Yapmaktan başka çareniz yok olsa kesin çıkar zaten test yapın bence buraya da resim atınKızlar bende 3 yumurta vardı gün aşırı değerlendirdik ilk yumurta catlamasını sayarsak 17 gün geçti ama hala adet olmadım, hamilelik dışında başka nedenle gecikme olabilir mi acaba ?
Acıkcası test filan yapmadım yapmakta istemiyorum negatif görmekten bıktım
Çare yokta sanki ne kadar geç yaparsam okadar iyi hissedicem kendimi gibime geliyorYapmaktan başka çareniz yok olsa kesin çıkar zaten test yapın bence buraya da resim atınelbet o negatifi göreceksiniz erken yada geç önemli olan ne kadar erken öğrenmeniz gecikme için doktora gidersiniz belki
Kafandaki o düşünceyi atman için yapmanız gerek başka yolu yokÇare yokta sanki ne kadar geç yaparsam okadar iyi hissedicem kendimi gibime geliyor
Şimdi test yaparsam negatif çıkarsa .. tüp bebek tedavisine karar verdim bu sonuç negatif çıkarsa şimdi stresli günler gelecek ona kaygılanıyorumTest yapın. Belki güzel sonucu geciktiriyorsunuzdur.
Herşeyin hayırlısı olsun inşallahŞimdi test yaparsam negatif çıkarsa .. tüp bebek tedavisine karar verdim bu sonuç negatif çıkarsa şimdi stresli günler gelecek ona kaygılanıyorum
Yurt dışında yaşıyorum. İstanbulda tüp bebek yaptırmak istiyorum ucak bilet tedavi süreci masraf ohooookadar yoruldum ki artık mecalim yok sanki son olarak tüp bebek kaldı onuda burda anestezili işlem yapmıyorlar o yüzden Türkiyeye gelmek istiyorum.
Ne diyelim hayırlısı olsun kacış yok
Test varda bu saate yapamamKafandaki o düşünceyi atman için yapmanız gerek başka yolu yokhatta varsa elinizde test yapın. Bekliyoruz
Yap yap yapTest varda bu saate yapamampozitif cıkarsa telaştan heycandan sabahlıyamam
Hepsi var elimde. Ama cesaret mevcut değilHerşeyin hayırlısı olsun inşallahRabb'im gönlüne göre versin sen öncesinde elinde ovulasyon testi varsa yapıp atsana gebelik varsa gebelik yaparsın
ZorlamayacamHepsi var elimde. Ama cesaret mevcut değil
Gör Allah aşkına. Genelde hamileler bilmem kimler beni rüyasında hamile gördüde ardından testim positif çıktı diye ne hikayeler duydum benden onlardan olmak isterim.Zorlamayacamama muhtemelen rüyamda sizi görecem.
Amin inşallah.Gör Allah aşkına. Genelde hamileler bilmem kimler beni rüyasında hamile gördüde ardından testim positif çıktı diye ne hikayeler duydum benden onlardan olmak isterim.
Gör bacım gör beni görün artık elimde nur topu gibi bir evlatlaaaa
Valla belirtilere filan takılmıyorum artık gögüs hassasiyetiymiş adet sancısıymış kasık ağrısıymış palavraaaa. Tecrübe edindim artıkcok iyi ya:)
Test yapman gerek :) nasıl dayanıyorsun . Ben reglıme 10 gün kala yapmaya başladım bile
Olsun bacım gör beni her türlü positif test sonucu gönderdiğimi filan gör senAmin inşallah.Canim ben genellikle neyi düşünsem o gece rüyama giriyor onu kastettim muhtemelen rüyamda seni teste zorluyor olacağım
Sen test yapOlsun bacım gör beni her türlü positif test sonucu gönderdiğimi filan gör sen
Hadi yaaaMerhaba inşallah hamilesinizdir. Bende pko var hatırlıyorum ilk o ay yumurtlamayı yakalamıştım. 3 gün değerlendirmiştik tam 17. Günde test yapmıştım biraz silik pozitif çıkmıştı. Şimdi 2 yaşında hayırlısı ile darısı size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?