2 saat türkiyeyle canım. Yok yapmam valla keyfimi bozamam gece geceSen test yapsaat kaç şuan orda saat farkı ne kadar
İyi uykular o zaman2 saat türkiyeyle canım. Yok yapmam valla keyfimi bozamam gece geceşurda sıcacık yatağımda mışıl mışıl uyicam
Var öyle canım normalde pik gösteriyor.
Ama tabiki en doğru sonucu gebelik testi gösterir
pik gösterdigini nasil anliyorsunuz ben ay ilk defa ovulasyon testiyle yaptim gecen ay 11 kasimda adet olmustumVar öyle canım normalde pik gösteriyor.
Ama tabiki en doğru sonucu gebelik testi gösterir
30.10 yumurtlamam oldu degerlendik adet daha olmadipik gösterdigini nasil anliyorsunuz ben ay ilk defa ovulasyon testiyle yaptim gecen ay 11 kasimda adet olmustum Eki Görüntüle 2952074
Yok canım yapmadım hiçte yapasım yok gelir heralde 1,2 güne diyorum adet sancım var sonuçtaTest yaptın mı bacım?
Pik iki cizgi aynı koyulukta olmalı canımpik gösterdigini nasil anliyorsunuz ben ay ilk defa ovulasyon testiyle yaptim gecen ay 11 kasimda adet olmustum Eki Görüntüle 2952074
Ay kızdım vallaYok canım yapmadım hiçte yapasım yok gelir heralde 1,2 güne diyorum adet sancım var sonuçta
Adet oldum canım 3 yumurtadamı tutmaz be vallahi halime yanıyorumAy kızdım valla
Yerleşme filan olmasın ya ☹Adet oldum canım 3 yumurtadamı tutmaz be vallahi halime yanıyorum
Bende öyle bi dünya yok kuzum baya geldi kan. Öyle bi bıktım ki anlatamam bi bucuk senedir bi pozitifi göremedim bazen diyorum hamile kalsam Allahın gücüne gitmesinde düşük bile olsa neyse hiç değilse hamile kalabiliyorum diyebilcem oda yok yaaYerleşme filan olmasın ya ☹
Aynı yollardan geçtim. Allah en hayırlı zamanda versin inşallah. Benim de 2. Tüpe hazırlanırken nasip oldu. Bebeler kendi seçiyor gelecekleri zamanı. Vazgeçmemek tek çare.Bende öyle bi dünya yok kuzum baya geldi kan. Öyle bi bıktım ki anlatamam bi bucuk senedir bi pozitifi göremedim bazen diyorum hamile kalsam Allahın gücüne gitmesinde düşük bile olsa neyse hiç değilse hamile kalabiliyorum diyebilcem oda yok yaa
İstanbula gelicem tüp bebeğe.Aynı yollardan geçtim. Allah en hayırlı zamanda versin inşallah. Benim de 2. Tüpe hazırlanırken nasip oldu. Bebeler kendi seçiyor gelecekleri zamanı. Vazgeçmemek tek çare.
Ilaca ve merkeze göre değişir bi sey demek doğru olmaz. Tüp bebek bölümünde dolaş. Muhakkak konuşulmuştur. Olmazsa yeni yaptıranlara sor canım.İstanbula gelicem tüp bebeğe.
Burda hsg bile çekilmedi benim birde doktor 3 yumurta var ilişkiye girme diyor aptal !
Tüp filan tıkalı sanırım anlamiyorum nasıl sistemleri var!
Artık uğraşmak istemiyorum.
Tüp bebek fiyatları ne kadar canım genelde ?
Ben öğrendimaranizda ovulasyon testiyle gebelik ögrenwn oldumu ?
Ben öğrendimgenelde yumurtlamadan sonra ki 10 11. Gun koyulasmaya basliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?