Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız

İğneyi sabah saatlerine denk getirmemiz lazım. 9 da vurulursak ertesi gün akşam 9 olur, 11 de vurulursak akşam 11 olur. Doktor direk 36 saat sonra dediği için biz iki denemede de 36 saati bekliyoruz öncesini hiç değerlendirmedik🤔
Vallahi aşkım bana da 12 saati ve 36 saati dedi ben şöyle planlıyorum 12 saatte bir yapayım diye düşündüm 36 saatten önce bi Bir de 36. saat mesela akşam 9.00'da vurulduysak ertesi gün akşam saat 9 .36 saat mi olur

İğneyi sabah saatlerine denk getirmemiz lazım. 9 da vurulursak ertesi gün akşam 9 olur, 11 de vurulursak akşam 11 olur. Doktor direk 36 saat sonra dediği için biz iki denemede de 36 saati bekliyoruz öncesini hiç değerlendirmedik🤔
Sadece 36 saat yapma mesela iğne vurulduktan sonra 12 saati değerlendir çünkü 12 ve 36 saat içinde yumurta çatlıyor doktor bana öyle söyledi o yüzden 12 saati bir değerlendiriyoruz bir de 36 saati

Sadece 36 saat yapma mesela iğne vurulduktan sonra 12 saati değerlendir çünkü 12 ve 36 saat içinde yumurta çatlıyor doktor bana öyle söyledi o yüzden 12 saati bir değerlendiriyoruz bir de 36 saati
Belki de erken çatlıyo biz kaçırıyoruz çok mantıklı aşkım bu ay olmazsa eğer bizde 12-24-36 deneyelim belki böyle daha iyi olur

Bende test yapmamamk ıcın zor duruyorum üzüldüm senin için ya negatif görmek bıktırıcı yorucu. Sonu hüsran 😑 bende aynı sekılde gormekden korkuyorum. Yarın ilk idrarla yapmayı dusunuyorum. Ama bugunden test alamadım. Yarın gün ıcınde alıp yaparım. Adetim geçti dün de bugunde olmadım hala. Eger benim bu ay olmazsa. Elimde kalan 5 adet hapım var klomen. 5 gün onu icicüem. Adetin 3 gunu den itibaren. internette de ovulasyon testi alıcam. Ona göre ilişki duzenlicem. Her yolu denedim bunuda denicem bu ay olmazsam hamile. Yarın 14. Günüm. Bakalım hayırlısı Allahdan. Ama gene unudu kesmicem 14 negatife görüp 16 da pozitife dönenler olmuş. Kırmızıyı görene kadar umut kesmeyelim canlar.

merhaba herkese 5 gün letu kullandım ardından dr uma gittiğimde 16 mm üç adet solda yumurta vardı muayeneden 2 gün sonra iğneyi vuruldum ve günleri değerlendirdim bugün iğne sonrası 12. Günüm 9. Günde iğne etkisi geçmiş mi diye test yaptığımda çoook silik bir pozitif görmüştüm. Bugün yapmayı düşünmüyorum regl tarihim takvime göre 7 iğneye göre 14 günde olacağını var sayarsam çarşamba. Ama kaşık ağrısı vb bende de var göğüs hassasiyetim yok. Pcos değilim hormonlar ve eşim normal yaşımız 25. 6 aydır deniyoruz fakat bu hafta iki kere midem bulandığı için uykumdan uyanıyorum ve kusmamak için direniyorum ilk kez yaşadığım bir şey belirti mi acaba veya yaşayan var mı iğne sebebi ile

