Gebeliğe Hazırlık Çatlama sorunu olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Masal bayrak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2021
18
298
43
32
Merhaba famera kullandım 1 hafta 2 gün bekleyip kontrole gittim sonra yumurtam tek yumurta 13mm di 2 gün daha bekleyip gittim 17 18 mm iki yumurtam olmuştu 2 günde 4 mm yumurtası büyüyen varmı ? Birliktelik olsun dedi gün aşırı bizde yapıyoruz bide çatlama sorumun vardı bir önceki ay tekrar olur diye korkuyorum çatlaması için ne yapabilirim tecrübesi olan yazabilirmi ??

Çarlama sorununuz varsa iğne yazmalıydı.
Yazmadı doktor git yap gel dedi bir sonrakine yapıcak heralde ama bende tedirginim daha bir ay daha beklemek istemiyorum 3 senelik evliyim bir düşük bir kimyasal gebelik oldu aonrası denedik olmadı belki yasayıp birşeyler yapıp deneyen vardır diye yazdım bende incir ve havuc yiyorum sağda yumurtam varsı ama sol kasıgım agrıyor catlamamı acaba diye düşünüyorum

Yazmadı doktor git yap gel dedi bir sonrakine yapıcak heralde ama bende tedirginim daha bir ay daha beklemek istemiyorum 3 senelik evliyim bir düşük bir kimyasal gebelik oldu aonrası denedik olmadı belki yasayıp birşeyler yapıp deneyen vardır diye yazdım bende incir ve havuc yiyorum sağda yumurtam varsı ama sol kasıgım agrıyor catlamamı acaba diye düşünüyorum
İki yumurta oldugu icin cogul gebelik riskinden dolayi igne onermemis olabilir canim havuc catlagiyormus oyle duymustum ins guzel sonuclar alirsin adetin 21. Progesteron testi verebilirain özel hastanelerde o degeride doktorunla paylasirsin catlayip catlamadigi anlasilir

Back
X