• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi 10. Gün testi

Bence olabilir seni sabırsızlıkla bekliyorum benimle aynı günsün ularım ikimiz de hamile kalmış oluruz
Bugün yine evde test yaptım varla yok adası çıktı ikinci çizgi sağlık ocağında yine kan verdim i. Pazartesi çıkar sonuç dediler zaman nasıl geçecek bilmiyorum. Çok umutlanıyorum ama umarım güzel haberler alırız 🙏🏻

Bugün yine evde test yaptım varla yok adası çıktı ikinci çizgi sağlık ocağında yine kan verdim i. Pazartesi çıkar sonuç dediler zaman nasıl geçecek bilmiyorum. Çok umutlanıyorum ama umarım güzel haberler alırız 🙏🏻
Rüyamda çift çizgi çıkıyordu şimdi yine test yapcam ama kaset test olduğu için ümidim yok varsa da çıkmayabilir

Rüyamda çift çizgi çıkıyordu şimdi yine test yapcam ama kaset test olduğu için ümidim yok varsa da çıkmayabili
Ben valla 13. Gün sabah bile silik pozitif gördüm hatta buraya attım, gidip kan verdim negatif :) inşallah benim gibi olmaz kimse
İnşallah canım ben tekrar pozitif görürsem iğne etkisi olmadığını anlıcam çünkü 8. gün bıraktı çift çizgiyi

Hangi testi yapıyorsunuz bu arada

Rüyamda çift çizgi çıkıyordu şimdi yine test yapcam ama kaset test olduğu için ümidim yok varsa da çıkmayabili

İnşallah canım ben tekrar pozitif görürsem iğne etkisi olmadığını anlıcam çünkü 8. gün bıraktı çift çizgiyi
İiiiinşallah dualarım sizinle haber ver bize de 😁

E nabıza bakın sürekli oraya düşebilir bugün

Güzel haberini alırız inşallah 🙏🏻

Hadi bakalım bol şans :) bende bugün aşılama için tedaviye başlıyorum tekrar
Peki sizin hikayeniz nasıl herhangi bi sorun var mı yoksa bi sebep olmadan mı hamile kalamıyorsunuz. Benim doktorum da 3 ay iğne ve ilaçtan sonra aşılama dedi ama bu sitede aşılama çok başarılı gibi gelmedi. Hsgde de problem çıkmazsa ben bir süre daha deneyip direkt tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Umarım aşılamada siz bize umut olursunuz. Güzel haberlerini okuruz burda 😃

Peki sizin hikayeniz nasıl herhangi bi sorun var mı yoksa bi sebep olmadan mı hamile kalamıyorsunuz. Benim doktorum da 3 ay iğne ve ilaçtan sonra aşılama dedi ama bu sitede aşılama çok başarılı gibi gelmedi. Hsgde de problem çıkmazsa ben bir süre daha deneyip direkt tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Umarım aşılamada siz bize umut olursunuz. Güzel haberlerini okuruz burda 😃
Benim hikayem çok karışık. Ben geçen ay hsg çektirdim. Bi sorun yok dediler ki ben o masada o canımı veriyordum. Sonra bu ay Klomen + ovitrelle kullandım olmadı. Az önce doktora gittim filmi iyi cekememişler sol tüp kapalı dediler. Boşuna gitti yani 2 ayım. Şimdi ameliyat gerekebilir diyorlar bilemiyorum kafam coo dolu o yüzden

Back
X