S sptb Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2024 29 16 3 26 6 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sptb #1 Merhaba hanımlar ovitrelle çatlama iğnesinden itibaren 12. Gün kanda negatif görüp sonra pozitife dönen var mı?
Merhaba hanımlar ovitrelle çatlama iğnesinden itibaren 12. Gün kanda negatif görüp sonra pozitife dönen var mı?
minikkalppbi Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2024 167 44 13 28 7 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sptb #2 sptb .!.: Merhaba hanımlar ovitrelle çatlama iğnesinden itibaren 12. Gün kanda negatif görüp sonra pozitife dönen var mı? Genişletmek için tıkla... Benimde dün 13. Gündü düne kadar silik çıkıyordu bugün tamamen negatif çıktı
sptb .!.: Merhaba hanımlar ovitrelle çatlama iğnesinden itibaren 12. Gün kanda negatif görüp sonra pozitife dönen var mı? Genişletmek için tıkla... Benimde dün 13. Gündü düne kadar silik çıkıyordu bugün tamamen negatif çıktı
S sptb Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2024 29 16 3 26 7 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sptb #3 minikkalppbi .!.: Benimde dün 13. Gündü düne kadar silik çıkıyordu bugün tamamen negatif çıktı Genişletmek için tıkla... Ben 5 şubatta kan verdim işte negatif dün idrar testi yaptım silik 2. Çizgi çıktı anlamadım test mi yanlış ki acaba
minikkalppbi .!.: Benimde dün 13. Gündü düne kadar silik çıkıyordu bugün tamamen negatif çıktı Genişletmek için tıkla... Ben 5 şubatta kan verdim işte negatif dün idrar testi yaptım silik 2. Çizgi çıktı anlamadım test mi yanlış ki acaba
minikkalppbi Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2024 167 44 13 28 7 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sptb #4 sptb .!.: Ben 5 şubatta kan verdim işte negatif dün idrar testi yaptım silik 2. Çizgi çıktı anlamadım test mi yanlış ki acaba Genişletmek için tıkla... 5 martta sanırım verdiniz. Bence regli gününü beklemeliyiz
sptb .!.: Ben 5 şubatta kan verdim işte negatif dün idrar testi yaptım silik 2. Çizgi çıktı anlamadım test mi yanlış ki acaba Genişletmek için tıkla... 5 martta sanırım verdiniz. Bence regli gününü beklemeliyiz
S sptb Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2024 29 16 3 26 7 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sptb #5 minikkalppbi .!.: 5 martta sanırım verdiniz. Bence regli gününü beklemeliyiz Genişletmek için tıkla... Ay evet 5 martta verdim pardon. Bence de ama insan sabredemiyor kasık ağrım var arada bakalım regli olcağım zaman göğüslerim acır o hiç yok
minikkalppbi .!.: 5 martta sanırım verdiniz. Bence regli gününü beklemeliyiz Genişletmek için tıkla... Ay evet 5 martta verdim pardon. Bence de ama insan sabredemiyor kasık ağrım var arada bakalım regli olcağım zaman göğüslerim acır o hiç yok