- 21 Şubat 2021
- 297
- 175
- 33
- 27
- Konu Sahibi Kizmierkek mi
-
Amin cnm Allah razı olsun
Benimde 13.gun testim böyle çıkmıştı 2 gün daha tekrarladım koyulasti 15.gunde kan vermiştim kan değerinde gayet iyi inşallah değerin artar sağlıklı bi gebelik geçirirsin iğnenin etkisi 12.gun gidiyor.Canım.bende 13. Gün dün idrar testi yaptım çıktı kan verdim 58 çıktı beta sonra bugün 14. Gün testi tekrar yaptım 2 dk sonuç veriyor idrar yine çıktı inşallah değerlerim yükselir bence iğnenin etkisi kalmaz die düşünüyorum sence canm
Canm kan testim 58 di dün bugün 85 oldu yükseldi 15 saat var aralarında 2 gün sonra tekrar yapcam ins dediğin gibi güzel hayırlı sağlıklı bı hamilelik geçiririm inşaallah herkese nasip eder rabbim 15. Gün değerin kaçta canımBenimde 13.gun testim böyle çıkmıştı 2 gün daha tekrarladım koyulasti 15.gunde kan vermiştim kan değerinde gayet iyi inşallah değerin artar sağlıklı bi gebelik geçirirsin iğnenin etkisi 12.gun gidiyor.
Çok 15.gun kan değerim 154.80 çıkmıştı daha sonra 18.gun verdim sabah 580 küsür çıkmıştı daha sonra vermedim kan 5+6 günlük ken gittim muayeneye hem keseyi hem bebeği gördük çok şükür çok az kalp atışı vardı doktorum ayın 9 unda çağırdı daha net duyarız dedi bakalım haftaya salıyı bekliyorum heycanlaCanm kan testim 58 di dün bugün 85 oldu yükseldi 15 saat var aralarında 2 gün sonra tekrar yapcam ins dediğin gibi güzel hayırlı sağlıklı bı hamilelik geçiririm inşaallah herkese nasip eder rabbim 15. Gün değerin kaçta canım
Ay inşallah benimkide yükselir cnm inşallah ya umut ediyorum yükselir die ins boşa sevincim gitmezÇok 15.gun kan değerim 154.80 çıkmıştı daha sonra 18.gun verdim sabah 580 küsür çıkmıştı daha sonra vermedim kan 5+6 günlük ken gittim muayeneye hem keseyi hem bebeği gördük çok şükür çok az kalp atışı vardı doktorum ayın 9 unda çağırdı daha net duyarız dedi bakalım haftaya salıyı bekliyorum heycanla
Inşallah canım herşey gönlünüzce olsunAy inşallah benimkide yükselir cnm inşallah ya umut ediyorum yükselir die ins boşa sevincim gitmez
Amin cnm amin cümlemizinInşallah canım herşey gönlünüzce olsun
Sizin belirtileriniz nelerdi anlatmak istermisinizEvet cnm kan verdim bugün 154.80 cıktı sonucum çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin
B3nim hiç belirtim olmamıştı ufak bi bas ağrısı bile hissetmedim.Sizin belirtileriniz nelerdi anlatmak istermisiniz
Benimde agrım oldu karım ve kasıl ağrım ama sonra geçti bazen karşılarım az bişey agrıuor oda galiba diler yumurtalar büyümeye devam ettiği için..Kızlar çatlatma iğnemin 4. Günü bugün yumurtamın olduğu kasığımda çok ağrım var ayağa kalkıp hareket edince artıyor yattığım zaman hafifliyor biraz çatlamamda perşembe günü oldu sanırsam belirtiler o yöndeydi iğneden sonra böyle ağrınız oldumu sizinde onu merak ediyorum
Çatlama iğnesinin üstünden kaç gün geçti canım seninBenimde agrım oldu karım ve kasıl ağrım ama sonra geçti bazen karşılarım az bişey agrıuor oda galiba diler yumurtalar büyümeye devam ettiği için..
Klomen mi kullandın iğneden önce sende kaç tane yumurtan gelişmiştiBenimde agrım oldu karım ve kasıl ağrım ama sonra geçti bazen karşılarım az bişey agrıuor oda galiba diler yumurtalar büyümeye devam ettiği için..
Aynı şey başıma geldim çatlatma iğnesi yaptıktan sizin gibi kısa süresonra test yaptım silik çizgi.. kan testi verdik hcg 10 küsur. sonra hamile olmadığımı iğnenin etksii olduğunu öğrendim.Selam kızlar hamile kalmak için uğraşıyorum klomen kullandım ve 4 gun önce catlama ignesi vuruldum ama catlama ignesinden sonra sadece bir kere ilişki yaşandı. Asil konuya gelelim cok erken davrandım Eki Görüntüle 2766693 4.günüm idrarda gebelik testi yaptım silik çizgi cikti bu kadar erken test yapıp sonrasında pozitif sonuc alan var midir veya silik çıkan varımdır yardımcı olursanız çok memnun olurum
15 nisanda öğlen 12 de vurdumÇatlama iğnesinin üstünden kaç gün geçti canım senin
Yok letu kullandım 3 tane vardı ama ikisi 16 mm di 1 tane daha büyüktü 18 mm sizin kaç tane gelişmişti klomen mi kullanmıştınızKlomen mi kullandın iğneden önce sende kaç tane yumurtan gelişmişti
Bende klomen ve ovitrelle kullandım canım 1 tane yumurtam oluştu 19 mm çok ağrım var benim sende de oluyor muYok letu kullandım 3 tane vardı ama ikisi 16 mm di 1 tane daha büyüktü 18 mm sizin kaç tane gelişmişti klomen mi kullanmıştınız
Ağrım çok hafif arada oluyor ama ilk günler çok fazlaydı..Agrın büyük ihtimalle diğer küçük yumurtalarında büyümeye devam ettiği için ağırıuor olabilirler..Benim 4. Çatlatma iğnem son ikisinde adet olduktan sonra 5. Gün gittiğimde hala büyümüş yumurtalarım var ama 11-12. Günde geçiyorlardıBende klomen ve ovitrelle kullandım canım 1 tane yumurtam oluştu 19 mm çok ağrım var benim sende de oluyor mu
Bu arada senin iğnenin kaçıncı günüydüBende klomen ve ovitrelle kullandım canım 1 tane yumurtam oluştu 19 mm çok ağrım var benim sende de oluyor mu
Bu arada senin iğnenin kaçıncı günüydü
Canım ultrason da baktı sağda tek bir tane istediğim boyutta yumurta var dedi doktorum başka yumurta var demedi bana hatta gösterdi ekranı bana solda yok bak sağda bşr tane dedi o günde iğne verdi zTen bugün 5. GünAğrım çok hafif arada oluyor ama ilk günler çok fazlaydı..Agrın büyük ihtimalle diğer küçük yumurtalarında büyümeye devam ettiği için ağırıuor olabilirler..Benim 4. Çatlatma iğnem son ikisinde adet olduktan sonra 5. Gün gittiğimde hala büyümüş yumurtalarım var ama 11-12. Günde geçiyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?