- 28 Haziran 2025
- 150
- 40
- 13
- 23
- Konu Sahibi LAZ KIZI15
-
Seninle aynı durumdayız benim de arada kasıklarım ağrıyor ve nedense uyku bastırıyor iki üç günden beriKızlar selam 14 ağustosta çatlama oldu değerlendirdik bugün 13. Günüm ara sıra bazen uzun süren alt karnımda tatlı bir ağrı var böyle sanki adet olmuşum 2. Günüymüş gibi ağrı döllenme olduysa eğer alt karın ağrısı normal mi test yaptım bazı markada silik bazı markalarda negatif
Siz test yaptınız mıSeninle aynı durumdayız benim de arada kasıklarım ağrıyor ve nedense uyku bastırıyor iki üç günden beri
Hayır yapmadım korkuyorum yapmaya yoktur diye sanırım bekleyeceğim adet günümüSiz test yaptınız mı
Evet bekleyin bende korka korka 5 gündür her sabah test yapıyorum iyice paranoyak oldum yapmicam diyorum yine kendimi test yaparken buluyorum çok zor bir süreçHayır yapmadım korkuyorum yapmaya yoktur diye sanırım bekleyeceğim adet günümü
Artımet yalancı pozitif çıkarıyor onlara dikkat edin bazı markalar sıkıntı gercektenEvet bekleyin bende korka korka 5 gündür her sabah test yapıyorum iyice paranoyak oldum yapmicam diyorum yine kendimi test yaparken buluyorum çok zor bir süreç
freely beni yanılttı şuan elimde days comfort - prodoctor -nimo ve days doctor var artık yarın o piti piti yaparak test yapıcamArtımet yalancı pozitif çıkarıyor onlara dikkat edin bazı markalar sıkıntı gercekten
İdrar testleri yanıltıyor beta HCG tam yükselmediği için silik çıkıyor dediğiniz gibi bende catlamadan 8 gün sonra ilk testi yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün daha belirginlesmistir diye tekrar yaptım negatif çıktı baktım olmuyor catlamadan sonraki 16. Günde kan testi verdim 78 ile öğrendim hamile olduğumuKızlar selam 14 ağustosta çatlama oldu değerlendirdik bugün 13. Günüm ara sıra bazen uzun süren alt karnımda tatlı bir ağrı var böyle sanki adet olmuşum 2. Günüymüş gibi ağrı döllenme olduysa eğer alt karın ağrısı normal mi test yaptım bazı markada silik bazı markalarda negatif
Gerçekten miiiİdrar testleri yanıltıyor beta HCG tam yükselmediği için silik çıkıyor dediğiniz gibi bende catlamadan 8 gün sonra ilk testi yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün daha belirginlesmistir diye tekrar yaptım negatif çıktı baktım olmuyor catlamadan sonraki 16. Günde kan testi verdim 78 ile öğrendim hamile olduğumu
Benim deneyimim bu şekilde oldu ki doktorum idrar testine güvenme çatlatma iğnesinden sonra 15. Gün kan testi yaptır mutlaka o kesin dedi de insan dayanamıyor işte kesinleştikten sonra bile o kaset testlerden yaptım. Eşim dogunca inanırsın sen diyordu o dereceGerçekten miiiadeti bekliyim o zaman kan veririm umudumu yitiriyordum tekrardan umut oldunuz bana teşekkür ederim
Yaaa hahahaha Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah darısı banaBenim deneyimim bu şekilde oldu ki doktorum idrar testine güvenme çatlatma iğnesinden sonra 15. Gün kan testi yaptır mutlaka o kesin dedi de insan dayanamıyor işte kesinleştikten sonra bile o kaset testlerden yaptım. Eşim dogunca inanırsın sen diyordu o derece
Amin inşallah Rabbim size ve isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın bende sağlıkla kucagima alayım inşallahYaaa hahahaha Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah darısı bana
İnşAllah canım bizde çok istiyoruz 7 aydır deniyoruz olmuyor 11 aylık evliyim henüz ama eşim yaşlandığını söylüyor (yaşı 27Amin inşallah Rabbim size ve isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın bende sağlıkla kucagima alayım inşallah
İnşAllah canım bizde çok istiyoruz 7 aydır deniyoruz olmuyor 11 aylık evliyim henüz ama eşim yaşlandığını söylüyor (yaşı 27) bahane bulamadı sanırım başka
Kesinlikle haklısınız nasipten öteye yol yok Rabbim aratmasın nasib etsin sizde hayırlısıyla kucağınıza alın inşAllah bu arada bende 23 yaşındayım eşim yaşlandığımızı söylüyor çocuk istiyorum demiyorBiz ölelim öyleyse 3 senelik evliyim ilk hamileliğim bu da tedavi ile oldu ben 35 eşim 41 yaşında ilk cocugumuz olacak ikimizinde
Nasip denen vaktine esir o vakit gelmeden olmuyor sabırlı olmak gerek de insanız sabrımız kısıtlı gerçekten
Kesinlikle haklısınız nasipten öteye yol yok Rabbim aratmasın nasib etsin sizde hayırlısıyla kucağınıza alın inşAllah bu arada bende 23 yaşındayım eşim yaşlandığımızı söylüyor çocuk istiyorum demiyor
Teşekkür ederiz inşAllah birkaç güne güzel haberle gelirim burayaSabırsız baba demek ki olsun bakalım Rabbim gönlünüze göre versin
İyi akşamlar ben bişey sorucam bu gebelik şüphesi varken ilişki olur mu benlik sıkıntı yok ama eşim yanaştı demek istemiyorum ona da belirtim var diye umutlanır hemen üzülsün istemiyorum sizce bişey olur mu hiç istemedim ama eşim işte 6 7 gün önce olmuştu en sonSabırsız baba demek ki olsun bakalım Rabbim gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?