Çatlatma iğnesi 10. gün kaset test negatif , 11.gün silik hayalet çizgi silik çizgi var. Sizce hamile miyim ?

Kızlar merhaba ben 16 eylülde iğne oldum 1 adet 20mm yumurta vardı bugün iğnenin 12.günü 10.günden itibaren negatif görüyordum bir kan vereyim dedim beta 6.30 çıktı gebe miyim

Kızlar merhaba ben 16 eylülde iğne oldum 1 adet 20mm yumurta vardı bugün iğnenin 12.günü 10.günden itibaren negatif görüyordum bir kan vereyim dedim beta 6.30 çıktı gebe miyim
Bu sonuca göre öylesiniz ama 2 gün sonra tekrar kan verip artış var mı onu takip edin değer çok küçük çünkü daha iğnenin etkisi yeni geçiyor o yüzden de bu değer çıkmış olabilir artışa geçmişte olabilir umarım artışa geçmiştir hamilesinizdir.

Bu sonuca göre öylesiniz ama 2 gün sonra tekrar kan verip artış var mı onu takip edin değer çok küçük çünkü daha iğnenin etkisi yeni geçiyor o yüzden de bu değer çıkmış olabilir artışa geçmişte olabilir umarım artışa geçmiştir hamilesinizdir.
Çok teşekkür ederim biri şey yazmıştı 12. Gün 4.64 ile öğrenmiş bende ondan heveslendim

Çok teşekkür ederim biri şey yazmıştı 12. Gün 4.64 ile öğrenmiş bende ondan heveslendim
Bende çatlatma iğnesinin 11. gününde erken gebelik testi yapmıştım silikti sonra ertesi gün yaptığım da biraz daha koyulaştı o şekilde 2-3 test yaparak öğrenmiştim 14. Günü beta verdiğimde 45ti değerim

Bende bugün 11 ncı günüm test yaptım silik çizgi çıktı ekimin 4 nde kan testi vericem doktorum Ekim 4 nde gel kan ver demişti inşallah pozitiftir ekimin 2 sinde tekrar test yapcam

Kızlar ilişkinin üstünden 11 gün geçti. En son 8 ağustosta adet oldm. Dün yaptğmda negatifti kaset test. Bugün bu saate kadar uyumuşm ve kalktğmdan bu yana karnım ağrıyor. Adet olacak gibiyim ama son 3 adetimi 2 ayda bir oluyorm. Uzn zamandır olmamam normal yani. Yani kaset test yapsam çıkar mı şmdi?

Kızlar ilişkinin üstünden 11 gün geçti. En son 8 ağustosta adet oldm. Dün yaptğmda negatifti kaset test. Bugün bu saate kadar uyumuşm ve kalktğmdan bu yana karnım ağrıyor. Adet olacak gibiyim ama son 3 adetimi 2 ayda bir oluyorm. Uzn zamandır olmamam normal yani. Yani kaset test yapsam çıkar mı şmdi?
Kaset test çıkmaz erken gebelik testlerinde çıkıyor adetine 3-4 gün kala falan yaptığın zaman çıkar kaset testlerde adet günü geçince çıkar sonuç diye biliyorum

Salı günü vericem bugün son testimi yaptım silik ama çok az yarın sabahtan vericem öğleden sonra çıkar yazarım buraya
canım benim tüp bebek bugün 10. günüm ama 3. gün embriyosu konuldu evde normal gebelik testi vardı yaptım dayanamadım ama direk tek çizgi oldu çıkmadı . Siz erken gebelik testi mi yapmıştınız?

Back
X