deniz5 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2010 28 0 86 İstanbul 30 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi deniz5 #21 derimmerim .!.: guzelım haber veremeyebilir bu normal, ama sen neden gıtmedın sen tanımıyor muydun onları ? Genişletmek için tıkla... hayir canim benim davetiyede gelmemisti zaten ailecede tanimiyorduk ondan sacma olurdu gitmem...
derimmerim .!.: guzelım haber veremeyebilir bu normal, ama sen neden gıtmedın sen tanımıyor muydun onları ? Genişletmek için tıkla... hayir canim benim davetiyede gelmemisti zaten ailecede tanimiyorduk ondan sacma olurdu gitmem...
deniz5 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2010 28 0 86 İstanbul 30 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi deniz5 #22 bu arada kizlar "beni affetdigin icin sagol askim" diye ondan mesaj gelmisti sevindim tabii cnkü bunun degerini bilmesi lazim zemuszemus
bu arada kizlar "beni affetdigin icin sagol askim" diye ondan mesaj gelmisti sevindim tabii cnkü bunun degerini bilmesi lazim zemuszemus
KarKralicesi ATA BARIŞ (: Kayıtlı Üye 16 Eylül 2006 24.056 18.170 823 37 30 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi deniz5 #23 sizin arkadaşınız evlense arkadaşınızı o halde bırakıp sevgilinizle mi? konuşursunuz yoksa koştururmusunuz
sizin arkadaşınız evlense arkadaşınızı o halde bırakıp sevgilinizle mi? konuşursunuz yoksa koştururmusunuz
deniz5 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2010 28 0 86 İstanbul 30 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi deniz5 #24 LaRisA .!.: sizin arkadaşınız evlense arkadaşınızı o halde bırakıp sevgilinizle mi? konuşursunuz yoksa koştururmusunuz Genişletmek için tıkla... cnm tabii arkadasimin yaninda olurum olmasina ama hicmi tuvalete gitmicem yada hic mi bi disari cikmicam
LaRisA .!.: sizin arkadaşınız evlense arkadaşınızı o halde bırakıp sevgilinizle mi? konuşursunuz yoksa koştururmusunuz Genişletmek için tıkla... cnm tabii arkadasimin yaninda olurum olmasina ama hicmi tuvalete gitmicem yada hic mi bi disari cikmicam
C Carna81 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2010 1.880 12 116 İstanbul 30 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi deniz5 #25 Neyse çözülmüş,olur böyle şeyler deyip sakin olmak lazım.Sabırsızca düşünmeden tepki vermek ters tepiyor.Bu erkekleri sallamıyacaksın!! ama gerçekten.O zaman roller değişiyor, yaşadım biliyorum.
Neyse çözülmüş,olur böyle şeyler deyip sakin olmak lazım.Sabırsızca düşünmeden tepki vermek ters tepiyor.Bu erkekleri sallamıyacaksın!! ama gerçekten.O zaman roller değişiyor, yaşadım biliyorum.