çatlamayan yumurta

herseyduzelirmi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
3.356
2.255
173
Ankara
selam herkese, bu ay 3-4 tane yumurtam oluştu ve çatlatma iğnesi vuruldum 134 ünde. 10 gündür kasıklarımda inanılmaz ağrı ve kramplar var özellikle geceleri ve karnımın altı taş gibi sert. bunlar çatlamayan yumurta belirtileri olabilirmi nolur bilen varsa yardımcı olsun (

muhtemelen yumurtaların çatlamıştır çatlarken bi miktar sıvı bırakıyormuş 1den fazla yumurtan çatladıysa sıvı fazladır ağrı o yüzdendir bendede oldu bi kez ordan biliyorum

aynen içine sıvı bırakıyormuş benim de nurtopu gibi 6,35 cm lik bir kistim oluştu sayesinde..çatlamadığı içinmi dedim dr a, hayır çatlamıştır ama içine sıvı bırakmıştır dedi,ne demekse..:) adım atarken bile kasıklarım patlayacak gibi oluyodu..malesef regl oldum ve regliyle atarmış kendi kendine...iğne vurulursa çatlamaması olmzmış mutlaka çatlarmış öyle söyledi..ovitrelle mi vurdular sana?klomen kullandınmı?

herkesin ayrı derdi var. benimde yumurtalarım erken çatlıyorlar. daha 10mm iken falan çatlıyorlar.. düşünüyyorumda tüp bebek bile yaptırsak nası olacak büyümemiş yumurtayı alamazlarki...

herkesin ayrı derdi var. benimde yumurtalarım erken çatlıyorlar. daha 10mm iken falan çatlıyorlar.. düşünüyyorumda tüp bebek bile yaptırsak nası olacak büyümemiş yumurtayı alamazlarki...

canım tüp bebek tedavisi yapılırken erken çatlamaması için yumurtanın önlemini alıyorlar erken çatlamaması içi ilaveten iğne yapılıyor korkocak bişey inşallah tüpe gerek kalmadan gelir bebeğin .

umarım yaa. ne bileyim erken çatlama büyük bi sorun gibi geliyor. bayağı işleri zorlaştıracak diye düşünüyorum. umutlarım tükeniverdi biranda. ki daha 3.ayımız tedavide. ama işte bu ay çıktı bu erken çatlama teşhisi. inş dediğiniz gibi olur da bebişimize kavusuruz...

ben de bugun vuruldum 15.gününde doktor rahım duvarımın kalınması ıcın gec vurdurdu. zaten cok zor buldum ıgenyı agrıdayım erzurumdan getırtebıldım ne güzel senin 3-4 yumurtan varmıs benım klomene ragmen ıkı tane anca olustu dedıgın belırtıler yumurtalıklarımızın asırı calısmasından kaynaklanıyor catlatma ıgnesıde cunku yumurtaları aslında klomen gıbı buyutuyor klomen gıbı hormon yanı umarım bır daha klomen ve igne kullanmak zorunda kalmam allah gonlune göre versin...

bende Kars'tayım hocam. ama her defasında Erzurum'a gidip geliyorum. tamam yumurtam var da hocam yeteri kadar büyüyemeden çatlıyorlar. böle olunca da pek anlamı olmuyor heralde yumurtanın olmasının...

bende Kars'tayım hocam. ama her defasında Erzurum'a gidip geliyorum. tamam yumurtam var da hocam yeteri kadar büyüyemeden çatlıyorlar. böle olunca da pek anlamı olmuyor heralde yumurtanın olmasının...

agrıda adam gıbı doktor yok bende gelecek aydan ıtıbaren erzuruma gidecegim .özel hastaneye mı gıdıyorsun.yumurtanın buyumeden catlamasını önlemek için bildigim kadarıyla doktorun ilaç vermesı gerekıyor.doktorun bu konuda bırsey demıyor mu?ne zamandır tedavı goruyorsun.ben ıkı aydır tedavı goruyorum bu ay ılk defa catlatma ıgnesı oldum.ıkı yumurtam vardı işe yarabılecek ama tabı rahim duvarım ıyıyse hayırlısı canım yaa cok sıkıntılı bu ıler...

benimde tedavide 3.ayım. özel hastaneye gidiyorum. dr dan da hastaneden de çok memnunum. dr um rahim filmi çekecek bu ay. sonrasında da heralde tüplerde bi sorun çıkmazsa dedi ki daha kuvvetli ilaçlarla hormonLARI baskı altına alıcaz dedi çatlamayı önlemek ve yumurtanın gelişmesine yardımcı olmak için...

hadi hayırlısı bakalım.benımde bu ay gebelik olmazsa rahım fılmı cektırcegım kacış yok malesef:)işine yarar mı bılmem ama doktor soyledı banada dereotu maydonoz tuketmemek gerekıyormus bu adet donemınde ve yumurtanın buyume safhasında yumurtanın dıs ceperrini inceltıyormus maydonoz ve dereotu aklında olsun senınde..guzel haberle bulusmak dılegıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…