- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
-
Hamile misinizHayalet bir şey var benden başka gören var mı ilk on dk içinde çekilmiş
Eki Görüntüle 3256937
11 gün negatif malesefHamile misiniz
Olsun belki 11 den sonra pozitif leşir olmazsa da sıkmayın canınızı11 gün negatif malesef
Bugünkü yaptığımda başta silik çıktı sonra kayboldu kafam karıştı bir iki güne yine yapacağımHamile misiniz
Kan tahlili verdiniz miBugünkü yaptığımda başta silik çıktı sonra kayboldu kafam karıştı bir iki güne yine yapacağım
28 inde de ben vuruldum belirtiniz var mı test yaptırdınız mıKızlar ilk defa bu ay 26 sında çatlama iğnesi vurdurdum kullanan varmı acaba ilk denemede hamile kalan biraz bilgilendirir misiniz
14 gün negatif28 inde de ben vuruldum belirtiniz var mı test yaptırdınız mı
Adetiniz geçmediyse ümitsiz olmayın derim neticede öncelikli hesap adetle yapılıyor14 gün negatif
Çok teşekkür ederimAdetiniz geçmediyse ümitsiz olmayın derim neticede öncelikli hesap adetle yapılıyor
Negatif maalesefKan tahlili verdiniz mi
Merhaba femara kullandım yumurta takibi başladı benimde catlama iğnesi olacam sende durum nedir gebelik oluştu muKlomen mi kullandınız femara mı
Ben iki kez kullandım çatlatma iğnesi.
İlkinde klomen kullanmıştım. Sonra da iğne. Ama tutmadı.
Bu ay femara kullandım,yine vuruldum ovitrelle. Beklemedeyim.
Kesin bu ay gebelik olacak gözüyle bakmayın,gerekli saatlerde ilişkiyi uygulayın ve sabırla bekleyin. Stres yapmayın.
İnşaAllah gönlünüzce olsun
Maalesef adet oldumMerhaba femara kullandım yumurta takibi başladı benimde catlama iğnesi olacam sende durum nedir gebelik oluştu mu
Benim eğer olmazsa rahim filmi çekilecek iğnesiz ne farkı varMaalesef adet oldum
İkinci kez femara başladım bi yumurtam çatlamak üzere ama iğnesiz denicem bu ay
Herhangi bir sorun var mı peki sizde veya eşiniz deMaalesef adet oldum
İkinci kez femara başladım bi yumurtam çatlamak üzere ama iğnesiz denicem bu ay
Hiçbir sorun yokHerhangi bir sorun var mı peki sizde veya eşiniz de
bir farkı yokBenim eğer olmazsa rahim filmi çekilecek iğnesiz ne farkı var
Ya bende ovulasyon testi kullanıyordum benim bir hormonum yüksek çıktığı için gebelik olusmuyormus onu ilaç ile düşürdük şimdi femara kullandım takip yapılıyor cuma da catlama iğnesi olacak suana kadar okuduğum kimsede ilk denemede olan yok ve bu durum beni üzdü herkeste farklıdır tabi ama sizin yasınız kaç pekiHiçbir sorun yok
Rahim filmi de çekildim temiz çıktı
Eşimin sperm testi de güzel çıktı
bir farkı yok
Daha önce 2 kez denedim ovitrelle vuruldum
Tutmadı
Bu ay iğneye o kadar para vermek istemediğim için iğnesiz denemek istiyorum
Ovülasyon testi ile ilerliyorum
Pik oldu zaten çatlamak üzere inşaAllah
Benim burada okuduklarımda h%80 femaranın ilk denemesinde hamile kalan var.Ya bende ovulasyon testi kullanıyordum benim bir hormonum yüksek çıktığı için gebelik olusmuyormus onu ilaç ile düşürdük şimdi femara kullandım takip yapılıyor cuma da catlama iğnesi olacak suana kadar okuduğum kimsede ilk denemede olan yok ve bu durum beni üzdü herkeste farklıdır tabi ama sizin yasınız kaç peki
Evet proklatindi 76 çıktı 1 ay ilaç kullandım 0,60 düşmüş bende 24 yaşındayım 2 taraftanda yumurtalama var dedi doktor insAllah ilk denemeyle tutar okuduklarım genelde olmadı vs diyor umudum kırıldı peki sebepsiz olmuyor sizinki anladığım kadarıyla tüp bebek denemeyi düşünüyor musunuz istanbulda mısınız bideBenim burada okuduklarımda h%80 femaranın ilk denemesinde hamile kalan var.
Maksimum 3 te hamile kalıyorlar
Tabi ki istisnalar da var ama geneli böyle
Ben 29 yaşındayım 30 olmak üzereyim daha doğrusu
Bahsettiğiniz hormon prolaktin ise doğrudur
O yumurtlamaya engel
0,60 çok düşük değil mi yaEvet proklatindi 76 çıktı 1 ay ilaç kullandım 0,60 düşmüş bende 24 yaşındayım 2 taraftanda yumurtalama var dedi doktor insAllah ilk denemeyle tutar okuduklarım genelde olmadı vs diyor umudum kırıldı peki sebepsiz olmuyor sizinki anladığım kadarıyla tüp bebek denemeyi düşünüyor musunuz istanbulda mısınız bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?