Gebeliğe Hazırlık Catlama sonrasi 14üncü gün yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
789
73
Kızlar bende 3 yumurta vardı gün aşırı değerlendirdik ilk yumurta catlamasını sayarsak 17 gün geçti ama hala adet olmadım, hamilelik dışında başka nedenle gecikme olabilir mi acaba ?
Acıkcası test filan yapmadım yapmakta istemiyorum negatif görmekten bıktım

Yapmaktan başka çareniz yok olsa kesin çıkar zaten test yapın bence buraya da resim atın elbet o negatifi göreceksiniz erken yada geç önemli olan ne kadar erken öğrenmeniz gecikme için doktora gidersiniz belki

Yapmaktan başka çareniz yok olsa kesin çıkar zaten test yapın bence buraya da resim atın elbet o negatifi göreceksiniz erken yada geç önemli olan ne kadar erken öğrenmeniz gecikme için doktora gidersiniz belki
Çare yokta sanki ne kadar geç yaparsam okadar iyi hissedicem kendimi gibime geliyor

Test yapın. Belki güzel sonucu geciktiriyorsunuzdur.
Şimdi test yaparsam negatif çıkarsa .. tüp bebek tedavisine karar verdim bu sonuç negatif çıkarsa şimdi stresli günler gelecek ona kaygılanıyorum
Yurt dışında yaşıyorum. İstanbulda tüp bebek yaptırmak istiyorum ucak bilet tedavi süreci masraf ohooo okadar yoruldum ki artık mecalim yok sanki son olarak tüp bebek kaldı onuda burda anestezili işlem yapmıyorlar o yüzden Türkiyeye gelmek istiyorum.
Ne diyelim hayırlısı olsun kacış yok

Herşeyin hayırlısı olsun inşallah Rabb'im gönlüne göre versin sen öncesinde elinde ovulasyon testi varsa yapıp atsana gebelik varsa gebelik yaparsın

cok iyi ya:)
Test yapman gerek :) nasıl dayanıyorsun . Ben reglıme 10 gün kala yapmaya başladım bile

Ayy kimlerin konusuna geldim yahuu .. nbr canım ya :)) eskı grup bitti sanırım
Biz buralardayız hala

Merhaba inşallah hamilesinizdir. Bende pko var hatırlıyorum ilk o ay yumurtlamayı yakalamıştım. 3 gün değerlendirmiştik tam 17. Günde test yapmıştım biraz silik pozitif çıkmıştı. Şimdi 2 yaşında hayırlısı ile darısı size

Zorlamayacam ama muhtemelen rüyamda sizi görecem.
Gör Allah aşkına. Genelde hamileler bilmem kimler beni rüyasında hamile gördüde ardından testim positif çıktı diye ne hikayeler duydum benden onlardan olmak isterim.
Gör bacım gör beni görün artık elimde nur topu gibi bir evlatlaaaa

Amin inşallah. Canim ben genellikle neyi düşünsem o gece rüyama giriyor onu kastettim muhtemelen rüyamda seni teste zorluyor olacağım

cok iyi ya:)
Test yapman gerek :) nasıl dayanıyorsun . Ben reglıme 10 gün kala yapmaya başladım bile
Valla belirtilere filan takılmıyorum artık gögüs hassasiyetiymiş adet sancısıymış kasık ağrısıymış palavraaaa. Tecrübe edindim artık
Onun dışında sadece arada bi başım dönse bayılsam filan fena olmaz hadi bi ihtimal belki derim

Hadi yaaa bendede pko var hatta ikinci aşılamam için kontrole gittiğimde 3 yumurta diye iki tanesini almak için ameliyata soktular beni ücüz riski olur diye ağrıdan ağladım sızladım öyle engel oldum işlemi yapamadılar aşılama olmadı ama 3 tane yumurtayla değerlendirdim valla gün aşırı hatta doktor ilişkiyi yasaklamıştı ücüz riskinden dolayı gavur işte.
Allahıma kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…