Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çatlamışArkadaslar selam. Bugun adetin 21ci gunu. Dun test yapinca koyu cikti. Bugun ise resimde gorundugu gibi silik. Bu catlama olmus demekmi?
Bildiğim kadarıyla t cizgisinin c cizgisinden koyu olmasi lazım yada aynı koyulukta olması lazim siz yapmaya devam edin yinede değerlendirin gün aşırı ilişkide zaten büyük ihtimal catlamaya denk geliyorArkadaslar selam. Bugun adetin 21ci gunu. Dun test yapinca koyu cikti. Bugun ise resimde gorundugu gibi silik. Bu catlama olmus demekmi?
Bir kac arkadas yumurtlama olmamis diyor amaEvet çatlamış
Yumurtlama değil bu zaten siz koyu çıktı demişsiniz o yumurtlama olur bu ise silikleştiği için çatlama oluyorBir kac arkadas yumurtlama olmamis diyor ama
Yumurtlama mı diye sormamış zaten çatlama mı demiş yumurtlamada çizgilerin koyu olması gerekBildiğim kadarıyla t cizgisinin c cizgisinden koyu olmasi lazım yada aynı koyulukta olması lazim siz yapmaya devam edin yinede değerlendirin gün aşırı ilişkide zaten büyük ihtimal catlamaya denk geliyor
O koyu dediğiniz testin resmi yok mu onuda yükleyinBir kac arkadas yumurtlama olmamis diyor ama
Simdi anlayamadim canim. Catlama yumurtlamadan sonra olmuyormu? İki testim resmi var. 20 ci gunde eger yumurtlama olmadiysa, bugun catlama nasil ola bilir?Yumurtlama değil bu zaten siz koyu çıktı demişsiniz o yumurtlama olur bu ise silikleştiği için çatlama oluyor
Canım ben yanlış anladım pardon. Koyu yazınca sen ben onun resmini atmadın sandım 20 yazan koyu değil normal çıkmış koyu dediğimiz T çizgisi C çizgisi kadar koyu ya da daha koyu çıkınca yumurtlamış olursun şuan yumurtlama yok sen yapmaya devam etSimdi anlayamadim canim. Catlama yumurtlamadan sonra olmuyormu? İki testim resmi var. 20 ci gunde eger yumurtlama olmadiysa, bugun catlama nasil ola bilir?
Gecen ay yumurtlama gormedim, bu ay koyulasmaya baslayinca insan umud ediyor isteCanım ben yanlış anladım pardon. Koyu yazınca sen ben onun resmini atmadın sandım 20 yazan koyu değil normal çıkmış koyu dediğimiz T çizgisi C çizgisi kadar koyu ya da daha koyu çıkınca yumurtlamış olursun şuan yumurtlama yok sen yapmaya devam et
Bazı aylar yumurtlama olmaması normal kabul ediliyormuş sen yapmaya devam et adete 2gün kala yumurtlayanlar bile varmış umudunu kaybetme belki gününüde kaçırıyor olabilirsin gün atlamadan adet bitiminden itibaren hergün yapmalısınGecen ay yumurtlama gormedim, bu ay koyulasmaya baslayinca insan umud ediyor iste
Canim her gun test yapiyorumBazı aylar yumurtlama olmaması normal kabul ediliyormuş sen yapmaya devam et adete 2gün kala yumurtlayanlar bile varmış umudunu kaybetme belki gününüde kaçırıyor olabilirsin gün atlamadan adet bitiminden itibaren hergün yapmalısın
Ama yumurtlama olmamışki çatlasın benmi yanlış anladım acabaYumurtlama mı diye sormamış zaten çatlama mı demiş yumurtlamada çizgilerin koyu olması gerek