Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
C çizgisiyle aynı değil ama silinmiş tamamen çok silinmesine gerek yok yumurtlamadan sonra silinmişmi silinmiş yani yumurtlama değil bu silinmiş çatlama olmuş
C çizgisiyle aynı değil ama silinmiş tamamen çok silinmesine gerek yok yumurtlamadan sonra silinmişmi silinmiş yani yumurtlama değil bu silinmiş çatlama olmuş
Kizlar dun yumurtam catladi degerlendrdim ama bugun bi tik daha siliklesti sizce tam anlamiyla catlamadimi yoksa birden fazla yumurtammi var anlayamadm
Kizlar dun yumurtam catladi degerlendrdim ama bugun bi tik daha siliklesti sizce tam anlamiyla catlamadimi yoksa birden fazla yumurtammi var anlayamadm
Valla canım kafayı yedin bu testle çatlama oldu daha test yapmana gerek yok yani biliyoruz ki söylüyoruz inanmıyorsun bidaha atıyorsun yalan atacak halim yok ya sana sen böyle kafaya takarsan ooo
Valla canım kafayı yedin bu testle çatlama oldu daha test yapmana gerek yok yani biliyoruz ki söylüyoruz inanmıyorsun bidaha atıyorsun yalan atacak halim yok ya sana sen böyle kafaya takarsan ooo
Bazi insanlarda siizn tam tersini soyluyo pcos olabilir yumurtan tam catlamamis diyo senn bilgilerinn tam tersini soyleyenlerde var insanin akli karisiyo ister istemez ben buraya aklima takilanlari yazmayip ogrenemiyceksem neden var burasi merak etme kafam yerinde:)