çatlama iğnesi ve ilişki ltfn yardım

connet

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
682
198
323
Günaydın Aytun hanım 30 NİSAN 2010 tarıhınde ilk çatlama iğnemi oldum buna göre gebelik hangi tarihte belli olur, birde eğer gebelik gerçekleşmezse adet hangi tarıhte olmam gerekiyor. Yardımlarınız için şimdiden tşkrler, kolay gelsin

günaydın aytun hanım 30 nisan 2010 tarıhınde ilk çatlama iğnemi oldum buna göre gebelik hangi tarihte belli olur, birde eğer gebelik gerçekleşmezse adet hangi tarıhte olmam gerekiyor. Yardımlarınız için şimdiden tşkrler, kolay gelsin

selam eger adet gecikmenizi beklerseniz daha doğru sonuç alınabilir ama en erken tam bu sıralarda gebelik testi yaptırmak ama kanda, doğru olacaktır.

selam eger adet gecikmenizi beklerseniz daha doğru sonuç alınabilir ama en erken tam bu sıralarda gebelik testi yaptırmak ama kanda, doğru olacaktır.[/Q

sızınde dedıgınız gıbı en guzelı ben adet gecıkmesını beklıyeyım cunku o tek cızgıyı gormeye tahammülüm yok 3 senedir görmekten bıktım, cevapladgınız ıcın cok tskr ederım, saygılar

selam eger adet gecikmenizi beklerseniz daha doğru sonuç alınabilir ama en erken tam bu sıralarda gebelik testi yaptırmak ama kanda, doğru olacaktır.[/Q

sızınde dedıgınız gıbı en guzelı ben adet gecıkmesını beklıyeyım cunku o tek cızgıyı gormeye tahammülüm yok 3 senedir görmekten bıktım, cevapladgınız ıcın cok tskr ederım, saygılar

tekrar merhaba 3 sene bu yöntem üzerinde ısrar ediyor iseniz naçizane tavsiyem iyi bir kliniğe başvurmanız olacak belki başka şeyler denemenin zamanı gelmiştir.

Back
X