Gebeliğe Hazırlık Catlama oldumu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
3 martta yumurtladim bugun 5mart suan catlama gozukuyormu yoksa yakinmi kizlar

Eklentiler

• Screenshot_20210305-165025_Instagram.webp
    Screenshot_20210305-165025_Instagram.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 38
Evet yarınıda değerlendir
Kizlar dun yumurtam catladi degerlendrdim ama bugun bi tik daha siliklesti sizce tam anlamiyla catlamadimi yoksa birden fazla yumurtammi var anlayamadm

Eklentiler

• 20210306_170341.webp
    20210306_170341.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 34
Kizlar dun yumurtam catladi degerlendrdim ama bugun bi tik daha siliklesti sizce tam anlamiyla catlamadimi yoksa birden fazla yumurtammi var anlayamadm
Çatlamış gözüküyor canım

Valla canım kafayı yedin bu testle çatlama oldu daha test yapmana gerek yok yani biliyoruz ki söylüyoruz inanmıyorsun bidaha atıyorsun yalan atacak halim yok ya sana sen böyle kafaya takarsan ooo

Valla canım kafayı yedin bu testle çatlama oldu daha test yapmana gerek yok yani biliyoruz ki söylüyoruz inanmıyorsun bidaha atıyorsun yalan atacak halim yok ya sana sen böyle kafaya takarsan ooo
Bazi insanlarda siizn tam tersini soyluyo pcos olabilir yumurtan tam catlamamis diyo senn bilgilerinn tam tersini soyleyenlerde var insanin akli karisiyo ister istemez ben buraya aklima takilanlari yazmayip ogrenemiyceksem neden var burasi merak etme kafam yerinde:)

Back
X