Çatlama ignesi sonrasi silik cizgi

Ben regli oldum bu zamana kadar bir kere bile aksamayan reglim klomen çatlama iğnesi ve dusbaston ile 4 gün gecikti kahva kanama ve pıhtı sanırım akışına bırakmak en doğrusu

Evet cnm kan verdim bugün 154.80 cıktı sonucum çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok sevindim hayırlı olsun bana da dua eder misiniz? Adetime 7 gün kaldı. 2 şubat öğlem13:30 da iğnemi yaptırdım. Dün dayanamadım test yaptım pozitif ama iğnenin etkisi yani biliyorum

Çok sevindim hayırlı olsun bana da dua eder misiniz? Adetime 7 gün kaldı. 2 şubat öğlem13:30 da iğnemi yaptırdım. Dün dayanamadım test yaptım pozitif ama iğnenin etkisi yani biliyorum
Tabiki isteyen herkese nasip etsin Allah isteyene çift çift nasip etsin hemde :) malesef büyük ihtimal iğne etkisi çünkü 12 günde etkisi gidiyor iğnenin

Anladım cnm çatlatma iğnesi sonrası ilişki nasıl oldu ve ne zaman test yaptım cnm ve belirtin olmusmuydu
Ben çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama oldum canım sonra kafamıza gire takildik aşılamadan sonra 13. Ve 14.gun yaptım gün gün daha koyulasti 15.gun kan vermistim benim 3 kez asilama oldu hepsi tuttu çok şükür ilk düşük oldu 2. Asilamadan 3 yaşında oğlum var şuan şimdi de 2.cocuk işte rabbim sağ sağlim nasip.ederse kucağımiza almayı insalah.
Darısı işlere olsun inşallah sağlıklı sıhhatli

Bu arada bnm hiç belirtim olmuyor 15 gün boyunca yeni yeni başlıyor belirtiler bende şuan
Anladım cnm rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benimki olursa ilk bebeğim olcak 8 aylık evliyim 3 ayda kimyasal gebelik yaşadım bebeği çok istediğim için doktora gittim bendede esimdede sorun olmadığını söyledi klomen estrofem duphaston ha birde folik asit içiyorum 7. Gün igneden sonra bekliyorum inşallah bende ve benim gibi bekleyen herkes güzel haber alır benm 4 yum vardı ins tutar

Bu arada bnm hiç belirtim olmuyor 15 gün boyunca yeni yeni başlıyor belirtiler bende şuan
Ben hep düzenli adet olurum ilk klomende 1 yum oldu bu ay 4 tane hepsi aynı gün çatladı hepsinin boyutu 18 18.5 21 14 du rahim kalinligim 12.5 su hayırlısı dua et hamile kadının duası kabul olur

Inşallah cnm sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
Canım.bende 13. Gün dün idrar testi yaptım çıktı kan verdim 58 çıktı beta sonra bugün 14. Gün testi tekrar yaptım 2 dk sonuç veriyor idrar yine çıktı inşallah değerlerim yükselir bence iğnenin etkisi kalmaz die düşünüyorum sence canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…