dedi. 9. gün kontrole çağırdı. Şunu demek istiyorum benim doktorum yumurta ölçümü yapmadı direkt iğneyi vuracağım günü söyledi. 9. gün gitiğimizde yumurtalar olgunlaşmıştı. Sonra bize başarılar diledi:) Regl dönemimden 2 hafta öncesi falan hep ağrı oldu karnımda. Regl olmam gereken günlerde daha da fazla. 2 gün geciktiğimde silik çizgiyi gördük:) 1 hafta gecikince kan testi yaptırdım. Çok şükür hamileyim. Bugün doktor randevusu var inşallah keseyi görürüz. Tavsiyem test yapmakta acele etmeyin, hem hayal kırıklığına uğramazsınız hem de keseydi kalp atışıydı daha az beklersiniz. Benim için günler geçmiyor öyle söyliyim:)

Allah isteyen herkese nasip eder ve de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Hanımlar ben bu sabah kan testi yaptırdım beta hcg 1.8 çıktı ne anlama geliyor çok merak ediyorum şuan bilgisi olan benimle paylaşabilir mi lütfen ????

Canim catlama ignesinden sonra hangi gunleri degerlendirdin?

a
aynen canim iki gun sonra tekrar test yaptir kesin sonuc alırsın canim doktora ne zaman gideceksin Allah'ım sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin
Canım gittim doktora ama şehir dışına çıkmak zorunda kaldım acile gittim değerin yüksek hamile olma ihtimalin var dedi 2gun sonra tekrar gideceğim

Canım gittim doktora ama şehir dışına çıkmak zorunda kaldım acile gittim değerin yüksek hamile olma ihtimalin var dedi 2gun sonra tekrar gideceğim
Canım benimm çoookk çoookk sevindimmm Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallaj. Benimde adete 4 gün kaldı akıntım var bitek okadar inşallah seninki gibi gebelik akıntısıdır benimkide

Kzlar selam varmi olumlu sonuc alanlar benm ayin 29 nda ikinci iqnemi vurulcam dua edin insallh bebeqm qelir bu defa Allah hepimizin qonlune qore versin insallah

Kizlar benim testim pozitif acaba oruç tutsam bebise zarar verir mi değerim 6.17 daha cok yeni galiba testimi yarin tekrarliycam korkuyorum tutarsam değer zaten düşük birsey olur diye

Kizlar benim testim pozitif acaba oruç tutsam bebise zarar verir mi değerim 6.17 daha cok yeni galiba testimi yarin tekrarliycam korkuyorum tutarsam değer zaten düşük birsey olur diye
Bence tutma ne olur olmaz ac birakma bebisi zaten hamileler tutmaz dye biliorm ben bnm arkdasmda hamile hc tutmadi oda

Inşallah canim hicbirimizin kucağını boş birakmasin ALLAH im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…