- 13 Ağustos 2020
- 35
- 5
- 6
- Konu Sahibi Kizmierkek mi
-
Kan testi yaptırdınız mi ?Hmm ilk defa duydum ben canım ben bi 11.gun yaptım test seninkinden çok silikti zor görülüyordu iğnenin etkisi ondan öyle cıktı dedim sonra duramadım 13.gunu yaptım böyle cıktı
Cuma günü sabah randevum o Zmn belli olucak tamamenKan testi yaptırdınız mi ?
Sonuc aldiniz mi ? Umarım hayirli haberlerinjz olurCuma günü sabah randevum o Zmn belli olucak tamamen
Evet cnm kan verdim bugün 154.80 cıktı sonucum çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsinSonuc aldiniz mi ? Umarım hayirli haberlerinjz olur
Çok sevindim adınıza umarım sağlıkla kucağınıza alırsınızEvet cnm kan verdim bugün 154.80 cıktı sonucum çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin
Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok sevindim adınıza umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
Çok sevindim hayırlı olsun bana da dua eder misiniz? Adetime 7 gün kaldı. 2 şubat öğlem13:30 da iğnemi yaptırdım. Dün dayanamadım test yaptım pozitif ama iğnenin etkisi yani biliyorumEvet cnm kan verdim bugün 154.80 cıktı sonucum çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tabiki isteyen herkese nasip etsin Allah isteyene çift çift nasip etsin hemde :) malesef büyük ihtimal iğne etkisi çünkü 12 günde etkisi gidiyor iğneninÇok sevindim hayırlı olsun bana da dua eder misiniz? Adetime 7 gün kaldı. 2 şubat öğlem13:30 da iğnemi yaptırdım. Dün dayanamadım test yaptım pozitif ama iğnenin etkisi yani biliyorum
Canm klomen ve çatlatma iğnesi den sonra mi bu sonucu aldınız ?Evet cnm kan verdim bugün 154.80 cıktı sonucum çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin
Letu kullandım 5 gün 1 günde gonal f 75ml vuruldum sonra catlatma iğnesi vuruldum cnm klomen bana fayda etmedi hiçCanm klomen ve çatlatma iğnesi den sonra mi bu sonucu aldınız ?
Anladım cnm çatlatma iğnesi sonrası ilişki nasıl oldu ve ne zaman test yaptım cnm ve belirtin olmusmuyduLetu kullandım 5 gün 1 günde gonal f 75ml vuruldum sonra catlatma iğnesi vuruldum cnm klomen bana fayda etmedi hiç
Ben çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama oldum canım sonra kafamıza gire takildik aşılamadan sonra 13. Ve 14.gun yaptım gün gün daha koyulasti 15.gun kan vermistim benim 3 kez asilama oldu hepsi tuttu çok şükür ilk düşük oldu 2. Asilamadan 3 yaşında oğlum var şuan şimdi de 2.cocuk işte rabbim sağ sağlim nasip.ederse kucağımiza almayı insalah.Anladım cnm çatlatma iğnesi sonrası ilişki nasıl oldu ve ne zaman test yaptım cnm ve belirtin olmusmuydu
Bu arada bnm hiç belirtim olmuyor 15 gün boyunca yeni yeni başlıyor belirtiler bende şuanAnladım cnm çatlatma iğnesi sonrası ilişki nasıl oldu ve ne zaman test yaptım cnm ve belirtin olmusmuydu
Anladım cnm rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benimki olursa ilk bebeğim olcak 8 aylık evliyim 3 ayda kimyasal gebelik yaşadım bebeği çok istediğim için doktora gittim bendede esimdede sorun olmadığını söyledi klomen estrofem duphaston ha birde folik asit içiyorum 7. Gün igneden sonra bekliyorum inşallah bende ve benim gibi bekleyen herkes güzel haber alır benm 4 yum vardı ins tutarBu arada bnm hiç belirtim olmuyor 15 gün boyunca yeni yeni başlıyor belirtiler bende şuan
Ben hep düzenli adet olurum ilk klomende 1 yum oldu bu ay 4 tane hepsi aynı gün çatladı hepsinin boyutu 18 18.5 21 14 du rahim kalinligim 12.5 su hayırlısı dua et hamile kadının duası kabul olurBu arada bnm hiç belirtim olmuyor 15 gün boyunca yeni yeni başlıyor belirtiler bende şuan
Inşallah cnm sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin rabbimBen hep düzenli adet olurum ilk klomende 1 yum oldu bu ay 4 tane hepsi aynı gün çatladı hepsinin boyutu 18 18.5 21 14 du rahim kalinligim 12.5 su hayırlısı dua et hamile kadının duası kabul olur
Amin cnm Allah razı olsunInşallah cnm sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
Canım.bende 13. Gün dün idrar testi yaptım çıktı kan verdim 58 çıktı beta sonra bugün 14. Gün testi tekrar yaptım 2 dk sonuç veriyor idrar yine çıktı inşallah değerlerim yükselir bence iğnenin etkisi kalmaz die düşünüyorum sence canmInşallah cnm sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?