catlamamak elde degil :(( yardim edin kizlar :(

deniz5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
28
0
86
İstanbul
degerli bayanlar... dün erkek arkadasim cok yakin bi arkadasinin dügününe gitti ailece tanisiyolar cok samimiler, beni 7 saat boyunca ne arayp ne sordu dügün boyunca en son dayanamadim onu gece 1 de aradm ve gelini arabaya bindireceklerini söylüyordu kafasi hafif güzel bi sekilde benim onu aramamin iyi oldugunu söyledi cnkü o dügün boyuncsa cok yogunmus orda yardim etmis yemekleri verirken, icecekleri dagitirken flan filan..... neyseki gece yatmadan msj attim sadece öpücük simgesi yaptim geri yazdi hemen sonra meragimdan catladim naptiniz diye yazdim ama geri yazmadi o mesajima, en son disarda oldugunu biliyodum arabaya dogru gidiolar fln diyodu ama kizlar napim ben ya cok sinirliyim beni hep böyle merakta koyuyor simdi onu arayamiyorum bile cünkü uyandiririm diye korkuyorum, ya hep böylemi olmali ya ben nerde olursam olayim hep haber veriyorum ...:sinifsinif:

canım bence yersiz sinirleniosun çok yakın arkadaşı oldunu sölüyosun ne oalacakki o gece aramasa seni ertesi gün knşrsn rahat ol gerek yok yok paniğee...güvensizlikmi var neden böle telaş yaptınkii...

canim haklisin benim sanirim birazda yapimda var sevdigim zaman hep cok takiyorum ve düsündügüm seyin taa detaylarini düsünüyorum hemen en kötü ihtimali düsünüyorum ((

telaştan unutmuş olabilir seni yerimseniben malesef erkekler böyle.
hem yakın arkadaşıymış hemde yardım etmiş baksana.

gerçi bir mesaj bile atsa iyi olurdu da... hem arkadaşının düğünü olunca oynamıştır da. erkekler düşünemiyo böyle zamanlarda ne kadar merak edildiklerini. bi çok kişi benzer durumlardan mağduruz :lepi:
bende sakince konuş ama üstüne gitme

O kadar ince ayrıntılara takılmamak lazım...
Aynı durumda sen olsaydın en yakın arkadaşının düğününe gitsen ve erkek arkadaşın seni anlayışla karşılamasa
Ozaman burayada kızlar en yakın arkadaşımın düğününe gittim erkek arkadaşım onunla ilgilenmediğim için trip yapıyor
Diye konu açardın.Olaylara tek pencereden bakarsak ilişkimizi yıpratırız.

Önce kendimizi onun yerine koyalım sonra yargılayalım ani kararlar vermemek adına...
Herşey gönlünce olsun...

Ben tozu dumana katardım sanırım :lepi: Sabahta bişe yazmazdım ama uyandırmamak için değil sırf trip olsun diye.

sakince konuşmak en mantıklısı,bu davranışından rahatsız olduğunu en azından bir haber vermesi gerektiğini güzelce anlatırsan,bir daha ki sefere kendiliğinden yapacaktır... olumunekankayizsmile

canım bunda bişey yok.. kendini onun yerine koy.. en yakın arkadasın evlenecek olsa her seye sen kosturmak zorunda kalırsın ve elin telefona gitmez zamanın olmaz o telaşede haber veremezsin.. bi kerecik olur böyle şeyler.. sana her hafta düğüne bilmemnereye gidiyorum deyip seni ihmal etse haklısın ama bu bi kere olmuş çok üsteleme sadece aşk olsun aşkım hiç haber bile vermedin beni merakta bıraktın diye hafif sitem et ama sitemin dozunu iyi ayarla çok kapris yapma.. çocuğun bi suçu yok =))

ben erkek arkadaşınızın yaptığında bir anormallik görmüyorum.
siz biraz fazla kuşkucu ve güvensiz olmuşsunuz bence..