Bende test yapmamamk ıcın zor duruyorum üzüldüm senin için ya negatif görmek bıktırıcı yorucu. Sonu hüsran 😑 bende aynı sekılde gormekden korkuyorum. Yarın ilk idrarla yapmayı dusunuyorum. Ama bugunden test alamadım. Yarın gün ıcınde alıp yaparım. Adetim geçti dün de bugunde olmadım hala. Eger benim bu ay olmazsa. Elimde kalan 5 adet hapım var klomen. 5 gün onu icicüem. Adetin 3 gunu den itibaren. internette de ovulasyon testi alıcam. Ona göre ilişki duzenlicem. Her yolu denedim bunuda denicem bu ay olmazsam hamile. Yarın 14. Günüm. Bakalım hayırlısı Allahdan. Ama gene unudu kesmicem 14 negatife görüp 16 da pozitife dönenler olmuş. Kırmızıyı görene kadar umut kesmeyelim canlar.
Regl oldum bebeğim bugün sabah hayırlısı olsun senin için hakkında önce her şeyin hayırlısı doğru zaman ne zamansa o zaman olsun eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun önce bunu söyle rabb'ime çocuk çocuk deyip hani Allah korusun eli ayağı düzgün olmadıktan sonra hayırlı evlat olmadık daha sonra sağlıklı olmadıktan sonra hiçbir şeyin anlamı kalmaz geç olsun güç olsun ama sağlıklı olsun önce hepimiz için geçerli benim de aklıma geldi aklımda bu ovulasyon testi onun da aklımdan geçirdim hani yapsam mı ki diye ama şunu düşündüm zaten biz çatlama iğnesi vuruluyoruz ve yumurtamızın ne zaman çatlayacağı belli yukarıdaki arkadaşımın dediği gibi 12/24-36 saati deneyelim bu ayda bu şekilde bakalım vallahi ben de açıklamaya gitmek istiyorum hani aklımdan geçen o açıkçası hapım kalmadı ilaç alacağım şimdi eğer bu ayda yatıp dinlenmeme rağmen işte 12 36 saati doğru değerlendirmeme rağmen gebe kalamazsam aşılamaya gitmek istiyorum hatta hastane ile görüştüm ilk 3 aşılama ücretsizmiş en son çare onu düşünüyorum çünkü bayağı yıpratıyor bu süreç negatif görmek git geldiler ilaçlar iğne

Vallahi aşkım ben senin yerinde olsam iki tane test alırım birini 14 gün yani yarın yap birisini de 16 günde yap 14 gün negatif çıkar sonra dersin ki acaba hamile miyim 16 günde bir pozitif olur tekrar bir test alayım düşüncesine girme en azından kafan rahat olsun bir test elinde hazırdan Dursun

Belki de erken çatlıyo biz kaçırıyoruz çok mantıklı aşkım bu ay olmazsa eğer bizde 12-24-36 deneyelim belki böyle daha iyi olur
Aynen bak kız ben de şimdi sana uyuyacağım 12/24 ve 36 saati değerlendirerek bu ayı bir umutla bekleyeceğim çok yakın hissediyorum üçümüzün de çok yakın yani gerçekten canı gönülden bunu hissediyorum bu güzel haberi vereceğimizi

