• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇATLAMA SONRASI GÖĞÜS AĞRISI YAŞAYANLAR

Civcivimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2025
1.549
1.527
48
27
Merhaba kızlar, yumurtlamayı ovülasyon ile takip ettim 29 eylülde pik 30 eylülde çatlama gördüm ve akşamına hafif göğüs hassasiyetimin olduğunu farkettim. Ertesi günü şiddetli bir ağrıya döndü ve şiştiğini hissediyorum. Bugün dpo5 ağrılarım devam ediyor. Böyle bir durum yaşayıp hamile çıkanlar var mıdır ? Yardımcı olur musunuz ?

Bende ağrı oluyor göğüs uçlarım özellikle çok hassas oluyor, kasık bölgelerimde kitaplar oluyor ama maalesef hamile kalmadım daha

Bende ağrı oluyor göğüs uçlarım özellikle çok hassas oluyor, kasık bölgelerimde kitaplar oluyor ama maalesef hamile kalmadım daha
Hep mi yaşıyorsunuz yani ? Benim ilk oldu ve göğüs ucum değil meme dokum falan ağrıyor koltuklarıma doğru

Hep mi yaşıyorsunuz yani ? Benim ilk oldu ve göğüs ucum değil meme dokum falan ağrıyor koltuklarıma doğru
Folik asit kullanmaya başladığımdan beri kasık golgelerimde kramp oluyor ondan öncesinde de hep göğüs hassasiyetim oluyordu, daha yeni ovulasyon gününüz olmuş umarım gebe kalırsınız ama ovulasyon tarihiniz yeni olduğu için malesef şuan bu gebelik belirtisi sayılmaz

Folik asit kullanmaya başladığımdan beri kasık golgelerimde kramp oluyor ondan öncesinde de hep göğüs hassasiyetim oluyordu, daha yeni ovulasyon gününüz olmuş umarım gebe kalırsınız ama ovulasyon tarihiniz yeni olduğu için malesef şuan bu gebelik belirtisi sayılmaz
Ben hiç o sorunları yaşamadım Folik asit bayağıdır kullanıyorum. Bugün dpo 5 yumurtlama sonrası ağrı yaşayıpta gebe çıkan oluyormuş o sebeple yazıyorum

Aaa pardon ben bugün Ekim 2 sanıyordum doğrudur ola bilir o zaman
İnşallah vardır. Daha önce yaşadığımı hatırlamıyorum adetten önce başlar ama 2 hafta öncesinden başlamazdı. Ovü kolaylaşmaya başladı tekrar gün aşırı değerlendiriyorum tekrar yumurtlama olma ihtimaline karşı

İnşallah vardır. Daha önce yaşadığımı hatırlamıyorum adetten önce başlar ama 2 hafta öncesinden başlamazdı. Ovü kolaylaşmaya başladı tekrar gün aşırı değerlendiriyorum tekrar yumurtlama olma ihtimaline karşılık
Dua ederim sizin için rabbim sizimede bana da en kısa sürede sağlıklı gebelikler nasip etsin

Hamilelikten önce benimde yumurtlama döneminden itibaren göğüs hassasiyeti başlıyordu bu günleri değerlendirin bence hayırlısı olsun

Hamilelikten önce benimde yumurtlama döneminden itibaren göğüs hassasiyeti başlıyordu bu günleri değerlendirin bence hayırlısı olsun
Teşekkür ederim cevabınız için benim sormak istediğim normalde olmayıp gebe kaldığında yalayanlar içindi. Yani benim adet öncesi olur yumurtlama zamanı itibariyle olmazdı o sebeple meraktayım

Back
X