degerli bayanlar... dün erkek arkadasim cok yakin bi arkadasinin dügününe gitti ailece tanisiyolar cok samimiler, beni 7 saat boyunca ne arayp ne sordu dügün boyunca en son dayanamadim onu gece 1 de aradm ve gelini arabaya bindireceklerini söylüyordu kafasi hafif güzel bi sekilde benim onu aramamin iyi oldugunu söyledi cnkü o dügün boyuncsa cok yogunmus orda yardim etmis yemekleri verirken, icecekleri dagitirken flan filan..... neyseki gece yatmadan msj attim sadece öpücük simgesi yaptim geri yazdi hemen sonra meragimdan catladim naptiniz diye yazdim ama geri yazmadi o mesajima, en son disarda oldugunu biliyodum arabaya dogru gidiolar fln diyodu ama kizlar napim ben ya cok sinirliyim beni hep böyle merakta koyuyor simdi onu arayamiyorum bile cünkü uyandiririm diye korkuyorum, ya hep böylemi olmali ya ben nerde olursam olayim hep haber veriyorum ...:sinifsinif:
allah allah herkes normal yazmış ama bana göre bu ayrılık sebebi bile olabilir
hadi ailesi fln var diye beni çağırmadı ki beni çağırmasını beklerim açıkçası bu kadar yakın arkadaşıysa tanırım zaten hadi diyelim farklı bi ortam çağırmadı tamam düğün sırasında haber veremeyebilir ama eğlenmeye giderken aşkım biz şuraya gidiyoruz demek bu kadar mı zor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?