merhaba herkese 5 gün letu kullandım ardından dr uma gittiğimde 16 mm üç adet solda yumurta vardı muayeneden 2 gün sonra iğneyi vuruldum ve günleri değerlendirdim bugün iğne sonrası 12. Günüm 9. Günde iğne etkisi geçmiş mi diye test yaptığımda çoook silik bir pozitif görmüştüm. Bugün yapmayı düşünmüyorum regl tarihim takvime göre 7 iğneye göre 14 günde olacağını var sayarsam çarşamba. Ama kaşık ağrısı vb bende de var göğüs hassasiyetim yok. Pcos değilim hormonlar ve eşim normal yaşımız 25. 6 aydır deniyoruz fakat bu hafta iki kere midem bulandığı için uykumdan uyanıyorum ve kusmamak için direniyorum ilk kez yaşadığım bir şey belirti mi acaba veya yaşayan var mı iğne sebebi ile
Aşkım önce hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah sonucun pozitiftir negatif çıkarsada asla üzülme pes etme doğru zaman değil de bu hepimiz için geçerli biz bebek istediğimiz zaman değil gerçekten o çocuğa ihtiyacımız olduğu zaman da Rabbimize verecek iğnenin yan etkilerinden birisi büyük ihtimale çünkü mide bulantısı için çok erken bir belirti olur iğneden sonra ki kasık ağrısı bel ağrısı acayip şekilde çektim hatta ilk gebeliğimdeki gibiydi pozitif olacak diye çok umutlanmıştım İlkay ilk iğnemde iğne HCG hormonu yani gebelik hormonu salgıladığı için 12 gün boyunca yani iğne eskisinin devam ettiği süre boyunca vücut kendini gebe gibi hissettiriyor mide bulantısı ağrısı bel ağrısı hepsi bu yüzden 12 günden sonra tamamen vücuttan atılmış oluyor iğnenin etkisi ama inşallah bu belirtilerin gebeliktir canı gönülden diliyorum bu süreçte kendini dinleme 13 günden başlayarak 16 güne kadar test yapabilirsin normalde 14 ve 16 günler arasında Regal olunuyor ama ben 18 günde oldum İnşallah söylediklerim senin içini rahatlatmıştır kafana kemiren sorulardan biraz da olsa kurtulmuşsundur

Ya evet aşkım hepimiz negatif görmekten korkuyoruz ama bunun bir faydası yok eninde sonunda o testi yapıyoruz ya testi yapmayacaksın o kırmızıyı göresiye kadar bekleyeceksin biliyorum çok zor bir durum hani heyecanlanıyorsun test yapmak istiyorsun o testi elini aldığın anda ya da yaptığın anda bir korku basıyor ama sonucumuz ne zaman negatif olsa demek ki nasip değilmiş diyeceğiz Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin önce

Ya evet aşkım hepimiz negatif görmekten korkuyoruz ama bunun bir faydası yok eninde sonunda o testi yapıyoruz ya testi yapmayacaksın o kırmızıyı göresiye kadar bekleyeceksin biliyorum çok zor bir durum hani heyecanlanıyorsun test yapmak istiyorsun o testi elini aldığın anda ya da yaptığın anda bir korku basıyor ama sonucumuz ne zaman negatif olsa demek ki nasip değilmiş diyeceğiz Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin önce
Kızlar sıkı durun

Aynen bak kız ben de şimdi sana uyuyacağım 12/24 ve 36 saati değerlendirerek bu ayı bir umutla bekleyeceğim çok yakın hissediyorum üçümüzün de çok yakın yani gerçekten canı gönülden bunu hissediyorum bu güzel haberi vereceğimizi
Ay inşallahhh aşkım ya🙏🏻 bu ay da böyle deneyelim bakalım. Bu ayda olmazsa eğer elimde son kullanmalık letu ilacım kaldı 3. yüde denicem sanırım bidaha denemeyip bende aşılama sürecine giricem artık

Bugun 14. Günüm ya yani salının gunduzu. Eşime dışardan gelirken test al dedim. 2 tane biri kaset birisi hızlı. Testi yaptım sabahı bekleyemedim 10 ıcınde. Silik cıktı. Suan heyecandan midem bulanıyor titriyorum. Eşime soylemedim. İlkten tek çizgi oldu cunku. Hemen cıkmadı. Negatif dedim. Allahım

Bugun 14. Günüm ya yani salının gunduzu. Eşime dışardan gelirken test al dedim. 2 tane biri kaset birisi hızlı. Testi yaptım sabahı bekleyemedim 10 ıcınde. Silik cıktı. Suan heyecandan midem bulanıyor titriyorum. Eşime soylemedim. İlkten tek çizgi oldu cunku. Hemen cıkmadı. Negatif dedim. Allahım
Ay şuann da silikkk mii yanii testtinn heyecanlandım bennde

Back
X