Çatlama İğnesi

samsunlu5555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2022
1.003
178
53
23
Kızlar ilk defa bu ay 26 sında çatlama iğnesi vurdurdum kullanan varmı acaba ilk denemede hamile kalan biraz bilgilendirir misiniz

Kızlar ilk defa bu ay 26 sında çatlama iğnesi vurdurdum kullanan varmı acaba ilk denemede hamile kalan biraz bilgilendirir misiniz
Klomen mi kullandınız femara mı

Ben iki kez kullandım çatlatma iğnesi.
İlkinde klomen kullanmıştım. Sonra da iğne. Ama tutmadı.
Bu ay femara kullandım,yine vuruldum ovitrelle. Beklemedeyim.

Kesin bu ay gebelik olacak gözüyle bakmayın,gerekli saatlerde ilişkiyi uygulayın ve sabırla bekleyin. Stres yapmayın.
İnşaAllah gönlünüzce olsun

Klomen kullandım hayırlısı neyse o olsun tutmazsa daha denemeyi düşünmüyorum hayırlısı ne zamansa olsun kendi kendine

Ne zaman vuruldun canım sen

Çatlamanın yani o çatlamayı hissettiğiniz günden sonraki 11 . Gün test sonuç verir mi yoksa erken mi .çatlamanın 11. Günü test negatif fakat en belirgin dikkatimi çeken şey vücudumda vajinada batma sızı ve adet sancısı girip çıkması. Yeni dölleniyor olabilir mi yoksa şimdiye çıkar mıydı . Ben de ilk kez kullandım iğne

Allah yardımcımız olsun inşallah

Bu ay bende ilk kez kullandım sonucunuz ne oldu acaba benim bugün iğnenin 7. Günü

İğnenin etkisi 7.gün tamamen silindi artık gebelik testinden.
Bugün 15.günüm.

Dün negatif çıkmıştı.
Adetimi bekliyorum sanırım yine olmadı.
Ben gebelik takibi yapmadım stres olmamak için çok üstünde durup düşünmemeye çalışıyorum adetim gecikene kadar da gitmeyi düşünmüyorum yarın doktor kontrolüm var zaten bu şekilde çok yorucu olmuyor mu

Her yolu denemiş biri olarak evet yorucu beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…