• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi 10. Gün testi

helloilko

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
79
Puanlar
18
Arkadaşları selam çatlatma iğnemin iğne günü sayarsak 11 saymazsak 10. Günündeyim. 8 de tamamen negatif gördüm etkisi çıktı. Bugünkü testlerimi ekliyorum bakarsanız sevinirim. Görebilen olacak mı yoksa ben hayal mi görüyorum. Görsel için özür dilerim

Eklentiler

• IMG_0838.webp
    IMG_0838.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 188
yukardaki hamilelik olayını da kaldıramıyorum aylar oldu kürtaj olalı.

ben göremedim ikinci çizgiyi maalesef

Arkadaşları selam çatlatma iğnemin iğne günü sayarsak 11 saymazsak 10. Günündeyim. 8 de tamamen negatif gördüm etkisi çıktı. Bugünkü testlerimi ekliyorum bakarsanız sevinirim. Görebilen olacak mı yoksa ben hayal mi görüyorum. Görsel için özür dilerim
Bende göremedim çizgiyi buraya atınca kalitede düşüyor. Evet çok istediğimiz için gerçekten hayali çizgi görüyoruz bazen bende sürekli onaylanma ihtiyacı duyuyorum

Bende seninle aynıyım canım. Çatlatma iğnesinin 11.günü bugün. Bu sabah ilk idrarla test yaptım. Negatif çıktı. :(

Merhaba durumunuz ne oldu acaba? Gebe misiniz?

Kızlar merhaba. Benimde 8. Günüm bugün. Hafif silik bi çizgi çıktı. Yalancı pozitif midir ?

Çok şükür yükseldi cuma vermiştim o kanı salı günü 98 olmuş
Merhaba,
Bende 1 aralıkta iğne oldum 11 aralığa kadar evde test yaptım pozitif çıktı 11 aralıkta kan testi 3.72 çıktı yazınız gördüm bana umut oldunuz. Sizce benim de ihtimalim olabilir mi kızlar 🥺

Merhaba,
Bende 1 aralıkta iğne oldum 11 aralığa kadar evde test yaptım pozitif çıktı 11 aralıkta kan testi 3.72 çıktı yazınız gördüm bana umut oldunuz. Sizce benim de ihtimalim olabilir mi kızlar 🥺
Bence olabilir seni sabırsızlıkla bekliyorum benimle aynı günsün ularım ikimiz de hamile kalmış oluruz

Back
X