Çatlamanın 5. Günü ilişkiden saatler sonra lekelenme yaşayan var mı ??

mucizeOldu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2022
2.604
2.785
63
36
Merhaba kızlar ben buay yine ovü testleri kullandım yumurtlama zamanını değerlendirdim ve çatlamadan sonraki 5. Gün akşam üzeri ilişki oldu aradan 4-5 saat kadar sonra pembemsi leke geldi hem pede hem silindiğim peçeteye afedersiniz 🙈
Acaba daha önce böyle bişey yaşayıp hamişliğini öğrenen var mı ?🙏

Merhaba kızlar ben buay yine ovü testleri kullandım yumurtlama zamanını değerlendirdim ve çatlamadan sonraki 5. Gün akşam üzeri ilişki oldu aradan 4-5 saat kadar sonra pembemsi leke geldi hem pede hem silindiğim peçeteye afedersiniz 🙈
Ben yaşamıştım ve o ay hamileydim benimde 3 gün çatlatma ignesinin

Canım fark etmiyo kanama yerleşme kanaması olabilir ümitlendirmek istemiyorum da ne kadar süredir evlisin

Ben sordum ben açıklayayım öğrenmek isteyenler için 🤗 ovülasyon testi ile pik öncesi pik günü gerçi ben sabah pik gördüm akşam çatlama Oldu silikleşti test 3 gün değerlendirdim çatlamadan sonra 5. Gün akşam afedersiniz ilişki oldu ve 3-4 saat sonra pembemsi leke geldi 😍 şükürler olsun dün hamiş olduğumu testle onayladım yine test yaparak koyulaşmasını takip ettim ve yarın kan testi vereğim 🍀🙏😍 dilerim dileyen isteyen herkese nasip etsin 🍀🙏

Ben yaşamıştım, çatlatma iğnesinin 6. Günü. Tam da ilişki sonrası. Hatta korktum önce, hamilelik kesinleşince yerleşme kanaması olduğu ortaya çıktı. 2 kez gördüm o pembe akıntıyı. Bence yerleşme kanaması sizinki de 😍🙏🏻

Ayyy hamileymişsin kız zaten, görmemişim altını 😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sağlıkla büyüsün 🙏🏻

Böyle çıktı

Eklentiler

• 63D4DF48-B005-4C80-B4CD-00C0417E1708.webp
    63D4DF48-B005-4C80-B4CD-00C0417E1708.webp
    10 KB · Görüntüleme: 78
  • 02070EF4-BCC1-4E40-A2D5-CF9E824A77B9.webp
    02070EF4-BCC1-4E40-A2D5-CF9E824A77B9.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 62
Son bir deneme sonrası artık allaha kaldı tüp bebeh düşünüyorum yoruldum artık ugraşmak istemiyorum

Back
X