- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
Ben yaşamıştım ve o ay hamileydim benimde 3 gün çatlatma ignesininMerhaba kızlar ben buay yine ovü testleri kullandım yumurtlama zamanını değerlendirdim ve çatlamadan sonraki 5. Gün akşam üzeri ilişki oldu aradan 4-5 saat kadar sonra pembemsi leke geldi hem pede hem silindiğim peçeteye afedersiniz
Acaba daha önce böyle bişey yaşayıp hamişliğini öğrenen var mı ?
Merhaba canım ben çatlamayı test yaparak öğrenmiştimBen yaşamıştım ve o ay hamileydim benimde 3 gün çatlatma ignesinin
Hmm 4.5 yıldır evliyim 3.5 yaşında oğlum var 1.5 yıldır da 2. Bebiş istiyoruz ilk defa böyle bi kanama yaşadımCanım fark etmiyo kanama yerleşme kanaması olabilir ümitlendirmek istemiyorum da ne kadar süredir evlisin
Anladım allah gönlüne göre versin inşallahHmm 4.5 yıldır evliyim 3.5 yaşında oğlum var 1.5 yıldır da 2. Bebiş istiyoruz ilk defa böyle bi kanama yaşadım
Amin inşallah bende beklemedieyim bu gün 4 günü ignemin 11 tedavim bir kere hamile kalabildim 7 yılık evliyim bekliyorum bende allahtan hayırlısını istiyorumAmin hepimizin
Merhaba tekrar durumun nedir canmAmin inşallah bende beklemedieyim bu gün 4 günü ignemin 11 tedavim bir kere hamile kalabildim 7 yılık evliyim bekliyorum bende allahtan hayırlısını istiyorum
Ben yaşamıştım, çatlatma iğnesinin 6. Günü. Tam da ilişki sonrası. Hatta korktum önce, hamilelik kesinleşince yerleşme kanaması olduğu ortaya çıktı. 2 kez gördüm o pembe akıntıyı. Bence yerleşme kanaması sizinki deMerhaba kızlar ben buay yine ovü testleri kullandım yumurtlama zamanını değerlendirdim ve çatlamadan sonraki 5. Gün akşam üzeri ilişki oldu aradan 4-5 saat kadar sonra pembemsi leke geldi hem pede hem silindiğim peçeteye afedersiniz
Ayyy hamileymişsin kız zaten, görmemişim altınıMerhaba kızlar ben buay yine ovü testleri kullandım yumurtlama zamanını değerlendirdim ve çatlamadan sonraki 5. Gün akşam üzeri ilişki oldu aradan 4-5 saat kadar sonra pembemsi leke geldi hem pede hem silindiğim peçeteye afedersiniz
Evet şükürler OlsunAyyy hamileymişsin kız zaten, görmemişim altınıSağlıkla büyüsün
Canım dün kan verdim ve negatif çoktı az önce tekrar evde yaptım yine negatif tahmin etmiştim zaten bu gün 13 gün igneden sonraMerhaba tekrar durumun nedir canm
Öyle deme Allahım sana da enn kısa zamanda nasip etsinArtık bişey yapmak ta içimden gelmiyor sıkıkdım
İler seviyede pcos ve miyomum vardı miyomları aldılar 4 ay önce öyle çok umutluydım napalım olmadıÖyle deme Allahım sana da enn kısa zamanda nasip etsinbişey diyecem dr ne diyor problem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?