biraz daha dene bu şekılde ve hiç üstüne gitme
tmm mrak edıyorsun kı bu çok normal en azndan bunu kendı içnde yaşa merak ettiğini anlamasn
sen üstüne gidersen hiç ilgilenmez bunalır

kizlarrr bugün ben kulak misafiri oldum ortak arkadaslarimiz var ve dügünden sonra bilmiyorum nekadar bi süre ama eglenmeye gitmisler bi arkadasinla ((( ya ben gittigim her seyde haber veriyorum ...... offff

Onun tarafındna bakıp empati yaptığımızda evet bu durumda bişey yok ama bide oturup düşününce insan kuruyor kafasında o yüzden hak veriyorum canım sana.. Birde yakın arkadaşıysa sende tanıyorsııundur mutlaka keşke sende gitseydin

oooo sen baştan kaybetmişsin...

sorun yok bence..en yakın arkadaşının düğünü ve ertesinde eğlencesi..ne olacak ki.. biraz rahat bırakın..her adımını haber vermesi gerekmez ki hele de böyle bi koşturmacada..

bilmiyorum napardım ama tatlı konuş trip yapma bişey yapmamış benimde arkadaşım evlendi düğüne gittim herkesin içinde arayamadım düğünden sonrada bara gidildi şarzımda bitti tam üst üste geldi yani çok büyük kavga ettik gereksiz yere yapma yani

Ya allah aşkına neyini merak ediyorsun ?
O kadar önemsizki , adam arkadaşının düğüne gitmiş , yardım etmiş
Sizde meraktan çatlamışsınız , haay allahım ya
Güvensiz olmayın bu kadar
Okurken ben bile boğuldum , düşünün erkek arkadaşınız ne kadar boğulmuştur..

ya benım yerımde olsan ne yapardın acaba işte dıye bılırken kafelerde maç izledğini ögrensen,ailesi ile birlikte yemeğe gıttgını sonradan ne yapardın acaba ne yapardın? alt tarafı adam en yakın arkadaşının düğününe gitmiş sonrade eğlenmeye bu kadar büyütecek bırsey yok.

allah allah herkes normal yazmış ama bana göre bu ayrılık sebebi bile olabilir
hadi ailesi fln var diye beni çağırmadı ki beni çağırmasını beklerim açıkçası bu kadar yakın arkadaşıysa tanırım zaten hadi diyelim farklı bi ortam çağırmadı tamam düğün sırasında haber veremeyebilir ama eğlenmeye giderken aşkım biz şuraya gidiyoruz demek bu kadar mı zor?

Katılıyorum,üstelik yazdığına cevap bile vermemiş.Lütfen yazar insan en azından yahu.

Çok sinir bozucu bir durum fakat bu durumda sakin olmak en iyisi .Son durum nedir acaba aradımı seni?

canlar cok tsk ederim yazilar icin biliyorum sakin olmak panik yapmamak en iyisi ama istedigmiz sadece kücük bi haber verme degilmi ? evet vermesine veriyor cogu seylerde ama o gün en son telef. görüsmemiz aksam 18 de olmustu sonra dayanamdim tekrar sabah 1 gibi aradm hala ordaydi ve üstelik ertesi gün eglenceye gittigini duydm kisa da olsa gitmis ve sinir bozucu cnkü msjma cvp vermemisti en son tmm sarhostu unuttu belki ama yinede... ama ALLAHA SÜKÜR simdi hersey yolunda böyle durumlar yasandigi zaman bidahaki seferde daha sakin olacagima inaniyorum =))

carna81 evet evet simdi yine hersey yolunda canim ertesi günü aramisti
doc cnm sende öyle düsünüyorsun yanliz degilim yani :)))

AMA KIZLAR SUNU ANLADIMKI: bazen erkekler hata yapsa bile veya sizin hosunuza gitmeyen bi durum oldugu zaman siz cool bi sekilde davranirsaniz yani hemen küsüp kirilmassaniz hatta ve hatta "olur öyle seyler, sorun degil" diye gülüp gecerseniz bu onlarin cok hosuna gidiyor, yani aslnda onlar o an kizgin, tripli bi bayan beklerken sizin tam tersi olmaniz onlari yaptigi seyden utandirir bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…